Uykusuzlar :)

Tatlim 5 gun erken adet oldum :)
Ondanmis mide bulantim. Allah hamilelere yardim etsin o nasil bir bulanti oyle :)

Sana ne oldu
Hadi yaaa üşüttün mü acaba havalar sogudu ya mide bulantisi beter bisey ama haa cidden

Ben halsizim yaaaa uyumak istiyorm hep ama tabiki uyuyamiyorum bide şeyim ağrıyor yaaa esime söyleyince gülüyor aklim kilodumda geziyorum çünkü herhangi bir sorunum yok cok şükür,pco haric psikolojik bide hamilelik istedigim icin tabi ağrır heryerim ağrır bigun kasiklarim agriyor birgun göğsüm uyumamaktan cesedimi cikarcaklar birgun bu evden

Benim adetten 1 gun once baslar bulantim :) ama ihtimal vermedim daha var adetime diye ama bulantim yine yanilttmadi benim.

Canisi evde olunca bana da oyle oluyor hep biyerlerim agriyo hep mutsuzum :) hep kafamda biseyler varrrr.

Benim adetten 1 gun once baslar bulantim :) ama ihtimal vermedim daha var adetime diye ama bulantim yine yanilttmadi benim.

Canisi evde olunca bana da oyle oluyor hep biyerlerim agriyo hep mutsuzum :) hep kafamda biseyler varrrr.
Hadi yaa. Bazılarıninda başı ağrıyor mesela.
Dogru söylüyorsun canim evde olunca boyle oluyor ama mesela sabah uyandik ciktin gezdin gezdin aksam geldin eve girdigin ortamdakiler seni güldürdü falan oooh süper ama evde oturunca fenaaaaaa :))))) umutsuz vaka miyiz biz kiz

Benim biyere gidesim gelmiyor. Gittigim her yer cocuklu olunca :)

Kim umutsuz vaka niye umutsuz vaka neler oluyor burda :))

Ya insan her gece uyuyamayinca sıkılıyor ama ha :)

Onceden keyif yapiyordum simdi eziyet cekiyorum resmen uyuyamam diye kahvede icmiyorum. Ders caliscam ama cok uykum var. Ama uyuyamiyorum cok garip bir dunya...

Aynen canim sirf eziyet. Karnimda agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…