- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.701
Senin boynun icin en iyi gelecek sey (eger cok SIK tutulma yasiyorsan) kas gevsetici kremler var. Bire bir, gecende hayatimda ilk kez ufak bir hali yikadim yikamaz olaydim, kol agrisindan mahvoldum... Kas gevsetici krem varmis evde, agri alan cinsinden, tam adini da bilemiyorum simdi, imdadima yetisti....Sıcak bi duşa gir diyeceğim ama sıcakta da sıcak bir duşa girmek ne kadar aptalca olur dimi..
Yok yok benim bu boyundan bi doktora görünmem lazım..
Geçende de tutulmuştu..
Bugunde feci ağrıyor..
O kadar kitlatmakta iyi degil diyorlar ama bende cok yapiyorum, belimi kitlatamam da, boynumu kitlatinca acayip sesler cikiyor, etrafta duyan olunca donup bakiyorlarvalla öyle
yatınca bi kıtlatıyorum sanırsın kırdım belimi falan öyle ses çkıyo bütün gün oturmaktan napsın bel mi dayanır
Senin boynun icin en iyi gelecek sey (eger cok SIK tutulma yasiyorsan) kas gevsetici kremler var. Bire bir, gecende hayatimda ilk kez ufak bir hali yikadim yikamaz olaydim, kol agrisindan mahvoldum... Kas gevsetici krem varmis evde, agri alan cinsinden, tam adini da bilemiyorum simdi, imdadima yetisti....
O kadar kitlatmakta iyi degil diyorlar ama bende cok yapiyorum, belimi kitlatamam da, boynumu kitlatinca acayip sesler cikiyor, etrafta duyan olunca donup bakiyorlargayri ihtiyari aliskanlik haline geldi desem yeridir yani... :26: Cok zararli aslinda, benim de bir doktora gorunmem sart... :26:
Senin boynun icin en iyi gelecek sey (eger cok SIK tutulma yasiyorsan) kas gevsetici kremler var. Bire bir, gecende hayatimda ilk kez ufak bir hali yikadim yikamaz olaydim, kol agrisindan mahvoldum... Kas gevsetici krem varmis evde, agri alan cinsinden, tam adini da bilemiyorum simdi, imdadima yetisti....
O kadar kitlatmakta iyi degil diyorlar ama bende cok yapiyorum, belimi kitlatamam da, boynumu kitlatinca acayip sesler cikiyor, etrafta duyan olunca donup bakiyorlargayri ihtiyari aliskanlik haline geldi desem yeridir yani... :26: Cok zararli aslinda, benim de bir doktora gorunmem sart... :26:
Öyle yaptım zaten. Sürdükten sonra bir de sardım onu..
Sanırım yastığımla alakalıda olabilir bilemiyorum..
Son zamanlarda yastığım hep yerde uyanıyorum..
Bi şekilde uyku halimdeyken boynum ağrıyo ve atıyorum başımın altından yastığı ..
aa zararlı olmasa yapmayız ama zararlı ya yaparız illa ki
beraber gidelm bari doktora gerçi bizim niye oldğu belli
sürekli aynı pozisyonda oturmaktan oluyo
Visko yastiklari denedin mi? Biraz fiyatlari yuksek ama, boyun bolgesi icin birebir diyorlar... Bende visko kullaniyorum, boyun agrim zaten olmadigi icin, agriyi gecirip gecirememe konusunda ne derece iyidir farki soyleyemem, fakat ben sahsen memnunum...cok dolayli bir anlatim oldu dimi...
aa zararlı olmasa yapmayız ama zararlı ya yaparız illa ki
beraber gidelm bari doktora gerçi bizim niye oldğu belli
sürekli aynı pozisyonda oturmaktan oluyo
Hayır denemedim. Ama baktım geçmiyo..
Alacağım onlardan..
Uyuyamıyorumda ağrıdan..
Böyle başıma doğru vuruyo sanki..
vucdumuda kremledim yağladım artık uyuyabilirim iyi geceler kızlar !
Evet benim sirt agrim ozellikle ondan kaynakli, yillarca bilgisayar basinda calismaktan... Bir muddettir ev hanimiyim, simdi simdi biraz iyi gibi... Fakat biraz el isi yapayim veya bilgisayarda fazla vakit gecireyim agri geri geliyor... Doktora gitmekte fayda var bence de...
Dene bakalim bakarsin iyi gelir, ama once istersen bir de doktora gorun... Eger siddetli bir agri varsa bosuna degildir, vucut aslinda bize sinyaller veriyor da dinlemiyoruz...
başka türlü vakit geçmiyor ki bize evde vakit sabahtan akşama nette dizi izle lafla vs derken böyle ağzımıza ediliyor
iyi gecelerrr cnım :80:
Evli misin peki??
hem uykusuz hemde işsizimm
yok değilm
23 yaşındaym okuyorum(turizm) sormadan söyliyim dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?