- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.441
Kötü bir espriydi, kabul ediyorumMedeni durum, iş güçle alakalı cümleyi okuyunca sonrasında kendimi bunu yazıyorken buldum Çok sık duyuyorsun galiba bu espriyi
Bebeğim naber..
Msn e gel
İyi sayılırım kuzu , zaten msndeyim .. Sen gel bence
Oda mantıklı
Aynen öyle çok sık duyuyorum Artk bu kötü espriyi duymamak için kimseye kendini tanıtır mısın diye sormayacağım. Kadınlar birbirleriyle yarış içindedir tezini , ben yıkmak istedikçe siz yeniliyorsunuz ayol
Bak sen şuna hala bekletiyor beni msnde ! tövbe yarabbi ! sen gir hele bi şu msn'e .. Seni titrete titrete bir kalıcam
Kendini tanıtır mısın cümlesini kurmaktan başka mantıklı bir cümle yok ki :) Yok, yok ben kimseyle yarış içinde değilim; olmakta istemiyorumKeyifli zamanlar geçirmek için buradayım
Geldimmm yaaa Allaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaa
Şiddet görüyorum arkadaş
Benim şiddet gördüğümü dile getirmiş arkadaşşşş nananananananananananan şiddet görüyoooooooooooooo
Var neden olmasın ? Toplu bir şekilde soracağım gider teker teker sorarım ve böyleliklede bu cevabı duymamış olurum . iyi fikir
Artık düğün haberlerini bekliyoruz davetiyi özelden isterim hağğğ ona göre
O zaman daha bekliceksin canım :)
Not aldım , işim düştüğünde buradan ulaşıcağım sana
Geçiş durumu yapabileceğin bir bölüm mü? Yaşında zaten hiçbir şey yok, neyi hayal ediyorsan onu oku derim :) Saçma sapan derken? Bazen boş durmaktan iyidir o saçma sapan çalışılan yer.. İnsan tecrübe ediyorsun, emin ol :)
Kötü birşey , bu sizi yıpratır . Ve kırar . Sizin psikolojinizde olmak istemezdim ..
20 yaşındayım , nişanlıyım ,matematikçiyim ... keşke dünyaya hiç gelmeseydim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?