- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
ALLAHA sukur mutluyum darisi seninde basinaevli mutlu cocuklu
Ahahahahahahahahaha
paris senin yaş kaç,ne kadarlık evlisin,nerde yaşıyorsun nerden nereye gelin gittin:) ? Allah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin...
paris senin yaş kaç,ne kadarlık evlisin,nerde yaşıyorsun nerden nereye gelin gittin:) ? Allah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin...
Nişanlıyım ben kuzu
bozul ben hıh :113:
Bozulma sen hıh , tek dişi kalmış şarjzımsın sen benim ! Dişi kartalın sana kurban olur beeeeeeeeeeeeee
heheehe kaç ay,yıl oldu nişanlanalı düğün ne zaman ? sen nere gelin gidiyorsun :)
Bolçim kızma ama birdaha yaş kaç diye sorarsan girişicem sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
21 yaşında 3 yıllık evli.. yurt dışında yaşıyor.. tatlım okusana biraz yazılanları..
hamiş hatuna bi daha bi daha yazdırıyorsun
21 yasindayim 3 senedir evliyim aslen sivasliyim ama fransaya gelin geldim.amin saolasin simdi yarismaya paristen katiliyorum gibi kilise bi espiri yapmiycam
ALLAHA sukur mutluyum darisi seninde basinaevli mutlu cocuklu
ne var bunda ? sorcam tabiiiii belki bendne büyük küçük ona göre ya abla dicem ya ismiyle hitap etceem...!!!!!
dikkatine saglik
Sardunya dan sonra sen de miyapmayın şöyle espriler gidip balkondan atlayacağım hağğğğ
Paris hatuna 3 kere sormuşsundur kız cevaplamaktan bıktı sen sormaktan bıkmadın ayol, atar yapma şaka yapıyorum
sana sağlık.. booll booll.. yeğenimizi taşıyorsun hatun kendinede bebeğimizede dikkat etmelisin.. benden alsın sağlığı Rabbim sana versin..
ayyy canim benim deme oyle kiz rabbim hepimize saglik versin sagliktan daha onemli ne varsana sağlık.. booll booll.. yeğenimizi taşıyorsun hatun kendinede bebeğimizede dikkat etmelisin.. benden alsın sağlığı Rabbim sana versin..
allah tamamina erdirsinSağol canım bende nişanlıyım ve beklemedeyim işte.
Paris hatuna 3 kere sormuşsundur kız cevaplamaktan bıktı sen sormaktan bıkmadın ayol, atar yapma şaka yapıyorum
parise ilk soruşum daha önce sohbetim olmadı...atar yapan ben değilim sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?