- 26 Kasım 2012
- 226
- 0
- 46
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.021
İnşallah ..
Buralardayım margikom siteye girip çıkıyorum ama öyle çok takılmıyorum hastacık oldum kendi halimde takılıyorum
​Bu arada okudum da En'ler seçiyor muşsunuz.. Nasıl oluyor bu?
Dur ben konuyu bulayım da atayım size , en'ler seçenekleri var tanıdığın üyelerin adını yazıp görevli olan mod!a özel mesaj yoluyla atıyoruz ablacım. Şu sandwiçim bitsinde birlikte yaparız .. :26:
Hamilemi
Varya kuzu benim gözlerim bozuluyor herhalde bugun bu kaçıncı yanlış okuyuşum . halimde kelimesini hamileyim diye okudum ... Geçmiş olsun canım , ilaç al bol bol meyve ye
​Tamam canım afiyet olsun, sen ye yemeğini
Hamilemi
Bu kadar pcde durursan bozulur tabi markigom biraz dinlendir gözlerini yazık onlara.
Bugün kaç bardak ıhlamur içtim ne kadar çok meyve yedim bi bilsen :)
içimde bi manav kurulur yani:)
İlaçta içmem yoksa hemen kendime gelirdimde ilaç içmeyi sevmiyorum :)
Aynen yahu çok mu fazla kalıyorum , gece burdayım , öğleden sonra akşama doğruda giriyorum yine burdayım .. Oku oku , bir yandan kitap bir yandan haberler biryandan burası derken gözlerim tabi yorgun düştü .. Sen bitki çaylarını seviyorsun , eğer soğuk algınlığın gibi bir durum varsa , yeşil çay iç fıstığım . İyi gelir . Senin ilaçların onlar
Aynen yahu çok mu fazla kalıyorum , gece burdayım , öğleden sonra akşama doğruda giriyorum yine burdayım .. Oku oku , bir yandan kitap bir yandan haberler biryandan burası derken gözlerim tabi yorgun düştü .. Sen bitki çaylarını seviyorsun , eğer soğuk algınlığın gibi bir durum varsa , yeşil çay iç fıstığım . İyi gelir . Senin ilaçların onlar
woodalchım nevreste ablam sağolsun şıp diye buldu linli..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi.html
Bende şunları bir doldurayım ..
Bence biraz ara ver canım gözlerine yazık.
Bende çok oturmaktan yada yatmaktan acayip bel ağrısı çekiyorum.
Pilates yapmaya başlıcam ama nasıl zor geliyor anlatamam.
Ah şu üşengeçlik
Soğuk algınlığı evet canım yeşil çay iyi geliyorsa onuda içerim ondanda var evde :)
Nevreste ablana teşekkürlerimi iletBakıyorum hemen
İç canım iç iyi gelir .. Of bende bugun rose ile diyete başlıyordum .. İkimizde irademizi yerle bir ettik ..
Kız ne diyeti fazlanmı ki var ki senin :44:
Yarısını hazırladım fakat yarısı kaldı , onua yarın hallederim . Şimdi siz burdasınız , sohbet edelim de. Süresi varmış zaten 17 aralığa kadarmış . İletirim
55 kiloyum şöyle bir 50 olsam ufacık tefecik göbişim var =)
55 kiloyum şöyle bir 50 olsam ufacık tefecik göbişim var =)
Boyun kaç canım?
Bende 52 kiloyım ama 55e çıkmak istiyorum tabi spor yaparak 55 olmalıyım yoksa bu boyla ben biraz balık etli olurum :)
Bende yarın daha sakin bir kafayla bakarım.. Allah'tan hepsini doldurmak şartı yok, topu topu 3 gündür buradayımÇoğu kimseyi tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?