- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.001
Pat diye daldım canım kusura bakma.Valla hava çok soğuk,bir yerde otururuz en fazla.
Bana da korkunç gelmemişti, aksine sinir bozucuyduŞarkıyı beğendiğine sevindim; bundan sonra aklıma geldikçe sana şarkı önerecem
Aynen öyle , aynalara bakarken arkamda acaba biri mi var diye bakar olmuştum filmi ilk izlediğim zamanlarda ... Sağolasın ablacım öner öner valla bak çok iyi geldi . Birazdan özelden birşey soracağım sana bekle =)
Ne kusuru canım ya zaten derslerden az giriyorsun girdinmide böyle pat diye dalıyorsuun =) Sinemaya gidin soğuk havalarda gidilecek tek yer orası . Alın patlamış mısırlarınızı .. Bir sürü film var gidin izleyin kuzum =)
Aynen öyle , aynalara bakarken arkamda acaba biri mi var diye bakar olmuştum filmi ilk izlediğim zamanlarda ... Sağolasın ablacım öner öner valla bak çok iyi geldi . Birazdan özelden birşey soracağım sana bekle =)
​Tamam canım bekliyorum
Sinemada sıkılıyom ben yaaa.Zati çok görüşemiyoruz,o dar vakitte de tıkılıp kalmak istemiyorum. Sen pro alacağım diyordun bir ara ne oldu o iş ? Ay ne alakasız muhabbetler ediyorum.
Kartıma ödemelerimi yapayım , sonra alışverişimi bir yapayım ,sonrasında kalan miktarlada alacağım proluk .lmadı bir proluk sen hediye edersin bana
Ayıp ettin.10-15 gün sonra olabilir bak. Ama bir şartım var.Özel mesajla afoyu çekiştirecez.
Ahahahahaha afoyu mu çekiştiricez o niye ayol
Merak etsin bunlar ne konuşuyorlar diye,10 dk engeline takılsın.Kuzum ben kaçayım,yarın gözlerim şiş olmasın sonra. Hadi görüşürüz yine .
Okudum
Huu ahaliiiiiii selammm
Aynı yerdeyiz ablacım memnun oldum 10 dakika engeli var kusura bakma cevap yazamıyorum ordan
Bende memnun oldum canımEvet yaa 5 dk. da değil 10 dk. ​
Valla çok sevindim aynı yerde olmamıza,Allah kısmet ederse görüşürüz .. Sorma çok bekliyorum bu yüzden
Aleykumselam düşüm nerelerdesin kaç gündür topiğe uğradığın yok beeeeeeee :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?