- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
benim ruhum karışık odaklanamıyorum bu aralarpeki kitabi okudun mu? ben okudum ikisinide bi kere denedim meleklerden bişi istemeyi oldu yha.... çok zor bi andı yaa
tmm yarın devam ederiz istersen ....by byİki kitabını da okudum canım.
Ve tüylere çıktı karşıma o aralar. :)
Birini cüzdanıma saklıyorum.
Evet olmuştur inanırım. :)
Sende kendini toplayınca devam et.
Çok uykum geldi. dediğin gibi enerjim düştü herhalde :)
Gene konuşalım yaz bana canım.
İyi uykularr...
Selam kızlar amma çok uyumuşum hala uykum var:)
tmm yarın devam ederiz istersen ....by by
amiiinn..
evet biraz uyusak fena olmayacak.. haydi hanımlar Allah rahatlıklar versin hepimize..
yarın gece gene toplaşıp hoşbeş etmek üzere hoş kalııınn
akşam 16:00 da uyandım 1 haftadır öle düzensizlikten bıktım hiç uyumadım bu saate kadar akşam 20:00 dee artık uyur uykum düzene girer umarım..of...
Selam canım topiğin hayırlı olsun
Topiğinde avatarında cuk oturmuş üzerine...
Fazla uyku ömürden yer , iyi böyle .4' te yattım 9'da dünyaya yeni doğmuş gibi açtım gözlerimi.
Yapacak çooook iş var.
Hadi hayırlı olsun
Özel mesajını görünce gözlerim açıldı vallahi kendime geldim .. =) O yazdıklarında gerçekten samimiysen çok mutlu olurum İkiz Hatunum ..Diğer topiğe gelmeyeceğimi söyledim biraz atıştık o ablayla ama mühim değil.. Aklıma geldikçe sinirlerim geriliyor nasıl olurda öyle düşünebildi... neyse =) nasılsın ?
İyiyim canım sağol
Teşekkür ederim asi ruhum , en güzeli aslında.. Yakın zamanda beynim çok yorulacak şimdiden keyfini çıkarayım gece oturmalarının .. =) Bu arada dün biraz canın sıkkın gibiydi , kasıtlı olarak neyin olduğunu sormadım yanlış anlama .. Canını sıkan herneyse artık belkide o anda sorduğumda sana hatırlatmış olabileceğimi düşündüğümden birgün bekledim .. Bugün iyi görünüyorsun hep böyle ol Abla
Kötü olduğunu görmedim zaten pırasacı seni
Sen var ya sen
Geçti , eser geçer bazen ; bazen ayaklama lazım...uyuşan bacaklara iyi geliyor isyan , benimki de o hesaptı
Çok şükür canım
Ben çıkıyorum sonra görüşürüz
Tünaydınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?