- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.601
valla tutamıyorum kendimi anlatmam lazım birine:) nişanlımla fotoğraf ve kuaför yüzünden kapıştık gece gece:)neymiş o kadar para verilirmiymiş,ederi neymiş,helal etmezmiş:)
e foto ve kuaför en öneml kısımları bunlara ses çıkarmaması lazzıımm
gerçi istesede istemesede o para çıkıcak :)))
kamil işte dediğin gibi her halükarda o para çıkıcak bide boşu boşuna benle kavga edip moral bozuyo:)))stres atası geldi demekki:)
Ne kadar verdiniz toplamda canım ?
önümüz malum yeni yıl :)
dedim şöyle on numara bi yılbaşı kutlayalım ona görede bütçe ayırdım herşeye titizleniyorum ince ince düşünüyorum
birde hevesliyim ki sormayın :)
sonuçta beraber harika bi gece geçircez
sağolsun salak salak konuşup beni çıldırtmayı başardı bütün hevesimi kursağımda bıraktı
birde aklınca gönlümü almaya çalışıyo saçma sapan dedim artık gerek yok kesinlikle istemiyorum o kadar laftan sonra
o kadar üzüldüm ki konuşmuyoruzda
ne yani o kadar para verdik heves ettik 1 hafta kala çöpe mi gitti herşey
henüz vermedik dee ben bi fiyat aldım..kuaför 370 tl,fotoğraf dış çekim 950 tl
önümüz malum yeni yıl :)
dedim şöyle on numara bi yılbaşı kutlayalım ona görede bütçe ayırdım herşeye titizleniyorum ince ince düşünüyorum
birde hevesliyim ki sormayın :)
sonuçta beraber harika bi gece geçircez
sağolsun salak salak konuşup beni çıldırtmayı başardı bütün hevesimi kursağımda bıraktı
birde aklınca gönlümü almaya çalışıyo saçma sapan dedim artık gerek yok kesinlikle istemiyorum o kadar laftan sonra
o kadar üzüldüm ki konuşmuyoruzda
ne yani o kadar para verdik heves ettik 1 hafta kala çöpe mi gitti herşey
henüz vermedik dee ben bi fiyat aldım..kuaför 370 tl,fotoğraf dış çekim 950 tl
Eeeee son durum nedir ?
hem pahalı hem değil..araştırırsan ortalama bi fiyat olduğunu görürsün kii ben 3000 tl den sordum ilk..stüdyo değil bi de dış çekim ..oyy fotoğraf pahalıymış harbiden
gözlerim kapanmaya başlıyo sanki,fena uykum geldi ben yatıyorum herkese iyi geceler mi desem iyi sabahlar mı desem:)
uykundan banada yolla
tatlı uykuuullaar :)
konuşmuyoruz ...
dedim lanet olsun ya hiç bişey istemiyorum bi anlamıda kalmadı zaten
al canım uykumun hepsi sana feda olsun lafı mı olur aramızda,paylaşmayı severim ben:)hadiin tatlı uykular hepinize:)))
hem pahalı hem değil..araştırırsan ortalama bi fiyat olduğunu görürsün kii ben 3000 tl den sordum ilk..stüdyo değil bi de dış çekim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?