- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.741
Hoş geldin
Çok şükür, iyiyiz.. Sen nasılsın bakalım
Sen niye üstüne alıyorsun şekerim. Senle bi konumuz olmadı ki :)))
Kadınların genelinde ayar kaçıyor bazen
Kadınların birkaçı için doğrudur , ama gel görkü bu kaçan ayarın tamirini bir erkekte aramamalıyız dimi aftercım
Komple kendini dezenfekte etsen anca margiripo geri döndü ama canı sıkkın
Anlamadım lan:44:
​Lan şebek, insan bir hoşgeldin der , nasılsın der hal hatır sorar .. Gördüm,okuyorum durumları ..
Acayip acayip rüyalar gördüm , yani rüya tabirine bakacak o kadar çok konu var ki =) İyi diyelim iyi olalım woodalc , sen nasılsın ? Keyifler yerindedir umarım
Hayırlara gitsin.. İki gündür başlayamadığım proje dışında her şey yolunda çok şükür
Amin , oda yoluna girer dert etme bugun herşeye çok pozitif bakıyorum
slm fıstıklar...nasılsınız bugün?
Yok yok sıkıntı yapmıyorum, olmazsa ya projeyi geri iade ederim, ya da bir arkadaşa devrederim.. Yapacak bir şey yok
Sıkıntı yaratacak durumlar yok sa güzel .Bende az önce gördüğüm yorumların anlamlarına baktım . Sıkıntıdan kurtulacakmışım .. Oh oh aman inşallah ..
Gitsinler de bir daha geri gelmesinler inşaALLAH
Aynen öyle gitsinde birdaha hiç gelmesin , yoksa ben bu sıkıntıların altında kalacağım
Bir şey olmaz, kalmazsın.. Ben sıkıntılı olduğum zamanlarda hep daha kötü durumda olabilecekleri düşünürüm.. Az da olsa kendimi telkin etmeye çalışırım
Yok ablacım o dediğin durum bende ters etki yaratıyor . Ben en kötü durumda olabilecek şeyleri az çok tahmin edebiliyorum zaten fakat , bunları sürekli düşünmek beni mahvediyor , daha önceden mahvetti . Ondan bu durumlara bakış açım değişti ..
Sen kendini daha iyi bilirsin tabi
Aynen öyle , bana müsade .. =) Gelirim yine halletmem gereken işlerim var görüşürüz
Müsaade senin, bende işlerime döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?