- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.801
Aynen, eklesem mi diye düşünüyorum canım, öyle çok yemem zaten tatlıyı, sadece arada bi çok canım çekerse öyle, ama tiramisuya asla hayır diyemem, aşk o, canım benim yaa, çok bayılırım kendisine.
Şimdi zayıflamaya kalkıcaz sonrada çatlaklar oluşucak sonra onları gidermekle uğraşıcaz öff....
Ay ne tatlı ifadeler onlar öyle hoşgeldin melezim nasılsın :26:
Selammmmmmmmmmm
Ve aleykumselam güzelim yedin mi yemeğini
Aynen, sarkacağız bi güzel, olsun be daha genciz, güzeliz, eritiriz.
Liliiiiiii naber kuzuuuuuu
Hoşbuldum güzelimİyi diyeyim iyi olalım, accık dişim ağrıyo
Sen nasılsın canımmm
Liliiiiiii naber kuzuuuuuu
Yedim kuzuuuuu :)) Nabersinn
Selammmmmmmmmmm
ben sevmem pek tiramisuuuuuuuu hadi kuzu ekle ekle birazda ben senin kombinlerine bakayım yoruldum ayol kombin paylaşmaktan
Selam canım, seninle tanışmamıştık, rose ben, yaa kızlar bu arada bugün forum çok kasıyor, sizde de oluyor mu ?
Üşeniyorum canım, yoksa eklemek istiyorum.
İyidir bebeğimm okuldan yeni geldim sayılır, işkence gibi yaa ne kadar uzun sürdü bugün böyleeee...
Senden naber güzellikkkk
Geçmiş olsun , ağrı kesici albir tane geçer hemen ... Bende iyi sayılırım maça bakıyordum yeniliyoruz işte devre arasına girdi
Selam canım, seninle tanışmamıştık, rose ben, yaa kızlar bu arada bugün forum çok kasıyor, sizde de oluyor mu ?
Evdeydim ben de canım bütün gün ense yaptım
Bi ara saçlarımı boyatmaya yeltendim ama evden çıkacak
gücü bulamadım kendimde
Saol canım sabahtan beri bi kutu ilaç içtim ama bana mısın demiyo
Kafa yaptı hatta sarhoş gibiyim
İçerde babam da maçtan konuşuyo bağıra bağıra sesi geliyo
Sorsan da maçlarla alakam yok derr
Valla hiç öyle bir derim olmadı bu zamana kadar . Sürekli yedim yedim yedim ama sabit 55Teyim... Ama senin yazdıklarını okuyunca psikolojim bozuldu
Merhaba canım :) Hemen tanışalım ayıpsınBende hiç sevmedim yaa Avonun canı cehenneme
Bana bir gözlük alsanıza , ben eklemek istiyorum'u evlenmek istiyorum diye okudum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?