Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

paris senin yaş kaç,ne kadarlık evlisin,nerde yaşıyorsun nerden nereye gelin gittin:) ? Allah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin...

21 yaşında 3 yıllık evli.. yurt dışında yaşıyor.. tatlım okusana biraz yazılanları..
hamiş hatuna bi daha bi daha yazdırıyorsun

paris senin yaş kaç,ne kadarlık evlisin,nerde yaşıyorsun nerden nereye gelin gittin:) ? Allah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin...

21 yasindayim 3 senedir evliyim aslen sivasliyim ama fransaya gelin geldim.amin saolasin simdi yarismaya paristen katiliyorum gibi kilise bi espiri yapmiycam

sana sağlık.. booll booll.. yeğenimizi taşıyorsun hatun kendinede bebeğimizede dikkat etmelisin.. benden alsın sağlığı Rabbim sana versin..

Bak ya Allah korusun sende sağlıklı ol ! Allah hepimize sağlık versin tağam mı ! Hamişede sana da bana da ona da bunada

sana sağlık.. booll booll.. yeğenimizi taşıyorsun hatun kendinede bebeğimizede dikkat etmelisin.. benden alsın sağlığı Rabbim sana versin..
ayyy canim benim deme oyle kiz rabbim hepimize saglik versin sagliktan daha onemli ne var
Sağol canım bende nişanlıyım ve beklemedeyim işte.
allah tamamina erdirsin

Paris hatuna 3 kere sormuşsundur kız cevaplamaktan bıktı sen sormaktan bıkmadın ayol
, atar yapma şaka yapıyorum

parise ilk soruşum daha önce sohbetim olmadı...atar yapan ben değilim sensin.

Yahu bak topic geyik sohbette , cümlenin sonundaki ifadeleri lütfen görmezden gelme . Şaka yapıyorum dedim . Uzatacaksan seve seve uzatırım . Ama ben uzatma taraftarı değilim tadımız kaçmasın dimi şekerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…