Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

aynı yaştayııısss balııım bende öyleeee :)

Yahu ben seni geçende sanki 21 yaşındayım demişsin gibi hatırlıyorum . O kadar çok üye var ki bazen isimleri bile unutuyorum . Senide bolçi çikolatadan birde bana attığın özel mesajlardan hatırlıyorum

yook kuzuum henüz 21 olmadım :) aynen bende öyle sen gibi unutuyorum sende bana msjda ablacım falan yazınca alla Allah dedim :)

gece oturasım geliyo sabah da geç kalkıyorum diye ayıplıyolar.kalk kahvaltıya diye ama:)12de filan kalkıyorumm.kalkıp napcam diyorumm amann.ama artık gece canım sıkılıyo uyumayınca..yalnızlık sıkıyo artık..

yook kuzuum henüz 21 olmadım :) aynen bende öyle sen gibi unutuyorum sende bana msjda ablacım falan yazınca alla Allah dedim :)

Nerde ablacım yazmışım yahu ? haaaaağğğğğ buradaki mesajlarda bahssediyorsun .. Ruhum o kadar genç ki herkese abla diyesim var sizi ihtiyarlar sizi

O zaman hoşgeldiniz uykusuzlara.. Biz her gece buralardayız sabahlıyoruz kahvaltıya kimimiz kalkıyor kimimiz kalkmıyor ..

üzülme topiğin en minik hatunları onlar..
bende 25 yaşındayım örneğin..
sonracııma ankarada yaşıyorum 4 aylık nişanlıyım temmuzda da Allahın izniyle gelincik kategorisine hoplayıveecem

Bu topiğin en miniği benim ulennnnnnnnnnnn benden sonra bolçi geliyor ama önce ben oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…