Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Öyle sesini olur olmadık hatunlara duyurma benimle konuşacaksın sadece anladın mı ! Sadece benimle.. Ararım o elektirikçi hatunu elektrik veririm bozmayın benim kafamı uleeennnnnn

atara bak atara wuuu
inan seni tercih ederdim de elektrik işi çözülmeseydi şu şeyden muhabbetin içine nasıl girerdim bi düşün kuzucukum

atara bak atara wuuu
inan seni tercih ederdim de elektrik işi çözülmeseydi şu şeyden muhabbetin içine nasıl girerdim bi düşün kuzucukum

Nede güzel konuşuyorduk vallahi , hani gidiyorum demiştim ya gittim sizin sitenin direğine birşeyler fırlattım elektrikleri ben kestim
çaktırma kuzum

Orhan baba dinliyorum attırmayın kafamı.

Dertler benim çile benim ömrüm senin senin olsunnnnnnn

bu vesileyle orhan babanın şarkısını yeni jenerasyonuyla seslendiren kutsi ben o zaman ölürüm'ü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim

margim sende şeyi bulursan bir dinle artık

bu vesileyle orhan babanın şarkısını yeni jenerasyonuyla seslendiren kutsi ben o zaman ölürüm'ü dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim

aynen.benım favorılerım ise

tarkan-hatasız kul olmaz
seksen dört--dokunma

Ardemir bende onları dinliyorum çaktırma. Sıradan başladım. Şu an 84 dokunma çalıyor

Ben onu aradım ama bulamadım yahu karşıdan yüklenenlere falan baktım ama bulamadım .. Yarın telefonda konuşacağız ne de olsa ordan canlı canlı dinlettirirsin..

Zara dilenci ve volkan konak gurbette şahaneee. Aslında hepsi güzel. Demet özcan nilüfer tarkan onlarda gayet başarılı

Ah bunu yazarken ki yüz ifaden gözümün önüne geliyo ! Varya ben sana kurban olurum be ! Ablaların ablası .. Saatler kaldı .. Heyecan ve stres başladı ufaktan..

Allah etmesin boncuk kuzum benim hiç streslik birşey yok Rabbim hayırı şerri bizden iyi bilir sual olunmaz.. dileğimiz diğer türlü ama sonuçta ne olursa olsun güçlü oliciiizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…