Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

bunu soracagını biliyordum
ne bileyim yaaa ''işemek ''gibi bişi olsa gerek.

bende bır arkadasımdan duymuştum

Adana tarafından 'sen bu çocuga ne yaptın emzirdin mi giydirdin mi çimdirdin mi derler. Çimdirmek banyo yaptırmak anlamında. Ama çimlenmek duymadım

valla surrender hava öyle bir soguk ki burda inan Az öncede yaklaşık 1 saat elektrikler kesildi kombi de off tabi..
kuzey kutbundaki eskimolar gibi kat kat giyindim yani sıkmıyorum kendimi wc için desem yalan olur

Aslında tutmamamak lazımmış mesane off olabiliyormuş zamanla sürekli tutanlarda.

Ulen ne uzadı bu muhabbet

diyoruz ya işte bee işemek gibi bir şey.çömelmek,işemek...veya çömelerek işemek
benı hanımefendı çizgimden zorla çıkaracaksın

Ahahahaha şaka yapmıyorum ciddiyim .. Millet şimdiden sevgilime ne alsam derdine düşmüş.. Fikir ver , ablasın sen .. Biz senin küçüğün sayılırız.. İhtiyarım benim

Ben artık tekrarlara başladım margi 5 sene bitince :)))

Gömlekle ayakkabı aldım. Ama ondan önce herşeyi aldım işbirden ortopedik yastık bile aldım farklı birşey olsun diye :))

Ama hiç böyle romantik şeyler hazırlayamadım kutu alayım içinde çikolata hediye notlar koyayım gibi beceremem öyle şeyleri.

İşe girince ama büyük hediyelere kalkışacam bakalım altın saat filan

dönsen de elektrik arızayla münasebete girmiştim..
baya telefonda kanka oldu benle hatun.. hanım hanııımm su yakmıyor dedim de kesti sesini

Öyle sesini olur olmadık hatunlara duyurma benimle konuşacaksın sadece anladın mı ! Sadece benimle.. Ararım o elektirikçi hatunu elektrik veririm bozmayın benim kafamı uleeennnnnn

Bende tüm kartal yuvasını satın alacağım başladım şimdiden ...

diyoruz ya işte bee işemek gibi bir şey.çömelmek,işemek...veya çömelerek işemek
benı hanımefendı çizgimden zorla çıkaracaksın

Sör şak diye çizerim canımı sıkarsan hiç çekemem noktayıda koyarım kalırsın orada birşey gibi. Söyleyemiciiğiğiimmm şimdi o şeyi

Bende tüm kartal yuvasını satın alacağım başladım şimdiden ...

Kartal yuvasını dardamadağın ettik be bozduk yuvayı :))) Forma atkı kupa. Aman erkeğe hediye almak çok zor be. Valla evlenince her doğumgününde arabasının deposunu full icem uğraşamam artık yetti

Kartal yuvasını dardamadağın ettik be bozduk yuvayı :))) Forma atkı kupa. Aman erkeğe hediye almak çok zor be. Valla evlenince her doğumgününde arabasının deposunu full icem uğraşamam artık yetti

Ben özel günlerde hediye almıyorum özel olmayan günlerde hediye almak daha çok hoşuma gidiyor... Ben kombine alacağım hersene.. Maça gitsin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…