Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

üzülme topiğin en minik hatunları onlar..
bende 25 yaşındayım örneğin..
sonracııma ankarada yaşıyorum 4 aylık nişanlıyım temmuzda da Allahın izniyle gelincik kategorisine hoplayıveecem

Allah mutlu mesut etsin inşallah..:)) düğün zamanı herkes stresli oluyor,o yüzden ciddiye alma herkesi.küçük bir deneyim,belki sana bir faydası olur diye paylaşayım dedim.

Nerde ablacım yazmışım yahu ? haaaaağğğğğ buradaki mesajlarda bahssediyorsun .. Ruhum o kadar genç ki herkese abla diyesim var sizi ihtiyarlar sizi

ben sana msj atmıştıım hatırlarsan sende ablacım bilmiyorum kii gibi msj yazmışsın bende şaşırdım...ruhunu hep böyle genç hissetmen güseeeell :) bana sorsaan çökmüşşş vaziyetteyim :)

ayy herkesin derdi ortak
Biz yalnızız Biz yalnızız Yalnızızzzz :106: :106:

ben sana msj atmıştıım hatırlarsan sende ablacım bilmiyorum kii gibi msj yazmışsın bende şaşırdım...ruhunu hep böyle genç hissetmen güseeeell :) bana sorsaan çökmüşşş vaziyetteyim :)

Hatırladım hatırladım ... O arkadaşının başına gelen mevzuya ne oldu sonra bana mesaj çekmedin insan bir teşekkür ederdi ... Orda sanki sen beni abla olarak gördün

Hatırladım hatırladım ... O arkadaşının başına gelen mevzuya ne oldu sonra bana mesaj çekmedin insan bir teşekkür ederdi ... Orda sanki sen beni abla olarak gördün

arkadaşın durumunu hallettik sayılır canım..sana msj attıktan sonra vaktim olmadı girip yazmaya girdiğimde zaten sana 2.msjı atmıştım okuduysan eğer..Evet canım ben seni 25 yaşında diye hatırlıyodum..

Margarikotin kendimizi yalnız hissetmeyelim o zaman sıkılınca burda takılabilirim bayan bayana zaten rahat bi yer gibi :)

Allah mutlu mesut etsin inşallah..:)) düğün zamanı herkes stresli oluyor,o yüzden ciddiye alma herkesi.küçük bir deneyim,belki sana bir faydası olur diye paylaşayım dedim.

oyy çok teşekkür ederim daha çok sıkıntı durumuna nail olamadık tarih kesinleşmedi henüz..
lakin kesinleşsin çok çalarım kapını..

dnizgulcin şu oldu böhüü
bu oldu böhüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…