Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Haa çok uzun, 1.60 boyum var, çok bodurum, daha uzun olmak isterdim, kaçmasın iştahın, sen ye benim yerime.

Olsun yine normal , çıtı pıtı olup ne yapacaksın. Saçlarını kestirdiğin iyi olmuş . Yediğimiz içtiğimiz saçlarımıza gittiğinden boyumuz kısa kalmış ...

Ne aldın ki ? eeeesen öyle yersen tatlıları şimdide ah uh çekersin . Gerçi bende çok yedim beeee Golllllllllllllllllllllllllllllll !

Allah'tan benim totom yok, o konuda rahatım, basenler de yok, ama göbek aldı gitti, maşallah, eritmem lazım bi an önce, 50 kilo musun, ayy bende 50 kilo olacağım işte, olacağım, kesin kararlıyım.

hahahahahah hadii canım hadiiiiiiiiiiii

rakibinizi kümsemek sizin en buyuk hatanız umarım küçümsemezde yener besiktaş

Bizim rakibimizi küçümsediğimiz falan yok . Aksine antalya çok iyi bir rakip . Fakat şu anda tüm aksilikler bizi buluyor. Hava şartları kötü yağmurda oynuyor . Zeminin ne kadar kötü olduğunu bilirsin .Neyseki gol geldi .. Siyahı bulandırmayacaksan , maç muhabbeti yapalım . Hağğğğ bulandıracam diyorsan ben yokum bu muhabbetinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'tan benim totom yok, o konuda rahatım, basenler de yok, ama göbek aldı gitti, maşallah, eritmem lazım bi an önce, 50 kilo musun, ayy bende 50 kilo olacağım işte, olacağım, kesin kararlıyım.

Rose var mısın birlikte zayıflayalım ... hııığğğğ bende 55 kiloyum 50 ye iki haftada inerim . Bünyemi biliyorum

Çok şey aldım valla, say say bitmez, yemiyorum artık tamam yaa, boğazıma dizdiniz el birliğiyle valla, 50 kilo olacağım ben işte.

Resimlerini çekte benim kk vitrindeki topiğime ekle ye kuzum ye sana yeme diyen yok canın çektiğinde tatlınıda ye herşey ye ama hergün yeme

50 kiloyum ama yüzüm toplu göğüsler tamamdır toto var yani ben 45 olsam anca zayıf görünürüm
siyahı bulandırmakla nealaksı var Sadece takımı sevmekle olmuyor bende koyu fenerlıyım ama yerden yerede vurudum burda fneeri çünkü oluyor oyle. Konuşmasını bilmek grek

Tabi kide , muhabbetinde bir sınırı olmalı .. Bende kendi takımı eleştirdiğim zamanlar oluyor . Türkiye Kupasındaki maçlar değilde ligi daha yakından takip ediyorum ben . Fernandes'in sakatlığıda tam bu maçlara denk geldi. Neyse bakalım Allah Yardımcımı Olsun .. Şu an cenk feci şekilde hata yapıyor . sinir oluyorum......
Neyse. Kızım sen zaten zayıfsın niye 45 olucan

Küçük ablam da 45 kilo, oda kilo almaya çalışıyor, ama alamıyor bi türlü, bence böyle kal sen, iyisin, tahta gibi olmaktansa böyle iyi, asıl benim zayıflamam lazım canım.

Resimlerini çekte benim kk vitrindeki topiğime ekle ye kuzum ye sana yeme diyen yok canın çektiğinde tatlınıda ye herşey ye ama hergün yeme

Aynen, eklesem mi diye düşünüyorum canım, öyle çok yemem zaten tatlıyı, sadece arada bi çok canım çekerse öyle, ama tiramisuya asla hayır diyemem, aşk o, canım benim yaa, çok bayılırım kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…