Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Beni tek yollar mı sence toto böceği diyorum onunla ingilterede sessiz sürekli bulutlu hava da yaşamak istiyoruz. bur pubda otuurup tanımadın insanlar la konuşmak. :)) İngiliz erkekleride pek bi güçlü olur

Ya varya benlede ,hep tanımadığım kızlar konuşur biliyor musun..
Geçen ayakkabı dükkanında bi kızla bi muhabbet etmişiz , kırk yıllık arkadaş gibi güle güle öldük..

Kızın adını sormayı unutmuşum, kız geçen babama sormuş beni napıyo diye

Evet bir kac gecedir boyle, yazin uyumak zor oluyor sanki :) gelin olali bir hayli oldu, degistirsem o yaziyi iyi olacak

Biz karadenizliler baya bi serinledik bu hafta..

Yağmur vardı. Rüzgar vardı. Kara kara bulutlar falan atm çok güzeldi (=

Ama aynen öyle sıcaklarda uyulmuyor..
Ben sıcağı çözüm buldumda boyun ağrısından uyuyamıyorum ..

iyiymiş ailen vala bravo demek istedim
Neden. sürekli bu yorumu alıyorum. Yaşananları bilmeden :) bence de bravo ama hepsi beni sevdikleri için biliyorum
​hahahahahah ya bende de öyle bir tüy var herkes konuşur güleriz sanki orta okuldan arkadaşım. Hahahahahhaah anlayabiliyorum.

Sicaga cozum bulmama az kaldi ama bende sirt agrisina cozum bulamiyorum malesef

Malesef oyle, benim bulundugum noktada yagmur yok ama serin dedigin gibi... Bu aksam iyi uyurum

evet bu gece mis gibi uyunur

Neden. sürekli bu yorumu alıyorum. Yaşananları bilmeden :) bence de bravo ama hepsi beni sevdikleri için biliyorum

tabiki yaşanılanlar blemeyiz ama direk ailemde biliyor diyince insanın kafasında ne genişler diye bi fikir uyanıyor o açıdan yani yanlş anlama cnm ilgilnedirmez bizi tabiki de

bnde hem boyun hem bel ben ne yapayım

Ben çok muhabbet ederim öyle. Tabi özelimi anlatmam. Genel mevzulardan bi şekilde konu açılıyor..
Kızlarla aram iyidir

Kuzu en iyisini yapıyorsun boşver

Sıcak bi duşa gir diyeceğim ama sıcakta da sıcak bir duşa girmek ne kadar aptalca olur dimi..

Yok yok benim bu boyundan bi doktora görünmem lazım..

Geçende de tutulmuştu..

Bugunde feci ağrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…