Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Aaaaa çok sevindim hayırlı olsun =) Yorgunsun falan git dinlen.. Yok canım ben evli değilim nişanlıyım 2 seneden beri . Evliliğe daha var =) Sizin nişanınız ne zaman olur ? :26:

Son derece işsiz ve uykusuz olarak geldim buldum burayı. Hastalıktan bütün gün uyumuşum. Akşam 10.30'ta uyandım. Şimdi de sıkıntıdan patlıyorum. Laflamak isteyen birileri var mı hala?

valla tutamıyorum kendimi anlatmam lazım birine:) nişanlımla fotoğraf ve kuaför yüzünden kapıştık gece gece:)neymiş o kadar para verilirmiymiş,ederi neymiş,helal etmezmiş:)

valla tutamıyorum kendimi anlatmam lazım birine:) nişanlımla fotoğraf ve kuaför yüzünden kapıştık gece gece:)neymiş o kadar para verilirmiymiş,ederi neymiş,helal etmezmiş:)

olur mu canım öyle şey
pintilik etmesin, bunlar en önemli anlar birazcık paraya kıyılıcak elbet :)

aman amaaannn sakın para deme ona:)) aslında pinti değildir de öyle şeylere ederinden çok para verildiğini düşünüyo:) nasıl olsa düğün yapıyoruz o para bizden çıkcak ya kuaförü,fotoğrafçısı tavuk gibi yoluyo bizi diyo

e foto ve kuaför en öneml kısımları bunlara ses çıkarmaması lazzıımm
gerçi istesede istemesede o para çıkıcak :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…