Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Hoppppp ben geldim rose gördüm seni kaçamazsın bir yere çabuk anlat olanları !

Bi yere kaçmadım ki yavrum, buralardayım, ne anlatayım, bugün pek bi yoruldum canım yaa, ordan oraya koşturdum durdum, önce kuaföre gittim, ne güzel belimde olan saçlarımı istemeye istemeye kestirdim çok kırıklandıkları için, sonra lazer epilasyon seansım vardı, oraya gittim, ardından alışveriş yaptım, paraları baydım geldim, param bitti, annem gebertmezse iyi, daha az önce eve geldim, üstümü değiştirdim, sıcacık eşofmanlarımı giydim, ve hemen buraya geldim, sen neler yaptın bugün bebeğim ?

Ufak tefek halletmem gereken işlerm vardı hallettim bende az önce geldim kuzu .. Anlat derken gününü anlat demedim ki .. Tabi bunlarıda anlat ama ben diğer meseleyi anlat demiştim .. Param yok şak şak şak bulum yok şak şak şak

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok ceza vermiş muneyle konuştum açtırdım tkrar bu numu

Siz napıyonuz ne var yemekte

Vallaha ben bugun makarna peynir rendelicem üstüne turşu kola mıss

Herzaman etli putlu yimekmi yapcam

En çok ceza alan üyesin sen
Ne yapalım ben gribal enfeksiyonlu bir şekilde günümü geçiriyorum ... makarnanın üstüne mi peynir rendeliycen yoka makarnayıda mı rendeliycen anlamadım ayol

Sistem çok ceza vermiş muneyle konuştum açtırdım tkrar bu numu

Siz napıyonuz ne var yemekte

Vallaha ben bugun makarna peynir rendelicem üstüne turşu kola mıss

Herzaman etli putlu yimekmi yapcam

Yaa kedi çok kötüsün valla, diyete girdim ben bugünden itibaren, canım istedi bak şimdi sen öyle diyince, 54 kiloyum, 4 kiloyu verip, 50 olmam lazım anacım, göbek aldı başını gidiyor valla.

Yaa kedi çok kötüsün valla, diyete girdim ben bugünden itibaren, canım istedi bak şimdi sen öyle diyince, 54 kiloyum, 4 kiloyu verip, 50 olmam lazım anacım, göbek aldı başını gidiyor valla.

Boyun uzunsa niye dert ediyorsun kızım , annemlerde dışarıdan birşeyler söylemişler . Şimdi ben de 55 kiloyum . Senin bu yazdığını görünce iştahım kaçtı

En çok ceza alan üyesin sen
Ne yapalım ben gribal enfeksiyonlu bir şekilde günümü geçiriyorum ... makarnanın üstüne mi peynir rendeliycen yoka makarnayıda mı rendeliycen anlamadım ayol
hee sorma aama benden çok alandan var yaaaa Geçmiş olsun gı dikkat et havalar tam hastalık havası bende oldumm:2:
kıızzz makarna rendelenirmi akılllı peynir rendelicem
Bende 50kiloydum 1bucuk kilo almışım genen bende kısmaaya çalışyıorum . kızım boyun varsa dert etmem benım boy 170. ama amam totoya gidiyor basenelr toto kendi krallıgını kurdu. yıkarım o krallıgı hiç düz totom olmadı

Boyun uzunsa niye dert ediyorsun kızım , annemlerde dışarıdan birşeyler söylemişler . Şimdi ben de 55 kiloyum . Senin bu yazdığını görünce iştahım kaçtı
can boğazdan gelirde ahahah vallah şu iğrenç espiriyi yaapsım geldi

can bogazdan gelirde canan çay bahçesinden

Kedicim , öyle bir yazıyorsun ki ben senin makarna rendeleyebileceğini bile düşündüm . Sendeki o hamaratlığı farkettim ben ayol ...
Maç izliyorum dua edin alalım şu maçı

Kedicim , öyle bir yazıyorsun ki ben senin makarna rendeleyebileceğini bile düşündüm . Sendeki o hamaratlığı farkettim ben ayol ...
Maç izliyorum dua edin alalım şu maçı
hahahhahahaha vallah o hamaratlık değilde potansiyel var yaniiiiii hahah beşiktaşlımısın vallah çok isterdim dua edeyim beşiktaş için ama tühhh gördünmü dilimde tüy bitmiş

Ben göztepe - fenerbahçe maçını bekliyorum izmirde göztpeye yürüme mesafesinde 10 dk uzaklıkta oturuyorum ama fenerbahçeliyim [video=youtube;GnfeB6nkTY8]http://www.youtube.com/watch?v=GnfeB6nkTY8&feature=fvst[/video] laylay layallaylayyyyyyyyyy

Kedi senin tüylerini yolar , diline yapıştırırım ! Gol yedik ! Sinirliyim bulaşmaaaaaaaaaaaaaaa

Kökü sende kuzu iki gübre atarız uzatırız o saçları sen merak etme
, tamam canım hadi afiyet olsun sana ben buradayım

Çok sağol canım, çok düşüncelisin, sağol, yedim, ama az yedim, tatlı vardı, zor tuttum kendimi yememek için, anamla tartıştık, aldıklarımı görünce kısa süreli bi şok geçirdi kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…