Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Pişman mısınız ? =)

Kondom yırtılması çok kötü birşey ama ya. Evli bile olsan o an için çocuk düşünmüyorsan malın kalitesizliği yüzünden hamile kalacaksın.

Bir damladan çok zor ihtimal ama 1 milyondan 1 tanesini döllediğini düşünürsek. Bence sen stres yaptıysan aha kondom yırıltıldı aha içime boşaldı felan diye ondan da gecikmiş olabilir.

Neyse şekerim başka şeylerden konuşalım

Adetimin son gunu oldugu icin cok da takmadim aslinda kafama o an icin ama 2 gun geciktigini gorunce yaptim epeyce litrelerce civan percemi falan kaynattim ictim ama bir sorun var anlasilan Allah yardimcim olsun (

Sen diğer odaya git bakayım yaşın küçük

Ben okulda seçmeli ders olarak cinsel sağlık ve üreme sağlığı aldım akademik bilgilerim var bu konuda bak

Kızabilirler o yüzden değiştirelim dedim.. Siz gidin orda konuşun bence daha iyi olur bifo

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun ultrasonda da doktor hicbir sey goremedi hic silik bir sey cikmadi tek basina gururlu birer cizgi dimdik duruyordu valla testte

gec dollenme falan biseyler diyorlar ya ondan korkuyorum cok korkuyorummmm

bence kesin degilsin kiz o kadar kolaymi hamis kalmak icini rahatlatmak icin bide kan ver ama degilsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…