Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Kötü bir espriydi, kabul ediyorum Medeni durum, iş güçle alakalı cümleyi okuyunca sonrasında kendimi bunu yazıyorken buldum Çok sık duyuyorsun galiba bu espriyi

Aynen öyle çok sık duyuyorum Artk bu kötü espriyi duymamak için kimseye kendini tanıtır mısın diye sormayacağım. Kadınlar birbirleriyle yarış içindedir tezini , ben yıkmak istedikçe siz yeniliyorsunuz ayol

Kendini tanıtır mısın cümlesini kurmaktan başka mantıklı bir cümle yok ki :) Yok, yok ben kimseyle yarış içinde değilim; olmakta istemiyorum Keyifli zamanlar geçirmek için buradayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini tanıtır mısın cümlesini kurmaktan başka mantıklı bir cümle yok ki :) Yok, yok ben kimseyle yarış içinde değilim; olmakta istemiyorum Keyifli zamanlar geçirmek için buradayım

Var neden olmasın ? Toplu bir şekilde soracağım gider teker teker sorarım ve böyleliklede bu cevabı duymamış olurum . iyi fikir

bölümün 4 yıllığını kaldırdılar bende tamamen soğudum bölümden

Kötü birşey , bu sizi yıpratır . Ve kırar . Sizin psikolojinizde olmak istemezdim ..

o kadar kötü bi durum ki. bide platonik olduğum şahısla aynı yerde çalışıyorum

20 yaşındayım , nişanlıyım ,matematikçiyim ... keşke dünyaya hiç gelmeseydim ..

hem çıtır hem nişanlı hemde matematikçi. Allahım keşke bende böyle olsaydım:84: en azından mat sorularını çözebiliyo olmak bile yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…