Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Geç döndüm birazcık kusura bakma rose'm .. İyi ki vermemişsindir.. Belkide kaç kıa aynı numarayı uygulamışlardır bilinmez .. Ama sana şunu söyleyeyim işleri gereği taşıdıklarını numaralardan birini aradılar diyelim. . Yani sen gittin numaranı yazdın çocukta sana özelden seninle tanışmak istediğini falan söyledi diyelim .. Şikayetci olabilirsin .. Ben olsam olurdum .. Keyfim kaçtı Rose.. Morelim bozuldu şuan..

Yine aynı sen ama dış görünüş epey değişmiş
Ohh da nerden bileyim burda olduğunu, yoktun merak ettim birşey mi oldu diye.
İyiyim canım sen?

Eskisi kadar online olmadığını bildiğim için haber vermeyi unuttum sana neyseki rastladık birbirimize.. Valla 5 10 dakika öncesine kadar iyiydim şuan elim ayağım boşta gibi birşey.. Kalbime ağrı girdi hay lanet olsun .. ! Etraf işinden anlamayan ve yapamayan b.klarla dolu !

Yok anacım ne kusuru, merak ettim de, bişey mi oldu diye, haklısın aslında canım, ama pek bi yalvardı, ondan bi an öyle düşündüm, ne oldu sana, anlat çabuk.

Repto, tamam derim canım, seni mi kıracağım kız.

Son düzenleme:

Özelden anlatıcam rose birine danışmazsam çatlarım bu konuyu yemin ediyorum dava açmazsam ben ben değilim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…