- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Canım yaa, kıyamam kız sana, 1-2 saat niye uyumadın, ilaç aldın mı bakayım ağrın için, evet canım sorma, mesaj attı, tutturdu yine çıkalım da çıkalım, ondan buradan çıkmak zorunda kaldım kuzum, yok merak etme canım hiç bişeycikler olmadı, yaa dün bi alışveriş merkezine gitmiştik biz kuzenle, orada standlar oluyor yaa hani, numaranızı taşıyalım diyorlar, işte bi çocuk vardı orada, bizde geziyorduk kuzenle, önünden geçiyorduk standın, çocuk hemen atladı, numaranızı taşıyalım falan diye, kuzen de hemen tersledi yazık çocuğu, garibim bişey diyemedi, bende teşekkürler dedim, ama görsen nasıl ısrar ediyor, numaranızı yazın şuraya bilmem ne falan dedi çocuk, ben biraz bilgi alalım madem dedim artık kıramadım çocuğu , kuzen de mecburen dinledi benimle beraber, çocuk anlattı falan işte, bana bakıyor falan sürekli, sonra pislik kuzen hadi yeter bu kadar teşekkürler gidelim rose dedi, bende dur bi yaa dedim ama dinlemedi, teşekkür ettim bende artık çocuğa, çocuk hala numaranızı yazmanız yeterli falan diyor, neyse gittik sonra, kuzen de çocuk içine girecekti neredeyse dedi, saçmalama dedim , yazık çocuk öğrenciymiş kuzum yaa, harçlığını çıkarıyormuş, üzüldüm çocuğa, bi daha gitsem görür müyüm ki acaba ?
Ben iyiyim kızlar, siz nasılsınız ?
Marga, bişey mi oldu canım, kayboldun bi anda ?:26:
Şuan çok sinirliyim keyif meyif kalmadı lanet olsun ..
Uykusuzum ..
Varsa benim gibi uykusuz , canı sıkılanı falan buyursunlar sohbete..
​İstediğini desin..
Yine aynı sen ama dış görünüş epey değişmiş
Ohh da nerden bileyim burda olduğunu, yoktun merak ettim birşey mi oldu diye.
İyiyim canım sen?
Geç döndüm birazcık kusura bakma rose'm .. İyi ki vermemişsindir.. Belkide kaç kıa aynı numarayı uygulamışlardır bilinmez .. Ama sana şunu söyleyeyim işleri gereği taşıdıklarını numaralardan birini aradılar diyelim. . Yani sen gittin numaranı yazdın çocukta sana özelden seninle tanışmak istediğini falan söyledi diyelim .. Şikayetci olabilirsin .. Ben olsam olurdum .. Keyfim kaçtı Rose.. Morelim bozuldu şuan..
atar yapma banaaaaa
Eskisi kadar online olmadığını bildiğim için haber vermeyi unuttum sana neyseki rastladık birbirimize.. Valla 5 10 dakika öncesine kadar iyiydim şuan elim ayağım boşta gibi birşey.. Kalbime ağrı girdi hay lanet olsun .. ! Etraf işinden anlamayan ve yapamayan b.klarla dolu !
Atar yapmıyorum Abla gerçekten keyfim yok benim siz konuşun ..
Yok anacım ne kusuru, merak ettim de, bişey mi oldu diye, haklısın aslında canım, ama pek bi yalvardı, ondan bi an öyle düşündüm,
ne oldu sana, anlat çabuk.
Repto, tamam derim canım, seni mi kıracağım kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?