- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.281
tera patrick yaz gör
Sen tera patricki nerden biliyosun bakiyimtera patrick yaz gör
Pişman mısınız ? =)
Pişman mısınız ? =)
​Ben o dosyayı hala bulamadım biliyor musun abla ?
Sen tera patricki nerden biliyosun bakiyim
Google amca pek iç açıcı şeyler göstermedi bana...
Kondom yırtılması çok kötü birşey ama ya. Evli bile olsan o an için çocuk düşünmüyorsan malın kalitesizliği yüzünden hamile kalacaksın.
Bir damladan çok zor ihtimal ama 1 milyondan 1 tanesini döllediğini düşünürsek. Bence sen stres yaptıysan aha kondom yırıltıldı aha içime boşaldı felan diye ondan da gecikmiş olabilir.
evet gecikince yaptim
Kondom yırtılması çok kötü birşey ama ya. Evli bile olsan o an için çocuk düşünmüyorsan malın kalitesizliği yüzünden hamile kalacaksın.
Bir damladan çok zor ihtimal ama 1 milyondan 1 tanesini döllediğini düşünürsek. Bence sen stres yaptıysan aha kondom yırıltıldı aha içime boşaldı felan diye ondan da gecikmiş olabilir.
ablam bırak dağınık kalsın
bi dakika bilgisayarımı aç.. sonra aramaya tıkla oraya REC yaz.. çıkar sanırım?
bence degilsin eger gectikten sonra yaptiysan birinde cikmasa bile birinde kesin silikte olsa cikardi
Neyse şekerim başka şeylerden konuşalım
Tetra park a bakıyordum google onu mu demek istedin bile diye sormadı bana arama kutusuna onuda yazayım bunuda yazayım derken bunu çıkardı karşıma.
yaptım öyle bu konuştuğum oturumdan... diğer oturumda olabilir herhalde.. o kadar çok otururumum var ki birini kirletiyorum diğerine geçiyorum
Sen diğer odaya git bakayım yaşın küçük
Ben okulda seçmeli ders olarak cinsel sağlık ve üreme sağlığı aldım akademik bilgilerim var bu konuda bak
kazara bulmuş ama şok olmuş hala da şokta
olsun düğünde duyarsın artık naapalım?
bugun ultrasonda da doktor hicbir sey goremedi hic silik bir sey cikmadi tek basina gururlu birer cizgi dimdik duruyordu valla testte
gec dollenme falan biseyler diyorlar ya ondan korkuyorum cok korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?