Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Allah etmesin boncuk kuzum benim hiç streslik birşey yok Rabbim hayırı şerri bizden iyi bilir sual olunmaz.. dileğimiz diğer türlü ama sonuçta ne olursa olsun güçlü oliciiizz

Aynen öyle ama yinede bilmiyorum .. Aklımda o konu ama böyle kendime tekrar tekrar hatırlatınca ister istemez yüz hatlarım donuklaşıyor...

ya nerdeyse hiç dinlemediğim tipler orhan babanın şarkılarıyla gözümde devasa bir hal aldılar
doyamıyorum dinlemeye sahiden

margim sana özel telekonser şeedeyim ben en iyisi.. hatta konferans konuşmayı KK'ya bağlayalım sör after onlarda dinlesin yorum yapsınlar olur olmaz diye?

Bana uyar ama after açarsa ağzını birdaha susmaz uykumuz gelse dahi susturamayız benden söylemesi ..

Len arkadaş bu kadını allah şarkı yazsın ve söylesin diye yaratmış ya.

Sürekli şarkı yapsın ve söylesin bu kadın harikaaa harikaa

LEt it skyfaallllllll

Bana uyar ama after açarsa ağzını birdaha susmaz uykumuz gelse dahi susturamayız benden söylemesi ..

Benim fizyolojik olarakta çenem kapanmıyor gerçekten :)))))) Tam kapadım mı büzüşme oluyor yaradılışımdan böyleyim yapacak birşey yok

Siz gidersiniz ben daha burada tek başıma konuşmaya devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…