Uykusuzlar :)

Abla dün birine sinirden bir kelime kullandım o yüzden girmem biraz yasaklandı
Evli birine aşık olmak diye bir şey paylaşmış birisi de onda biraz tepki gösterdim çok azcık bir tepkiyi
C ChillOutt şimdi etiketleyebildim sanırım

Abla dün birine sinirden bir kelime kullandım o yüzden girmem biraz yasaklandı
Evli birine aşık olmak diye bir şey paylaşmış birisi de onda biraz tepki gösterdim çok azcık bir tepkiyi

:))) benim de dilim durmuyor 2 kere beni de gonderdiler :)) o konuda da frenledim kendimi yine yollamasinlar diye :)))

Bosver kuzum yoksa bu topicten cikip banseverler topigine gidicez:)))

Ablacım ben kaçar... Yatmadan önce annem güne götüreceğim seni demiştiiii Hepsi elime örgü veriyor işle diye nasihat veriyor.. Beni oğluna yapmaya çalışan da oldu aralarından. Oğlu yetmedi yeğenine birde hayırlısı böyleymiş diyor  Sabah anlayacağın abla kafam şişmiş olacak .

Sana kolay gelsin kuzum evlenene kadar boyle seni evlendirmeye calisirlar evlenince cocuk baskisi baslar bizzat yasiyorum suan:))))

Sana kolay gelsin kuzum evlenene kadar boyle seni evlendirmeye calisirlar evlenince cocuk baskisi baslar bizzat yasiyorum suan:))))

Abla benle yaşıt olsa keşke 33 yaşında adam ben de geçen sene 19 dum bildiğin yaşım geçiyor evleneyim hesabı kafasında.. Neymiş annem de az değil iki Arabası üç dağ motoru iki de evi var.. Sanki sordum bundan bananeee. Ben okuyorum.. Paraya bakmıyorum. Dünde benim sevgilimi küçümsedi. Parası yokmuş okuyormuş çocuk ne yapsın kendi okul parasını ödüyor çalışarak. Geç onu geç diyor. Madem o kadar güveniyorsun yüzük takın dedi dün.
Sanki evlilik basit.

Kadın beni evlendirmeye meraklı istiyorum ama zamanı gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…