- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Öyle sesini olur olmadık hatunlara duyurma benimle konuşacaksın sadece anladın mı ! Sadece benimle.. Ararım o elektirikçi hatunu elektrik veririm bozmayın benim kafamı uleeennnnnn
bişiler biteceği kesin.ne çok pk muhabbetı yaptınız yaa,ortalık leş gibi koktu
sifonu çeksin biri
Orhan baba dinliyorum attırmayın kafamı.
Dertler benim çile benim ömrüm senin senin olsunnnnnnn
atara bak atara wuuu
inan seni tercih ederdim de elektrik işi çözülmeseydi şu şeyden muhabbetin içine nasıl girerdim bi düşün kuzucukum
O görevi sana verdim sör çek sifonu dindir acımı
Ben özel günlerde hediye almıyorum özel olmayan günlerde hediye almak daha çok hoşuma gidiyor... Ben kombine alacağım hersene.. Maça gitsin dursun
Nede güzel konuşuyorduk vallahi , hani gidiyorum demiştim ya gittim sizin sitenin direğine birşeyler fırlattım elektrikleri ben kestimçaktırma kuzum
damarcı seni
Oda güzel fikir. En son bi çocuk doğrup verecem ömür boyu hediye işte ona
Arap şükrüyü bıraktım sör. ORhan babaya başladım. AZ sonrada adele den devam ederim
Orhan baba dinliyorum attırmayın kafamı.
Dertler benim çile benim ömrüm senin senin olsunnnnnnn
bu benim aklıma nasıl gelmez Aman Allahıımm
Şu sıra skyfall ı dinliyorum ondan. Yeni ya daha
bu vesileyle orhan babanın şarkısını yeni jenerasyonuyla seslendiren kutsi ben o zaman ölürüm'ü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim
margim sende şeyi bulursan bir dinle artık
bu vesileyle orhan babanın şarkısını yeni jenerasyonuyla seslendiren kutsi ben o zaman ölürüm'ü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim
Şu sıra skyfall ı dinliyorum ondan. Yeni ya daha
Ah bunu yazarken ki yüz ifaden gözümün önüne geliyo ! Varya ben sana kurban olurum be ! Ablaların ablası .. Saatler kaldı .. Heyecan ve stres başladı ufaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?