Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Ağzın bal yesin canım :)) ağzına,ellerine sağlık.İnşallah dediğin gibi olur. Bu arada çok da teşekkür ederim zahmet ettiğin için :)

hosbulduk canım..ooff off işte benım derdım bellı yanı bu kızımın uykusuzlugu benı deli yaptı deliii...Allahım ona uzun omur saglık versın herkesın cocuguna da..amaa 14 aydır uyumuyoooruuuumm..daha da duzelmez bu..3 yasına kadar gıder o potansiyel var yanı kızımda... uykuuya hasretım yaaa..

oyyyy Allah razı olsun çok teşekkür ederim burnumun direğini sızlattın valla şu sanal mekanizmadan hissettirdin ya bunu Allahım gönlünün muradını versin..

tamam tamam hadi senin olsun
benim için de hayırlı ise olsun belki daha güzeli olacaktır.önünü tıkamak istemem kısmetlerimin

Amin hepimizden inşallah. Çok sağol inşallah herkesin gönlündeki olsun hayırlıysa :) içimden geldi öylesine işte. Umarım çoook güzel günler beklesin seni :) iyi gecelerrr :)

Ardemircim sevdiğin için çekiyorum...
Güzellik kartı çıktı ona.
Herşey güzel olucak canımm.
O eetrafını güzelleştirdikçe onun da hayatı güzelleşicek.
Ayrıca verici bir insan biraz çevresine karşı.
Biraz da almasını bilmeli
Böylece dengeyi sağlıyabilir.
sON OLARAK ona BAŞARDIN kartı çıktı.
İşinde ve hayatında başarılı olucak. Zirvede gözüküyor bu kartta.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkaracak.

kızlar bende uyuyorum sabah oldu başım da ağrıdı.
hepinize iyi geceler
Allah yardımcımız olsun her zaman

eline gönlüne sağlık canımm
gece gece hatta sabah sabah öyle bir huzur doldurdun ki içimi anlatamam..
çok zahmet oldu çok teşekkür ederim çoookk

İyi geceler kızlar ben yatıyorum :) uyuyabilirim inşallah. Son bi sigara diye diye sabahı ettim :) haydi muhabbetiniz bol olsunn :)
Yok yok vazgectim bol olmasın da uyuyabilin :)

amiiinn..
evet biraz uyusak fena olmayacak.. haydi hanımlar Allah rahatlıklar versin hepimize..
yarın gece gene toplaşıp hoşbeş etmek üzere hoş kalııınn

hepinize iyi geceler
İyi uykular canımm... Senin de Allah yardımcın olsun.
eline gönlüne sağlık canımm
gece gece hatta sabah sabah öyle bir huzur doldurdun ki içimi anlatamam..
çok zahmet oldu çok teşekkür ederim çoookk

Birşey değil canımm...
Sevindim yardımcı olabildiğime gerçekten.

jnm olduğu gibi desteyi karıştırırken 4 tane kat birden fırladı...biliyosun öle durumlarda olduğu gibi açıklnmalı....
insanlara çok mu kart açıyosun...çünkü meditasyon yap kartı çıktı ...enerjinden aldığını hissediyormusun ben çok hissediyordum bunu yaparken
2.olarak güç sende dio kart...benim hissetiğim kadarıyla bu melek işine çok taktın sen ve ilerliyceksin...bu konuda ama
son bir adım atman lazım sonra ışığı yaratıp istediğini alıcaksın....tamamen hissel şunu diyebilirim ki sen bütünleşeceksin 'melek' olaylarıyla...yani bnm gibi kartları alıp bi kenara atmayacaksın bi süre sonra :) kısacası ben bu olaylarla nasıl bütünleşirim diye sorarken hissetim seni....fakat çok kötü enerji düşüklüğü yaşasan bile bırakma...adım at....

hepinize iyi geceler

:) evet canım sordum biraz öncE Allah'ım doğru yoldamıyım ben dedim.
İnsanlara güç vermek onları mutlu etmek beni çok mutlu ediyor.
Bana bilgelilk ve güç sende kartı çıktı :)
Demekki doğru yoldayım. Rüyalarımdada olumsuz bir mesaja rastlamadım.
Rüyalarım için de çalışmalardayım.
Sen de bırakmasaydın keşke.
Teşekkür ederim canımm... Çok güzel anlattın. :)

benim ruhum karışık odaklanamıyorum bu aralar peki kitabi okudun mu? ben okudum ikisinide bi kere denedim meleklerden bişi istemeyi oldu yha.... çok zor bi andı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…