- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.781
Haa çok uzun, 1.60 boyum var, çok bodurum, daha uzun olmak isterdim, kaçmasın iştahın, sen ye benim yerime.
hahahahahah hadii canım hadiiiiiiiiiiiiKedi senin tüylerini yolar , diline yapıştırırım ! Gol yedik ! Sinirliyim bulaşmaaaaaaaaaaaaaaa
Çok sağol canım, çok düşüncelisin, sağol, yedim, ama az yedim, tatlı vardı, zor tuttum kendimi yememek için , anamla tartıştık, aldıklarımı görünce kısa süreli bi şok geçirdi kendisi.
hee sorma aama benden çok alandan var yaaaaGeçmiş olsun gı dikkat et havalar tam hastalık havası bende oldumm:2:
kıızzz makarna rendelenirmi akılllı peynir rendelicem
Bende 50kiloydum 1bucuk kilo almışım genen bende kısmaaya çalışyıorum . kızım boyun varsa dert etmem benım boy 170. ama amam totoya gidiyor basenelr toto kendi krallıgını kurdu. yıkarım o krallıgı hiç düz totom olmadı
can boğazdan gelirde ahahah vallah şu iğrenç espiriyi yaapsım geldi
can bogazdan gelirde canan çay bahçesinden
hahahahahah hadii canım hadiiiiiiiiiiii
rakibinizi kümsemek sizin en buyuk hatanız umarım küçümsemezde yener besiktaş
Allah'tan benim totom yok, o konuda rahatım, basenler de yok, ama göbek aldı gitti, maşallah, eritmem lazım bi an önce, 50 kilo musun , ayy bende 50 kilo olacağım işte, olacağım, kesin kararlıyım.
Ne aldın ki ? eeeesen öyle yersen tatlıları şimdide ah uh çekersin . Gerçi bende çok yedim beeee Golllllllllllllllllllllllllllllll !
Olsun yine normal , çıtı pıtı olup ne yapacaksın. Saçlarını kestirdiğin iyi olmuş . Yediğimiz içtiğimiz saçlarımıza gittiğinden boyumuz kısa kalmış ...
Çok şey aldım valla, say say bitmez, yemiyorum artık tamam yaa, boğazıma dizdiniz el birliğiyle valla , 50 kilo olacağım ben işte.
Rose var mısın birlikte zayıflayalım ... hııığğğğ bende 55 kiloyum 50 ye iki haftada inerim . Bünyemi biliyorum
50 kiloyum ama yüzüm toplu göğüsler tamamdırAllah'tan benim totom yok, o konuda rahatım, basenler de yok, ama göbek aldı gitti, maşallah, eritmem lazım bi an önce, 50 kilo musun , ayy bende 50 kilo olacağım işte, olacağım, kesin kararlıyım.
siyahı bulandırmakla nealaksı var Sadece takımı sevmekle olmuyor bende koyu fenerlıyım ama yerden yerede vurudum burda fneeri çünkü oluyor oyle. Konuşmasını bilmek grek
Bizim rakibimizi küçümsediğimiz falan yok . Aksine antalya çok iyi bir rakip . Fakat şu anda tüm aksilikler bizi buluyor. Hava şartları kötü yağmurda oynuyor . Zeminin ne kadar kötü olduğunu bilirsin .Neyseki gol geldi .. Siyahı bulandırmayacaksan , maç muhabbeti yapalım . Hağğğğ bulandıracam diyorsan ben yokum bu muhabbetinde
50 kiloyum ama yüzüm toplu göğüsler tamamdırtoto var yani ben 45 olsam anca zayıf görünürüm
siyahı bulandırmakla nealaksı var Sadece takımı sevmekle olmuyor bende koyu fenerlıyım ama yerden yerede vurudum burda fneeri çünkü oluyor oyle. Konuşmasını bilmek grek
Olur canım, uyar bana, zayıflayalım, zayıflık iyidir iyi.
50 kiloyum ama yüzüm toplu göğüsler tamamdırtoto var yani ben 45 olsam anca zayıf görünürüm
Süperdi bu.
Küçük ablam da 45 kilo, oda kilo almaya çalışıyor, ama alamıyor bi türlü, bence böyle kal sen, iyisin, tahta gibi olmaktansa böyle iyi, asıl benim zayıflamam lazım canım.
Resimlerini çekte benim kk vitrindeki topiğime ekleye kuzum ye sana yeme diyen yok canın çektiğinde tatlınıda ye herşey ye ama hergün yeme
Eki Görüntüle 575506 Huuuu huuuuuuuuuEki Görüntüle 575507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?