Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Hoşgeldin Mimar'ım =) Keyifler nasıl ablacım ? Projen nasıl gidiyor .. Arkadaşına devretmeden sen halledebildin mi ?

Keyifler iyi canım, çay içiyorum+kabak tatlısı-un helvası yiyorum Gel beraber yiyip içelim
Projeye çok şükür başladım, bakalım ne olacak Sen nasılsın, nasıl geçti günün?

Son düzenleyen: Moderatör:

Keyifler iyi canım, çay içiyorum+kabak tatlısı-un helvası yiyorum Gel beraber yiyip içelim
Projeye çok şükür başladım, bakalım ne olacak Sen nasılsın, nasıl geçti günün?

Sevindim iyi olmana afiyet bal şeker olsun =) Helva dedin de asklıma rose geldi. Çok sever un helvasını kulakları çınlasın zibidinin.. =) Hadi bakalım hayırlı olsun güzel bi proje olsun =) Bende iyiyim ablacım , evdeyim havalar soğuk olunca dışarı çıkası gelmiyor insanın .. Senin şu attığın müzikleri dinlemeden edemiyorum , sağolasın tekrardan . Gece film izleyeceğim de hangi filmi izlesem diye film kategorilerine bakıyordum =) Tavsiyelere açığım

Sağol canım.. İnşaAllah ortaya güzel şeyler çıkacak Dinle dinle, kulak aşinalığı yaptı desene :) Şarkı demişken aklıma bir şarkı geldi.. Belki biliyorsundur, Baba Zula&Brenna Maccrimmon - Bir Sana Bir de Bana; bakalım beğenecek misin? Bu arada ne tür filmler seyrediyorsun, ona göre belki bir film önerebilirim..

Hemen bakacağım dediğin şarkıya , duymamıştım daha önce ... Dram, psikolojik ,gizem ,korku ,belgesel ablacım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…