Adet mi olacaksin canim
Aynen canim. Erkek olmak varmis valla hic bu dertleri yok
Kesinlikle katiliyorum bende cok sikayetciyim cok sancili oluyorum. Peki siz cocuk dusunmuyormusunuz.
İnsan baskı altında hissediyor :)Dusunuyoruz canim biraz daha zamani var ama son gunlerde en nefret ettigim soru bu :))
İnsan baskı altında hissediyor :)
Bende aynı sorundan şikayetçiyim :)Hemde nasil herkes bir olmus benim dogurmami bekliyor :)) dogurmuyorum arkadas zorlami deli ettiler beni :)
Bende aynı sorundan şikayetçiyim :)
Benimde olması mucize ömür boyu bu sorulardan çok çekecegim galiba :)Benimki sikayetten cikti artik zivanadan cikardilar beni :)) hayir dogursam 2.yi soracaklar o da olsa aa benimki krese basladi sen baslatmadin mi bu boyle uzayip gidecek evlenmelerine kadar :)))
Benimde olması mucize ömür boyu bu sorulardan çok çekecegim galiba :)
Abla dün birine sinirden bir kelime kullandım o yüzden girmem biraz yasaklandı
Evli birine aşık olmak diye bir şey paylaşmış birisi de onda biraz tepki gösterdim çok azcık bir tepkiyi
:))) benim de dilim durmuyor 2 kere beni de gonderdiler :)) o konuda da frenledim kendimi yine yollamasinlar diye :)))
Sa. ile başlayan bir şeydi çokta kötü değildi aslında :)) Sen kime ne dedin ablam
Bosver kuzum yoksa bu topicten cikip banseverler topigine gidicez:)))
Ablacım ben kaçar... Yatmadan önce annem güne götüreceğim seni demiştiiiiHepsi elime örgü veriyor işle diye nasihat veriyor.. Beni oğluna yapmaya çalışan da oldu aralarından. Oğlu yetmedi yeğenine birde hayırlısı böyleymiş diyor  Sabah anlayacağın abla kafam şişmiş olacak .
Sana kolay gelsin kuzum evlenene kadar boyle seni evlendirmeye calisirlar evlenince cocuk baskisi baslar bizzat yasiyorum suan:))))
Abla benle yaşıt olsa keşke 33 yaşında adam ben de geçen sene 19 dum bildiğin yaşım geçiyor evleneyim hesabı kafasında.. Neymiş annem de az değil iki Arabası üç dağ motoru iki de evi var.. Sanki sordum bundan bananeee. Ben okuyorum.. Paraya bakmıyorum. Dünde benim sevgilimi küçümsedi. Parası yokmuş okuyormuş çocuk ne yapsın kendi okul parasını ödüyor çalışarak. Geç onu geç diyor. Madem o kadar güveniyorsun yüzük takın dedi dün.
Sanki evlilik basit.
Olmaması daha hayırlı belkide...Cok duydum o mucize diyenleri canim umudunu hic kaybetme adim gibi mucizelere cok inanirim :)) cevremde de cok gordum sen yeter ki inan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?