Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

3000 nerde 1000 tl nerde o zaman iyi fiyat bulmuşsun
ee düğün işi para işi :)
bence sen ikna edersin kavga etmeden güzel güzel tatlı dille :)

inşallah yoksa cidden çok üzülürüm birde yalnız geçirirsem bak aynen böyle olurum
offf mahfetmese içi rahat etmez ağız tadıyla bişey yapamıyoruz ya çok koyuyo bazen
ilk seneler hiç böyle öküz değildi içindeki öküzü resmen dşarı çıkardı böyle diyince diyorki
evlenince hayal kırıklığı yaşama diye şimdiden gösteriyorum diyor

Ahahahaha , aslında iyi yapıyor odunluğunu sonradan anlayacağına şimdiden anlayıp görüyorsun . Adam seni düşünmüş kuzu

Ahahahaha , aslında iyi yapıyor odunluğunu sonradan anlayacağına şimdiden anlayıp görüyorsun . Adam seni düşünmüş kuzu

aynen öyle valla :)
bende yemek yemeyi seviyorum çok şükür ki zayıfım
o da yemek yememe takılır bak sende içindeki oburu dışarı çıkardın yoksa evlenince batarız işe giderken buzdolabını kitlicem diyor
şapşal ya, bak biraz keyiflendim şimdi :)

sen hiç inatlaşma koca adayınla :) tatlı tatlı ikna edersin birazda duygusala bağladınmı 1375 tl senindir

Oh aman iyi kuzu keyfinin yerine gelmesine sevindim . Her kadının içinde mutlaka bir oburluk vardır . Misal şu gördüğünüz tweety sabah akşam yemek yer. Şişecek yakında yemin ediyorum

Sabahlari izdivaci izlerken cekirdek citlerim :))
Ya inanirmisin demin yedim yemek hala biseyler yemek istiom :44:

ayyy bende tutamıyorum boğazımı
anım sürekli bişiler yemek istiyo
mesela saat 3 civarı tantunimi yesem hamburgermi söylesem kendime die kendimle cebelleşirken hayır dedm bu boğaz geceleri tutulucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…