- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.981
Yaşlıyım ama hızlıyım:88:
kimse kalmadığına göre bende kaçim bari
görüşürüz kıslar ii geceler hepinize
Gencim ama yavaşım napıcam ben :26:
Senin adına üzüldüm büyürsen hızlanırsın
Mantığın dışında konuştuğumuzu farkettim , büyüyünce bünyem şimdiki kadar iyi olamayacağından hızlıda olamam :26:
Çok ciddiye alma beni boşver
Geldim canım
Hoşgeldin Mimar'ım =) Keyifler nasıl ablacım ? Projen nasıl gidiyor .. Arkadaşına devretmeden sen halledebildin mi ?
Keyifler iyi canım, çay içiyorum+kabak tatlısı-un helvası yiyorumGel beraber yiyip içelim
Projeye çok şükür başladım, bakalım ne olacakSen nasılsın, nasıl geçti günün?
Sevindim iyi olmana afiyet bal şeker olsun =) Helva dedin de asklıma rose geldi. Çok sever un helvasını kulakları çınlasın zibidinin.. =) Hadi bakalım hayırlı olsun güzel bi proje olsun =) Bende iyiyim ablacım , evdeyim havalar soğuk olunca dışarı çıkası gelmiyor insanın .. Senin şu attığın müzikleri dinlemeden edemiyorum , sağolasın tekrardan . Gece film izleyeceğim de hangi filmi izlesem diye film kategorilerine bakıyordum =) Tavsiyelere açığım
Sağol canım.. İnşaAllah ortaya güzel şeyler çıkacakDinle dinle, kulak aşinalığı yaptı desene :) Şarkı demişken aklıma bir şarkı geldi.. Belki biliyorsundur, Baba Zula&Brenna Maccrimmon - Bir Sana Bir de Bana; bakalım beğenecek misin? Bu arada ne tür filmler seyrediyorsun, ona göre belki bir film önerebilirim..
Hemen bakacağım dediğin şarkıya , duymamıştım daha önce ... Dram, psikolojik ,gizem ,korku ,belgesel ablacım ..[/QUOTE
Geçenlerde tv de bir filme rastlamıştım.. Korku filmlerini izlemekten zevk almasam da ismi cazip geldi.. Aynalar diye bir film, fena değildi.. Hatta 2.si de varmış; ama izlemeye bir türlü fırsatım olmadı.. Bi bakarsın istersen
Hemen bakacağım dediğin şarkıya , duymamıştım daha önce ... Dram, psikolojik ,gizem ,korku ,belgesel ablacım ..[/QUOTE
Geçenlerde tv de bir filme rastlamıştım.. Korku filmlerini izlemekten zevk almasam da ismi cazip geldi.. Aynalar diye bir film, fena değildi.. Hatta 2.si de varmış; ama izlemeye bir türlü fırsatım olmadı.. Bi bakarsın istersen
Teşekkür ederim ablacım fakat ben o önerdiğin filmi çoktan izledim =) Korku diye geçmesine rağmen pek te korkunç değildi.. Bu arada şarkıyı dinledim buda hoş , ara sıra değişik şeyler dinlemek iyi geldi ruhuma =)
Uşağummm geliyor yarın heyyyytt.........
Teşekkür ederim ablacım fakat ben o önerdiğin filmi çoktan izledim =) Korku diye geçmesine rağmen pek te korkunç değildi.. Bu arada şarkıyı dinledim buda hoş , ara sıra değişik şeyler dinlemek iyi geldi ruhuma =)
Bana da korkunç gelmemişti, aksine sinir bozucuyduŞarkıyı beğendiğine sevindim; bundan sonra aklıma geldikçe sana şarkı önerecem
Hoşgeliyor oh Allah Kavuştursun ... Planınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?