- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.261
Cunku son iliskiye girmemizden bu yana 15 gun falan gecti ve icime 1 damla gitti gitmedi gibi oldu ondan once de hastalanmam bittigi gun iliskiye girmistim ve yirtilan kondomun kurbani olmus olma ihtimalim nedir bilemiyorum of kafam cok karisik sacma yazdim galiba
Mevsim geçişleri stres yediğin içtiğin herşey geciktirebilir hamilelik değilse. Benim sınav zamanı 15 gün gecikirdi. Sanırım hamile kalmak istiyorsun ama umarım olur bi an önce
Cunku son iliskiye girmemizden bu yana 15 gun falan gecti ve icime 1 damla gitti gitmedi gibi oldu ondan once de hastalanmam bittigi gun iliskiye girmistim ve yirtilan kondomun kurbani olmus olma ihtimalim nedir bilemiyorum of kafam cok karisik sacma yazdim galiba
aslinda hic kalmak istemiyorum su an bunun iicn pek uygun bi zaman degil ama hayatimda daha stresli oldugum donemler olmustu o zaman olmayip simdi bu yuzden olmasi garip degil mi ?
Hayir degilim
canim hamis kalman icin bi damla yetiyor zaten ama test yapmissin negatif cikmis kanda kesin cikar hamis olsan bide yeni evliysen eger evliligin ilk aylari boyle gecikmeler oluyor
iyiyim şekerim sadece gözlerim faltaşı gibi açıldı az önce.Ama erkek olsam böyle olurdum
2 idrar testim negatif cikti sabah randevu aldim tekrar baska bi doktora gidip kan testi yaptiricam ama o kadar cok sey okudum ki kafam allak bullak oldu
2 idrar testim negatif cikti sabah randevu aldim tekrar baska bi doktora gidip kan testi yaptiricam ama o kadar cok sey okudum ki kafam allak bullak oldu
testleri adetin gecikincemi yaptin
ayyhh yumakım napıyor acabaa? :109:
eğer emin değilseniz sanırım en kesin sey kan ya da idrar testi kendinizi yemek yerine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?