- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Senin içni kart çekicem canım.
Stresli zamanalr geçiriyor gibisin. KArtın MEDİtasyon yap diyor.
Sen seni rahatlatıcak şeylere yönelebilirsin.
Ayrıca yolun açık kafandaki konularda.
Yolunda uçarak gidiceksin.
Şükretmeye devam etmelisin canım.
Elindekilerin güzelliğinin farkına varmalı ve şükretmelisin.
Sen şükrettikçe büyük güzellikler yaşamına akacak.
Düşünceli ablam benimm.. Bana müsade kızlar yarın görüşürüz gidip uyumayı deneyeceğim yoksa migrenim vuracak başıma..
Yahu ben brde bugun erken kalktım hala uykum yok ama birazdan çıkıp uyumayı deneyeceğim .. Hemde çok fena birşey .. Ama işte bünye alışmış artık uykusuz kalmaya yapacak birşey yok =) Hoşgeldiniz bu arada..
Ağzın bal yesin canım :)) ağzına,ellerine sağlık.İnşallah dediğin gibi olur. Bu arada çok da teşekkür ederim zahmet ettiğin için :)
Çok içimden geldi. İnşallah çok güzel bi işiniz olur. Hatta oturup şu kadar maaş alsam buraya harcasak gibi yaptığınız hesapları iyi yönde değiştircek,umduğunuzdan yüksek bi maaşınız ve güzel bi iş ortamınız olur
Yarın görüşürüz öpüldünüz fıstıklar..
bir-bankacılık mezunuyum
iki-staj süresince bireysel kredilerden kobi bankacılığına kambiyo işlemlerinden ana kasa işlemlerine değin her türlü sistem donanımına sahibim
üç-yawww iletişim benim işim yaauuww
Ardemircim sevdiğin için çekiyorum...
Güzellik kartı çıktı ona.
Herşey güzel olucak canımm.
O eetrafını güzelleştirdikçe onun da hayatı güzelleşicek.
Ayrıca verici bir insan biraz çevresine karşı.
Biraz da almasını bilmeli
Böylece dengeyi sağlıyabilir.
sON OLARAK ona BAŞARDIN kartı çıktı.
İşinde ve hayatında başarılı olucak. Zirvede gözüküyor bu kartta.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkaracak.
İyi uykular canımm... Senin de Allah yardımcın olsun.kızlar bende uyuyorum sabah oldu başım da ağrıdı.
hepinize iyi geceler
Allah yardımcımız olsun her zaman
eline gönlüne sağlık canımm
gece gece hatta sabah sabah öyle bir huzur doldurdun ki içimi anlatamam..
çok zahmet oldu çok teşekkür ederim çoookk
jnm olduğu gibi desteyi karıştırırken 4 tane kat birden fırladı...biliyosun öle durumlarda olduğu gibi açıklnmalı....Çekebilirsin canım.
Kalbinde bir soru var senin ve onun cevabı EVET canım.
AMA bazı şeyleri akışa bırakmalısın.
Kartın sana akışta ol diyor
Kontrolü bırak, nasıl olur nasıl biter diye düşünme akışına bırak.
Su akar yolunu bulur.
Senin de öyle olucak.
Son olarak bereket kartı geldi sana.Evren sana tüm bereketini ve sevgisini sunuyor. Kollarını aç ve al canım...
kızlar bende uyuyorum sabah oldu başım da ağrıdı.
hepinize iyi geceler
Allah yardımcımız olsun her zaman
jnm olduğu gibi desteyi karıştırırken 4 tane kat birden fırladı...biliyosun öle durumlarda olduğu gibi açıklnmalı....
insanlara çok mu kart açıyosun...çünkü meditasyon yap kartı çıktı ...enerjinden aldığını hissediyormusun ben çok hissediyordum bunu yaparken
2.olarak güç sende dio kart...benim hissetiğim kadarıyla bu melek işine çok taktın sen ve ilerliyceksin...bu konuda ama
son bir adım atman lazım sonra ışığı yaratıp istediğini alıcaksın....tamamen hissel şunu diyebilirim ki sen bütünleşeceksin 'melek' olaylarıyla...yani bnm gibi kartları alıp bi kenara atmayacaksın bi süre sonra :) kısacası ben bu olaylarla nasıl bütünleşirim diye sorarken hissetim seni....fakat çok kötü enerji düşüklüğü yaşasan bile bırakma...adım at....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?