- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.681
Erkek arkadaşın ile aynı evde mi yaşıyorsun kuzu ?
hımm anladım. Evet beraber yaşıyoruz ailemde biliyor :) ailemde burada. Ben gelecek soruları bildiğim için yanıtlayayım :)yani beraber yaşamıyo musunuz ben mi yanlış anladım ?
o yüzden dedm beraber yaşıyosunz diye
Beni tek yollar mı sence toto böceği diyorumonunla ingilterede sessiz sürekli bulutlu hava da yaşamak istiyoruz. bur pubda otuurup tanımadın insanlar la konuşmak. :)) İngiliz erkekleride pek bi güçlü olur
Selamlar herkese :26:
Evet bir kac gecedir boyle, yazin uyumak zor oluyor sanki :) gelin olali bir hayli oldu, degistirsem o yaziyi iyi olacakAleykumselam gelin kız..
Hayırlı geceler
Uyku tutmadı dimi =)
hımm anladım. Evet beraber yaşıyoruz ailemde biliyor :) ailemde burada. Ben gelecek soruları bildiğim için yanıtlayayım :)
Beni tek yollar mı sence toto böceği diyorumonunla ingilterede sessiz sürekli bulutlu hava da yaşamak istiyoruz. bur pubda otuurup tanımadın insanlar la konuşmak. :)) İngiliz erkekleride pek bi güçlü olur
hayallerde iyiymiş heee
merhabaaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnn
iyiymiş ailen vala bravo demek istedim
Evet bir kac gecedir boyle, yazin uyumak zor oluyor sanki :) gelin olali bir hayli oldu, degistirsem o yaziyi iyi olacak
Evet bir kac gecedir boyle, yazin uyumak zor oluyor sanki :) gelin olali bir hayli oldu, degistirsem o yaziyi iyi olacak
O alkışlayan ellerinle bi taraflarına vur !
insan 100 defa uyanıyor ya sıcaktan allahtan serin bu gece ohhh mis gibi yağmur yağıyor
Neden. sürekli bu yorumu alıyorum. Yaşananları bilmeden :) bence de bravo ama hepsi beni sevdikleri için biliyorumiyiymiş ailen vala bravo demek istedim
​hahahahahah ya bende de öyle bir tüy var herkes konuşur güleriz sanki orta okuldan arkadaşım. Hahahahahhaah anlayabiliyorum.Ya varya benlede ,hep tanımadığım kızlar konuşur biliyor musun..
Geçen ayakkabı dükkanında bi kızla bi muhabbet etmişiz , kırk yıllık arkadaş gibi güle güle öldük..
Kızın adını sormayı unutmuşum, kız geçen babama sormuş beni napıyo diye
Biz karadenizliler baya bi serinledik bu hafta..
Yağmur vardı. Rüzgar vardı. Kara kara bulutlar falan atm çok güzeldi (=
Ama aynen öyle sıcaklarda uyulmuyor..
Ben sıcağı çözüm buldumda boyun ağrısından uyuyamıyorum ..
Malesef oyle, benim bulundugum noktada yagmur yok ama serin dedigin gibi... Bu aksam iyi uyurum
Neden. sürekli bu yorumu alıyorum. Yaşananları bilmeden :) bence de bravo ama hepsi beni sevdikleri için biliyorum
Sicaga cozum bulmama az kaldiama bende sirt agrisina cozum bulamiyorum malesef
Neden. sürekli bu yorumu alıyorum. Yaşananları bilmeden :) bence de bravo ama hepsi beni sevdikleri için biliyorum
​hahahahahah ya bende de öyle bir tüy var herkes konuşur güleriz sanki orta okuldan arkadaşım. Hahahahahhaah anlayabiliyorum.
Sicaga cozum bulmama az kaldiama bende sirt agrisina cozum bulamiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?