- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.661
Yok gittim yok işte çok heyecan yapıyorsun vudumda adranalin çokben erkek arkadaşımla yaşıyorum
Yok ya heyecan kalmadı bizde artık geçtik o evleri daha doğrusu ben geçtim o hep sevgi kelebeği ben biraz ruhsuz rolleri değiştik o güzel saçlım bal gözlüm der ben hee efendimOnun yanındayken heyecan yapmıyorsan sıkıntı yok (=
Benim bi arkadaşım var o da böyle heyecanlı birşeydi.
Sevgilisiyle oturmuşlar cafede. Birşeyler yiyecekleri sıra bu kız çocuğu görünce heyecanlandığından yemek yiyememiş..
Coladaki pipeti döndürürken çocuğun üzerine kola sıçratmış..
Temizlemek için ayağa kalktığında da kafasını yukarıdaki tahtaya vurmuş
üniversitede mi okuyosn da yaşıyosun sevgilinle ?
yok hayır ben okumuyorum oda okumuyor İş yerleri var oralar da patronluk yapıyorum diyelim. 3 senedir birlikteyiz 3 senedir toplasan 2 ay yanlız kalmışızdır hep birlikteyiz. o hep toto böceği gibi dibimdeüniversitede mi okuyosn da yaşıyosun sevgilinle ?
Uykusuzum ..
Varsa benim gibi uykusuz , canı sıkılanı falan buyursunlar sohbete..
Yok ya heyecan kalmadı bizde artık geçtik o evleri daha doğrusu ben geçtim o hep sevgi kelebeği ben biraz ruhsuz rolleri değiştik o güzel saçlım bal gözlüm der ben hee efendim
hahahahah o arkadaş ta sakarmış ya ben ilk zamanlar da yapmazdım zaten cool biriyimdir
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
Evet dese ne yapıcan la
yok hayır ben okumuyorum oda okumuyor İş yerleri var oralar da patronluk yapıyorum diyelim. 3 senedir birlikteyiz 3 senedir toplasan 2 ay yanlız kalmışızdır hep birlikteyiz. o hep toto böceği gibi dibimde
yok hayır ben okumuyorum oda okumuyor İş yerleri var oralar da patronluk yapıyorum diyelim. 3 senedir birlikteyiz 3 senedir toplasan 2 ay yanlız kalmışızdır hep birlikteyiz. o hep toto böceği gibi dibimde
farkımız yokmuş derkenoh ne güzel
evlenin bari gerçi bi farkınız yokmuş ama
farkımız yokmuş derken
evlilik var daha gı bu yaşta erken daha eğitimimvar 2 dl dha öğrenip amerikaya gitcem
farkımız yokmuş derken
evlilik var daha gı bu yaşta erken daha eğitimimvar 2 dl dha öğrenip amerikaya gitcem
farkımız yokmuş derken
Beni tek yollar mı sence toto böceği diyorumAraya mesefeler girdiğinde çok sabırlı olman gerekiyor benden söylemesi..
yani beraber yaşamıyo musunuz ben mi yanlış anladım ?
o yüzden dedm beraber yaşıyosunz diye
Selamlar herkese :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?