- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Anladım ve çok mantıklı buldum. Fala meraklıyımdır ama içten içe bilirim ki Allahtan başkasının bilebileceği şeyler değildir çoğu söylenen. O açıdan bu bahsettiğiniz bana mantıklı geldi. Nasıl yapabilirim ?
Oyyyy o çiçekler bana mı
bende hakediyorum banane :)okulda gördüğümüz derslerle ilgili olunca sorular umutlandım ne yalan söyleyeyim.inşallah mülakata kalırız.evet canım sözde bugündü ama açıklanmadı..
normalde olsa ümit bağlamam pek ama hem mezuniyet alanım hem de kabarıııkk staj dosyam ziraate ait olduğundan
"o iş benim olmalı"
"o işi verin bana" :97: :97:
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur ardemir ablada o sınava girmişti..
bende hakediyorum banane :)okulda gördüğümüz derslerle ilgili olunca sorular umutlandım ne yalan söyleyeyim.inşallah mülakata kalırız.
amin cnm
Anladım ve çok mantıklı buldum. Fala meraklıyımdır ama içten içe bilirim ki Allahtan başkasının bilebileceği şeyler değildir çoğu söylenen. O açıdan bu bahsettiğiniz bana mantıklı geldi. Nasıl yapabilirim ?
kızlaaaaaaarr neden uyumuyorsunuz yaaa...ben uykuya hasretım..kızım dogdugundan berı boylee( ımkanım olsa gece 11de bir yatsamm ama delıksız boyle hıc kalkmıyacam..saat 12 ye gunduz 1 e kadar uyusam..ya bu uykusuzluk cok fena bırsey...adamda ne hal kalıyor ne iştah..sankı beyın hucrelerım ölmüs dusunemıyorum bıleee
kızlaaaaaaarr neden uyumuyorsunuz yaaa...ben uykuya hasretım..kızım dogdugundan berı boylee( ımkanım olsa gece 11de bir yatsamm ama delıksız boyle hıc kalkmıyacam..saat 12 ye gunduz 1 e kadar uyusam..ya bu uykusuzluk cok fena bırsey...adamda ne hal kalıyor ne iştah..sankı beyın hucrelerım ölmüs dusunemıyorum bıleee
Aldıktan sonra yorumlama kısmı nasıl olucak yada ne şekilde yapıcam kaç kart seçicem ?
ardemir
''o işi verin bana'' derken ki hırsının enerjisi buraya kadar geldi
güldürdün beni
o iş ardemir'in o kadar ! :)
inşallah gönlüm ister ki herkes girsin herkes iş sahibi olsun..
lakin ben işe giremezsem evlenemiyoruuuzzzz
o yüzden önce beeennn
ardemir
''o işi verin bana'' derken ki hırsının enerjisi buraya kadar geldi
güldürdün beni
o iş ardemir'in o kadar ! :)
inşallah gönlüm ister ki herkes girsin herkes iş sahibi olsun..
lakin ben işe giremezsem evlenemiyoruuuzzzz
o yüzden önce beeennn
sevgi kelebeğin uzakta ya şimdilik ben temsilen çiçekler getirdim sana kuzucuk
ya bende istiyorum kart....tuğçe....bnde sana çekyim istersen...
Düşünceli ablam benimm.. Bana müsade kızlar yarın görüşürüz gidip uyumayı deneyeceğim yoksa migrenim vuracak başıma..
ama bende evlencem cnm napıcaz
daha güzel sebepler bul bakayım
hadi mülakatta say kendini
bu işi alman için diğerlerinden farkın ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?