- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.701
Öyle olsun bakalımBen uzun zamandır neredeyse yerli şarkı dinlemiyorum.. Sevmediğimden filan değil, Kore dizilerini çok severim.. Onların müzikleri de çok güzel oluyor, onlarla haşir neşir'im bu sıralar
Len margi 50 kuruşa don var tabi. eskişehirde köprübaşına çık orada bulursun.
Kaynanamlada aram sadece iyi. Şunu unutma asla ama asla kaynanayla çok iyi olamazsın sen ona el sin o sana. Kimse kimsenin ne annesi gibi olur nede kızı. Hee olsun istemedin mi diye sor cahil zamanımda istedim..
Woo korkudan özledim dedin demi duam tutar felan diye :))) Hoşgeldin sende.
Ardemir keşife çıkamadım daha
Türkçe pop tarzı dinlemiyorum . Hangi tarzda müzik dinlediğimi az çok anlamışsınızdır . Aslında yaşım küçük olmasına rağmen ben 80 90'ların hastayım .. Küçüklüğümde uyuyacağım vakit annem açarmış boney m den bir parça.. =) Yabancı 80 ve 90 lardan oluşan bir arşivim var
Kaynanamlada aram sadece iyi. Şunu unutma asla ama asla kaynanayla çok iyi olamazsın sen ona el sin o sana. Kimse kimsenin ne annesi gibi olur nede kızı. Hee olsun istemedin mi diye sor cahil zamanımda istedim..
Türkçe pop tarzı dinlemiyorum . Hangi tarzda müzik dinlediğimi az çok anlamışsınızdır . Aslında yaşım küçük olmasına rağmen ben 80 90'ların hastayım .. Küçüklüğümde uyuyacağım vakit annem açarmış boney m den bir parça.. =) Yabancı 80 ve 90 lardan oluşan bir arşivim var
50'den 80'lere kadar hepsini dinlerim.. Hele de Boney-m; çok severimMüziğin yaşla alakası yok, kulağına hangi dönemin müziği hoş gelirse tabi ki dinleyebilirsin
70 lerin öncesini bilmem pek daha doğrusu o sıralarda çıkan parçaları bilmem ..
70 lerin öncesini bilmem pek daha doğrusu o sıralarda çıkan parçaları bilmem ..
Canım çekti, bi Boney-M açayım dedim, Rasputin sana gelsin
Teşekkür ederim açtım dinliyorum biliyorum bu şarkıyı .. Niyeyse her dinlediğimde aklıma redkit geliyor ..
Hanımlar bana müsade , bu gece erken ayrılıyorum .. Belki gelirim sabaha karşı hiç belli olmaz .. Film izleyeceğim .. Öpüldünüz görüşürüz
Hanımlar bana müsade , bu gece erken ayrılıyorum .. Belki gelirim sabaha karşı hiç belli olmaz .. Film izleyeceğim .. Öpüldünüz görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?