- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.161
Bak ya Allah korusun sende sağlıklı ol ! Allah hepimize sağlık versin tağam mı ! Hamişede sana da bana da ona da bunada
parise ilk soruşum daha önce sohbetim olmadı...atar yapan ben değilim sensin.
Yahu bak topic geyik sohbette , cümlenin sonundaki ifadeleri lütfen görmezden gelme . Şaka yapıyorum dedim . Uzatacaksan seve seve uzatırım . Ama ben uzatma taraftarı değilim tadımız kaçmasın dimi şekerim ?
ayyy canim benim deme oyle kiz rabbim hepimize saglik versin sagliktan daha onemli ne var
allah tamamina erdirsin
Amin canım sağolll...
hamiş olunca akan sular durur be yavruşum..
Allahım esirgesin hepsini..
sonra sevdiklerimi.. sonra beni.. :122:
Yahu bak topic geyik sohbette , cümlenin sonundaki ifadeleri lütfen görmezden gelme . Şaka yapıyorum dedim . Uzatacaksan seve seve uzatırım . Ama ben uzatma taraftarı değilim tadımız kaçmasın dimi şekerim ?
durun yapmayin benim yasim icin kavga etmeyin
durun yapmayin benim yasim icin kavga etmeyin
hamiş olunca akan sular durur be yavruşum..
Allahım esirgesin hepsini..
sonra sevdiklerimi.. sonra beni.. :122:
duzatma taraftarı bende değilim sen söyledin ben cevap verdim bunda birşey yok cnm..
ablaya surat?
:130: :130: :130:
Merhabalarr.. bende geldim sohbete
d
Bencede yok bişi , bak kuzum benim biraz dilim sivri gibi görünür şakalarıma aldırma.. Değişik bir espri anlayışım var.. Kırmak istemedim seni , şakaydı oradaki yazdıklarım tamam. Hani benim şakalarıma tahammül edebilecem diyorsan buyurrrrrrrrrrrr gel şakalaş benimleeeeeeee
Merhabalarr.. bende geldim sohbete
,Hadi kuzum, iyi sabahlamalar sana...Vukuatsız kal
yaw neden kırılıyım canım şaka olduğunu biliorum ki bende sana normal şekilde cvp verdim. sorun yok ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?