Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Melezim hoşgeldin ha bu LiLi senin dedikodunu yapıyo hağğğğ benden demesi

Bak ya sen demiyormuydun Melez güzel kızdır iyidir cana yakındır diye hığğğğ bunun neresi iftira lan

Öyle dedikoduya can gurbannn kızımmm hep yapınnnn
Hoşbuldum guzelım nasılsınnn
Canım geçen gün giremedim msn e, benim laptopumda msn yok Diğerini de alamadım
kardeşimden:44: Baya geç girdim ama sen çıkmıştın

İyiym dadluşummm :) sen nasılsınnn

İftiraya gel

İyiyiim ben de canımmmm Bugün gidip benimkini yolcu ettim geldimmm, yolcudur abbas

Tabi kızım

Bende benimkiyle buluştum bugün Bende yolcu ettim şuan otobüste

Ağlaştınız mı :)

Ya bu arada Pembiş de olaydı yaa.. özledim.

Oy kıyamam ayrıldınız demek, Allah kavuştursun canım . Biz lili ile msndeyiz . İstersen gel toplu yaparız . Eğer yoksa msnin yükle benceeeeeee bu lili beni dövüyo özelden.. hakaret ediyo bana
:26:

Oy kıyamam ayrıldınız demek, Allah kavuştursun canım . Biz lili ile msndeyiz . İstersen gel toplu yaparız . Eğer yoksa msnin yükle benceeeeeee bu lili beni dövüyo özelden.. hakaret ediyo bana

Kız sen ne çirkef çıktın böyle

​pembe mavi mi hağğğğ şu hediye olayında tartıştığım kız bi helallik alamadan gitti mi

Evet kuzu o

Tabi kızım

Bende benimkiyle buluştum bugün Bende yolcu ettim şuan otobüste

Ağlaştınız mı :)

Ya bu arada Pembiş de olaydı yaa.. özledim.
Msn e geliyom kuzu ayrıntıları ordan veririm

Saol tatlımmm

Yüklenmiyo ki kuzu hata veriyo Benimkiyle msn den tavla oynamak için yüklemeyi denedim,
hiç bi sürümü kabul etmedi Diğer pc yi açim de gelim hemen accık bekliyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…