- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.121
Baya erken atılmışsın canım bu işlere. :)
Allah mutlu etsin.
arkadaşın durumunu hallettik sayılır canım..sana msj attıktan sonra vaktim olmadı girip yazmaya girdiğimde zaten sana 2.msjı atmıştım okuduysan eğer..Evet canım ben seni 25 yaşında diye hatırlıyodum..
canlar ben çıkıyorum.hepinize hayırlı geceler.iyi bakın kendinize.görüşmek üzere...:))) bir kere en yaşlı benim tamam mı :)))
Gel abla gel ben seni pışpışlarım oyy
canlar ben çıkıyorum.hepinize hayırlı geceler.iyi bakın kendinize.görüşmek üzere...:))) bir kere en yaşlı benim tamam mı :)))
oyy çok teşekkür ederim daha çok sıkıntı durumuna nail olamadık tarih kesinleşmedi henüz..
lakin kesinleşsin çok çalarım kapını..
dnizgulcin şu oldu böhüü
bu oldu böhüü
evet ya oyle oldu ne acalem vardi acaba neyse kismet diyelim
arkadaşın durumunu hallettik sayılır canım..sana msj attıktan sonra vaktim olmadı girip yazmaya girdiğimde zaten sana 2.msjı atmıştım okuduysan eğer..Evet canım ben seni 25 yaşında diye hatırlıyodum..
Margarikotin kendimizi yalnız hissetmeyelim o zaman sıkılınca burda takılabilirim bayan bayana zaten rahat bi yer gibi :)
Yok o 25 yaşında olan ben değilim sen beni ardemirle karıştırıyor olmayasın benim yaşım 20 canım yaşdaşız !Şu topiği ihmal etme.. Nasıl hallettiniz benim dediğim gibi mi yaptınız ? İnşallah kötü birşey olmamıştır...
pışpışla çilekli turtamm...
Demek sevdin bir anda gözün karardı canım...
Artık bundan sonrası önemli...
Mutlu ol da gerisi boş. :)
dr gitti canım durumu anlattı dr açıklamş kötü bir durum yok şükür
Onunla geçmiş olsun birdaha böyle birşey olduğunda benim dediğimi uygulasın
canım sen bekardın erkek arkadaşın vardı dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?