- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Allah etmesin boncuk kuzum benim hiç streslik birşey yok Rabbim hayırı şerri bizden iyi bilir sual olunmaz.. dileğimiz diğer türlü ama sonuçta ne olursa olsun güçlü oliciiizz
Ne zamanki kollarında bir yabancı görürürm ben ozaman ozaman sevgilim ben ozaman öldürürüm
ya nerdeyse hiç dinlemediğim tipler orhan babanın şarkılarıyla gözümde devasa bir hal aldılar
doyamıyorum dinlemeye sahiden
margim sana özel telekonser şeedeyim ben en iyisi.. hatta konferans konuşmayı KK'ya bağlayalım sör after onlarda dinlesin yorum yapsınlar olur olmaz diye?
ya nerdeyse hiç dinlemediğim tipler orhan babanın şarkılarıyla gözümde devasa bir hal aldılar
doyamıyorum dinlemeye sahiden
margim sana özel telekonser şeedeyim ben en iyisi.. hatta konferans konuşmayı KK'ya bağlayalım sör after onlarda dinlesin yorum yapsınlar olur olmaz diye?
Bende oynayabilirmiyim sizinle
Len arkadaş bu kadını allah şarkı yazsın ve söylesin diye yaratmış ya.
Sürekli şarkı yapsın ve söylesin bu kadın harikaaa harikaa
LEt it skyfaallllllll
Bana uyar ama after açarsa ağzını birdaha susmaz uykumuz gelse dahi susturamayız benden söylemesi ..
Bende oynayabilirmiyim sizinle
ivet ivettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hoşgeldin kuzum
Benim fizyolojik olarakta çenem kapanmıyor gerçekten :)))))) Tam kapadım mı büzüşme oluyor yaradılışımdan böyleyim yapacak birşey yok
Siz gidersiniz ben daha burada tek başıma konuşmaya devam ederim
güçlü ses, ses karakteri süper, ve yorum harika.
bunlar birleşince ortaya manyak bir şey çıkmış
kapımız sonuna kadar açık..
lakin iyiki şimdi geldin çünkü az önce baya bi şeyden muhabbet ediyorduk şimdi bir kaç basamak atlattık muhabbet seviyemizi
Evet. ŞArkılarda çok anlamlı clublık saçma sapan değil. set fire to the rain şarkısınıda çok seviyorum
Bayağa bi neyden bahsediyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?