Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Biberci şuan bana kızabilirsin ama konuya müdahale etmek zorundayım.Bu konular bu tarz yerlerde konuşulması ne kadar doğrudur sizce ? Ben biraz rahatsız oldum. Sitemizde bu konuyla ilgili bölümlerimiz mevcut.Siz oraya giderseniz daha iyi olur. Kusura bakmayın. Bu konuyu uzatacak olan arkaadaşlarda varsa onlarıda oraya alalım. Ve bu konu burda kapansın.

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam kiz sustum eeee daha daha nasilsiniz

muhabbet demissin geldik sikintimiz var icimizi dokelim istedik saatlerdir kivraniyorum keyfimden degil benim basima gelmez diye hicbir konuda buyuklenmemek lazim canin sikildi konudan eyvallah ama ben forumu kullanmayi cok iyi bilmiyorum ogrenmeye calisiyorum bi topikte yazdim goren olmayinca burada insanlara denk geldim moral olur diye yazdim . insanlik yapanlar cikti Allah tum dileklerini yerine getirsin insallah sana atar yapmiyorum yanlis anlama belli ki daha keyif verici konular konusmak istiyorsun ama anlattigim gibi burda yeniyim mecburiyetten geldim bu basliga al basliginla mutlu yasa

mantıklı olanda o aslına bakarsan margim.. after paris yardım melekleri sağolsunlar lakin geyik topiğinde kondom gerginlik vs hoş değil..

Şekerim burası geyik topigi seninki gibi ciddi konuları konuşunca banlıyorlar. Yani siteden uzaklaştırıyorlar. Senin konun gebelik bölümüne giriyor oraya yazman gerekiyor diye söyledi arkadaş.

Seni de anlıyorum içini rahatlatmak için geldin zor bi durumdasın bu saattede geyik topiğinde adam bulursun. Ama cevap verdik elimizden gelidiğince istersen şimdi beraber geyiğe devammm edelimm

İstersende gebelik bölümüne bakabilirsin

Bak kardeşim senin sıkıntına laf eden mi oldu hayır ? Yazdıklarına yorumda bile bulunmadım . Benim bu konular hakkında gram bilgim yok .Yaşım küçük. Derdin nedir diye sordum ve sen de derdini anlattın . Dinledim .. Bekledim .. Mevzu derinleşti ve müdahale etmek zorunda kaldım. Ve ayrıca asla benim başıma gelmez tarzında bir büyüklenmede de bulunmadım.Bu kadar özel bir mevzunuzu ulu orta yerde anlatmayın. Rahatsız oluyorum . Onlar insanlık yaptı bende hayvanlık yapıyorum . Bu davranışımında arkasındayım .Aynen öyle. Daha keyif verici konular konuşuyorum. Konu sahibi ben olmama rağmen ben bile burada derdimi anlatmıyorum,özelden bir şekilde irtabata geçiyorum dostlarımla veya derdi olanlarla.. Sizin durumunuzla ilgili bir bölüm var, oraya gidip derdinizi yazarsanız insanlık yapacak çok insan bulursunuz. Ben her türlü mutluyum . Hadi eyvallah ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Iste guzel insan :) sizi de cok iyi anliyorum ama dedigim gibi saatlerdir oralarda online kimse bulamadim ve asiri gergindim yazinca biraz rahatladim hepsi bu babasinin tarlasindan kovar gibi kovma girisimleri oraya git buraya gel hos degil :) gercekten uzgunum o yuzden hosuma gitmedi konusma uslubu size iyi sohbetler

Agzina saglik forum bastan asagi derdini anlatmaya cabalayan insanlarla doluyken ben forum kullanmayi bilmedigimi soylemisken yazdiklarin cok anlamli eyvallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…