Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Evli değil misin şekerim

Mevsim geçişleri stres yediğin içtiğin herşey geciktirebilir hamilelik değilse. Benim sınav zamanı 15 gün gecikirdi. Sanırım hamile kalmak istiyorsun ama umarım olur bi an önce

aslinda hic kalmak istemiyorum su an bunun iicn pek uygun bi zaman degil ama hayatimda daha stresli oldugum donemler olmustu o zaman olmayip simdi bu yuzden olmasi garip degil mi ?

canim hamis kalman icin bi damla yetiyor zaten ama test yapmissin negatif cikmis kanda kesin cikar hamis olsan bide yeni evliysen eger evliligin ilk aylari boyle gecikmeler oluyor

aslinda hic kalmak istemiyorum su an bunun iicn pek uygun bi zaman degil ama hayatimda daha stresli oldugum donemler olmustu o zaman olmayip simdi bu yuzden olmasi garip degil mi ?

Kan testi yaptır yarın kesin sonuç veriyor. Hee hamileysende evli isen şayet dünyanın sonu değil. Zamansız olması afallatabilir ama bebekte olsa güzel olur :)

canim hamis kalman icin bi damla yetiyor zaten ama test yapmissin negatif cikmis kanda kesin cikar hamis olsan bide yeni evliysen eger evliligin ilk aylari boyle gecikmeler oluyor

2 idrar testim negatif cikti sabah randevu aldim tekrar baska bi doktora gidip kan testi yaptiricam ama o kadar cok sey okudum ki kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…