Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

benim ruhum karışık odaklanamıyorum bu aralar peki kitabi okudun mu? ben okudum ikisinide bi kere denedim meleklerden bişi istemeyi oldu yha.... çok zor bi andı yaa

İki kitabını da okudum canım.
Ve tüylere çıktı karşıma o aralar. :)
Birini cüzdanıma saklıyorum.
Evet olmuştur inanırım. :)
Sende kendini toplayınca devam et.
Çok uykum geldi. dediğin gibi enerjim düştü herhalde :)
Gene konuşalım yaz bana canım.
İyi uykularr...

tmm yarın devam ederiz istersen ....by by

akşam 16:00 da uyandım 1 haftadır öle düzensizlikten bıktım hiç uyumadım bu saate kadar akşam 20:00 dee artık uyur uykum düzene girer umarım..of...

akşam 16:00 da uyandım 1 haftadır öle düzensizlikten bıktım hiç uyumadım bu saate kadar akşam 20:00 dee artık uyur uykum düzene girer umarım..of...

Uykuya sabah 6 gibi dalabildim.. Onuda zar zor , bölük bölük uyudum aslında tam anlamıyla uykumu almış değilim .. Birazdan kendime gelirim daha ayılamadım .. Ben bir düzene sokamadım bari siz uykunuzu düzene koyarsınız .. =) Baksana en erken biz uyanmışız herhalde..

Topiğinde avatarında cuk oturmuş üzerine...

Fazla uyku ömürden yer , iyi böyle .4' te yattım 9'da dünyaya yeni doğmuş gibi açtım gözlerimi.

Yapacak çooook iş var.

Hadi hayırlı olsun

Selam canım topiğin hayırlı olsun

Özel mesajını görünce gözlerim açıldı vallahi kendime geldim .. =) O yazdıklarında gerçekten samimiysen çok mutlu olurum İkiz Hatunum ..
Diğer topiğe gelmeyeceğimi söyledim biraz atıştık o ablayla ama mühim değil.. Aklıma geldikçe sinirlerim geriliyor nasıl olurda öyle düşünebildi... neyse =) nasılsın ?

Topiğinde avatarında cuk oturmuş üzerine...

Fazla uyku ömürden yer , iyi böyle .4' te yattım 9'da dünyaya yeni doğmuş gibi açtım gözlerimi.

Yapacak çooook iş var.

Hadi hayırlı olsun

Teşekkür ederim asi ruhum , en güzeli aslında.. Yakın zamanda beynim çok yorulacak şimdiden keyfini çıkarayım gece oturmalarının .. =) Bu arada dün biraz canın sıkkın gibiydi , kasıtlı olarak neyin olduğunu sormadım yanlış anlama .. Canını sıkan herneyse artık belkide o anda sorduğumda sana hatırlatmış olabileceğimi düşündüğümden birgün bekledim .. Bugün iyi görünüyorsun hep böyle ol Abla

İyiyim canım sağol

Sen var ya sen

Geçti , eser geçer bazen ; bazen ayaklama lazım...uyuşan bacaklara iyi geliyor isyan , benimki de o hesaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…