- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.101
KİM yaşlıı bakıyımm?
üzülme topiğin en minik hatunları onlar..
bende 25 yaşındayım örneğin..
sonracııma ankarada yaşıyorum 4 aylık nişanlıyım temmuzda da Allahın izniyle gelincik kategorisine hoplayıveecem
Nerde ablacım yazmışım yahu ? haaaaağğğğğ buradaki mesajlarda bahssediyorsun .. Ruhum o kadar genç ki herkese abla diyesim var sizi ihtiyarlar sizi
ben hic ustume alinmiyorum en genc ben sayolirim bu yasta anne bile olucam
gece oturasım geliyo sabah da geç kalkıyorum diye ayıplıyolar.kalk kahvaltıya diye ama:)12de filan kalkıyorumm.kalkıp napcam diyorumm amann.ama artık gece canım sıkılıyo uyumayınca..yalnızlık sıkıyo artık..
ben sana msj atmıştıım hatırlarsan sende ablacım bilmiyorum kii gibi msj yazmışsın bende şaşırdım...ruhunu hep böyle genç hissetmen güseeeell :) bana sorsaan çökmüşşş vaziyetteyim :)
ben hic ustume alinmiyorum en genc ben sayolirim bu yasta anne bile olucam
Hayır en genç benim tağammm mı
ayy herkesin derdi ortak
Biz yalnızız Biz yalnızız Yalnızızzzz :106: :106:
Yahuuuu Tuğçe Abla bunlar sana ihtiyar diyoooobende diyorum ki kim ihtiyarmış ulennnnn siz kendinize bakın diyorummmmm
Kaç yaşındasın cnaım :)
Yahuuuu Tuğçe Abla bunlar sana ihtiyar diyoooobende diyorum ki kim ihtiyarmış ulennnnn siz kendinize bakın diyorummmmm
kiz aramizda bir yas var onumu cok gordun hih
21 canim 3 senedirde evliyim
Hatırladım hatırladım ... O arkadaşının başına gelen mevzuya ne oldu sonra bana mesaj çekmedin insan bir teşekkür ederdi ... Orda sanki sen beni abla olarak gördün
Ben çocuk ruhluyumdur kızz...
Hala pışpış isterim. :)
Höst nan ! Ben varım seni bir ömür yalnız bırakmayacağım Allahın izniyle tamam mı !
şansım benim.. şahsi piyangom muaahh
kız kocasızız ya ondan şeettim onu.. yoksa varlığın ömre bedel çilekli turtam!
Allah mutlu mesut etsin inşallah..:)) düğün zamanı herkes stresli oluyor,o yüzden ciddiye alma herkesi.küçük bir deneyim,belki sana bir faydası olur diye paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?