Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Teşekkür ederim şu elimde ki kitabı iyi bir kafayla bitirdiğimde bakacağım bu söylediklerinize...

bende senin için dua edicem canım
sıkma kendini lütfen. hadi başka şeylere odaklan.
eee yılbaşında napıyosun bakem

Allah razı olsun canım sağolasın , ben öyle özel günleri haftalar öncesinden planlamam.. Şuan ne yapacağıma dair bir fikrim yok . Ama geçen yılbaşım çok güzeldi .. Senin bir planın var mı =) Kesin vardır yoksa sormazsın

amin canım nedemek
ani gelişiyo herşey diyosun yani, walla benim planımda yok eşimle biyerlere gitmek istiyorum ama izini olmazsa
evde geçiririz ölede güzel oluyo

Evliyim :) Çalışıyorum.. İstanbul'da yaşıyorum :)

Ne güzel =) Yaş kaç ?
amin canım nedemek
ani gelişiyo herşey diyosun yani, walla benim planımda yok eşimle biyerlere gitmek istiyorum ama izini olmazsa
evde geçiririz ölede güzel oluyo

En güzeli evde geçirmek zaten sevdiklerinle beraber.. =)

​Merhab hoşgeldin çatlak,hayırdır neyin var ?

mrb. hoşgeldin
neden ağlıyosun ? :26:

hoşbulduk. birz saçma olacak ama kendimi aldatılmış gibi hissediyorum hemde sevgilim olmadığı halde şöyle anlatayım platonik hoşlandığım biri vardı. pazar günü gece sabaha kadar çalışıyodu msjlaştık konuştuk herşey güzeldi ama dün gece sapıttı.şuan ki sevgilisinden bahsetti.uzun olmaz sadece ilişki amaçlı dedi. o an karakterinin ne olduğunu anladım.erkeklerin genelinin düşüncesi mi böyle yaa.nasıl bi etki yaptıysa akşam 5 te uyandım. mutsuz hissediyorum kendimi hemde çoook

Ne güzel =) Yaş kaç ?

En güzeli evde geçirmek zaten sevdiklerinle beraber.. =)

​Merhab hoşgeldin çatlak,hayırdır neyin var ?

evet canım haklısın, elbete engüzeli
kızlar bana müsade kocişim gelecekşimcik. ufaktan hazırlıklarımi yapim bende,
gene gelirim kendinize ii davranın öptm görüşürüz..

canım daha başlamış bir ilişki bile yok ortada bunun içinmi üzüyosun kendini boşver takma yaa.
yolun açık olsun de adama önüne bak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…