- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Allah'ım delirdim burda yaa, hala atamıyorum.
bana da anlatılmadı hala
Bende delirdim çıldırdım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sana msn kullan diye boşuna demiyorum işte ! Burada konuşamadığımız özel şeyleri 10 dakika engel yüzünden de konuşamıyoruz..
Sakin ol bakayım sen biraz, sakinleş, aptal insanların yaptıkları hatalar yüzünden kendini bu kadar üzmene değmez kuzum, herşey hallolur, çözüme kavuşur, merak etme sen, o tatlı canını sıkma böyle şeyler için.
Dualarını esirgeme benden lütfen.. Göstereceğim ben onlara iş nasıl yapılırmış.. Herşey diplomayla bitmiyormuş her insan hata yapabilirmiş .. Ama bu hatanın affedilir bir tarafı yok.. Hepsinin canı cehenneme ! Düşünse bir hastalığımın olduğunu bu haberle gitmiştim öbür tarafa ! Sinirlerimi zıplattılar benim yemin ediyorum !
Bol bol edeceğim merak etme sen, aa sus bakayım, öyle şeyler söyleme, sinir etme beni, gitmiştim öbür tarafa falan ne demek, sakin ol, sakinleş, derin derin nefes al, nişanlına destek ol, o zaten sinirlidir, bide sen sinirlenme, olmuş artık ne yapalım, düzelir, herşey yoluna girer, sıkma lütfen canını.
​Ne güzel ..sabaha kadar sevdiğimle konuşp bu saate kadar da uyudum arkadaşlar
Sağolasın Rose bashettiğim mevzu aramızda kalsın lütfengeçmez benim sinirim.. Ah varya çok şey söylemek geliyor içimden ! İçimdekileri dışarı kusamıyorum !
Ayıpsın yavrum, bende öyleyim aslında, sana diyorum ama sakinleş diye, içimdekiler o kadar çok birikti ki, dışarıya atamıyorum bi türlü, hele birisine o kadar çok söylemek istediğim şeyler var ki.
Aynen fındığım aynen .. Beklemekten başka çare yok ki , durum sonuçlanana kadar sabredip dua edip bekleyeceğim .. Onun haricindeki yapacağım herşey kendime ve bize zarar..
Hah işte böyle ol, çok sevindim böyle düşünmene, dua et, dualarımız kabul olur elbet, Allah büyük.
Valla ben sabah 6'lara 7'lere kadar ayaktayım. Yok bu uyku bana bir türlü uğramıyor. Uyuyamıyorum ben.. Kedi gibi kıvrılıp o sıcacık yatağımda uyumak isterdim şimdi ama ne yazık ki yine ayaktayım bayan kuş misali..
aynen valla üstüne salı günü vizem varöğleden sonra birkaç saat uyuyup iyice dağıldım bir de
​Ne güzel ..
Aslında üniversite öğrencileri dersleri günü günü çalışsalar vize zamanı bu kadar çok sıkışmazlar.. Çalışmadan geçirilen günlerin acısı böyle uykusuzlukla çıkıyor sonra.. Şimdiden başarılar dilerim vizelerinizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?