- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.641
yok zombi olarak görmüyolar o zmn başka bişi oluyo
La o pis fantazilerini kocana sakla, benim başım bağlı ..
Tuhaf olan durum şu. Onca kolum bacağım var sen gel gözümü ısır..
Versene bana bi kapatıcı
Zombi gibiyim
öyle yapıyorum nargile yakım dedim di ama tütünü bulamadım anam sağ olsun attı herald.
Hoşgeldimben panikim ya kalamam kafeste otomatik tansiyon aletine soktum bugün kolumu sıkıyor kolumu sıkıyor benim tansiyon düşüyor panik oldum sıkışcak diye
öyle yapıyorum nargile yakım dedim di ama tütünü bulamadım anam sağ olsun attı herald.
Hoşgeldimben panikim ya kalamam kafeste otomatik tansiyon aletine soktum bugün kolumu sıkıyor kolumu sıkıyor benim tansiyon düşüyor panik oldum sıkışcak diye
fantezi de mi yapmayak
biliyo işte nerden ısırcağını
Ne istiyosunuz la siz benim gözlerimden hı !
panik atak mısın kız
Yok öyle bir hastalığım yok kapalı ortam da kalırım ama kendi kendime panik oluyorum bi andan kalbim hızlanıyor korkuyorumKapalı alan korkun mu var ?
O çok kötü bir hastalık ya..
Yalnız kafesin deliklerinin boyutunu ayarlamak senin elinde kız. Göz ve burun kısmına kocaman bi açık bölüm yaparsın..
Önemli olan ağız. Burundan da içerim diyorsan orayıda kapat
ayıpsın ben hiçibişi istemiyorum nazar değmesn
Yok öyle bir hastalığım yok kapalı ortam da kalırım ama kendi kendime panik oluyorum bi andan kalbim hızlanıyor korkuyorumgeçen gün bisiklet sürüyorum karşıdan başka bir bisikletli geliyor gözne bakıyorum çekilsin diye ben çekilim dedim ama vuracağım diye panik yaptım bi bastım arka frene bisikletten düşüşümü an ve an yaşadım arkadan üstüme bindi bisiklet dizim bacak içim ellerim mahvoldu dövüyordum çocuğu o sinirle
Bi de isteseydin.
Kuzu bana değil sana nazar değmesin , eğer sana nazar değerse , bende bu gözlerle sana bakarsam dolaylı yoldan banada nazar değer ..
Yok öyle bir hastalığım yok kapalı ortam da kalırım ama kendi kendime panik oluyorum bi andan kalbim hızlanıyor korkuyorumgeçen gün bisiklet sürüyorum karşıdan başka bir bisikletli geliyor gözne bakıyorum çekilsin diye ben çekilim dedim ama vuracağım diye panik yaptım bi bastım arka frene bisikletten düşüşümü an ve an yaşadım arkadan üstüme bindi bisiklet dizim bacak içim ellerim mahvoldu dövüyordum çocuğu o sinirle
yaş kaç çok merak ettm
vayy yine konuştun hea
(odunluk bulaşıcıymış kanks)
Ben talaşım kızım. Banane odunlardan..
Telefondaydım ondan geç yazdım..
Yok gittim yok işte çok heyecan yapıyorsun vudumda adranalin çokOoooooğğğğğğ kötüymüş ya bu...
Doktora gitmelisin bence..
Patik atak olabilir mi ? Tam bilgim yok. Ama korku ve heyecanın çok anlaşılan..
Kız sen sevgilinin yanına gitti mi napıyosun heyecandan zıp zıp zıplıyor musun
tam bişeye hazırlanıyodum tahmn et bakalm
ya beni arayacaktın skypeden
ya küfür edicektin
ya da arayacaktın başkasını
Yok gittim yok işte çok heyecan yapıyorsun vudumda adranalin çokben erkek arkadaşımla yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?