Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Bende delirdim çıldırdım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sana msn kullan diye boşuna demiyorum işte ! Burada konuşamadığımız özel şeyleri 10 dakika engel yüzünden de konuşamıyoruz..

Sakin ol bakayım sen biraz, sakinleş, aptal insanların yaptıkları hatalar yüzünden kendini bu kadar üzmene değmez kuzum, herşey hallolur, çözüme kavuşur, merak etme sen, o tatlı canını sıkma böyle şeyler için.

Dualarını esirgeme benden lütfen.. Göstereceğim ben onlara iş nasıl yapılırmış.. Herşey diplomayla bitmiyormuş her insan hata yapabilirmiş .. Ama bu hatanın affedilir bir tarafı yok.. Hepsinin canı cehenneme ! Düşünse bir hastalığımın olduğunu bu haberle gitmiştim öbür tarafa ! Sinirlerimi zıplattılar benim yemin ediyorum !

Bol bol edeceğim merak etme sen, aa sus bakayım, öyle şeyler söyleme, sinir etme beni, gitmiştim öbür tarafa falan ne demek, sakin ol, sakinleş, derin derin nefes al, nişanlına destek ol, o zaten sinirlidir, bide sen sinirlenme, olmuş artık ne yapalım, düzelir, herşey yoluna girer, sıkma lütfen canını.

Sağolasın Rose bashettiğim mevzu aramızda kalsın lütfen
geçmez benim sinirim.. Ah varya çok şey söylemek geliyor içimden ! İçimdekileri dışarı kusamıyorum !

Sağolasın Rose bashettiğim mevzu aramızda kalsın lütfen
geçmez benim sinirim.. Ah varya çok şey söylemek geliyor içimden ! İçimdekileri dışarı kusamıyorum !

Ayıpsın yavrum, bende öyleyim aslında, sana diyorum ama sakinleş diye, içimdekiler o kadar çok birikti ki, dışarıya atamıyorum bi türlü, hele birisine o kadar çok söylemek istediğim şeyler var ki.

Ayıpsın yavrum, bende öyleyim aslında, sana diyorum ama sakinleş diye, içimdekiler o kadar çok birikti ki, dışarıya atamıyorum bi türlü, hele birisine o kadar çok söylemek istediğim şeyler var ki.

Aynen fındığım aynen .. Beklemekten başka çare yok ki , durum sonuçlanana kadar sabredip dua edip bekleyeceğim .. Onun haricindeki yapacağım herşey kendime ve bize zarar..

aynen valla üstüne salı günü vizem var öğleden sonra birkaç saat uyuyup iyice dağıldım bir de

aynen valla üstüne salı günü vizem var öğleden sonra birkaç saat uyuyup iyice dağıldım bir de

Aslında üniversite öğrencileri dersleri günü günü çalışsalar vize zamanı bu kadar çok sıkışmazlar.. Çalışmadan geçirilen günlerin acısı böyle uykusuzlukla çıkıyor sonra.. Şimdiden başarılar dilerim vizelerinizde..

çok haklısın, ama dönem dönem sağlayamıyorum onu :) teşekkür ederim yarın kalkmayacağım başından herhalde :S

Marga, elektrikler gitti yavrum, telefondan girdim, ama cok zor oluyor böyle, haber vereyim dedim, elektrik gelir gelmez burdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…