mehtaperkan telkin cdsi sipariş edebilirsin.kuantumcoaching.com burada ferhan Efeçınar var kendisi kuantum koçu ben de sipariş ettim kendim ve kardeşim için dinliyorum orada rahat uyumak telkin cdsi de vardı bu telkin cdleri kişiye özel oluyor yani telkinlerde ismini söylüyorlar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus bu işle uğraşan başka bir site Atakan Sönmez bey yapıyor cdleri Atakan beyden sipaiş edip kullananlar çok faydasını gördüklerini söylüyolar siteyi inceleyip Atakan Beyle irtibata geçersen sana yardımcı olur.Bi de kisiselgelisim.gen.tr var burada da Önder bey hazırlıyomuş cdleri ben buradan sipariş etmeyi düşünüyodum ama kuantumcaoching.com da Ferhan Hanımın yaptığı cdlerden sipariş ettim Önder Bey de kişiye özel telkin yapıyor işte ilk başta seni dinleyip sadece senin sorunlarına özgü telkin cdsi hazırlıyormuş ama bu hazırladığı cd terapi gibi düşün sadece senin sorunlarına yönelik olduğu için cd de 3-5 konu işleyebiliyormuş bu yüzden fiyat 350 tl civarı olur dedi.Telkin cdsi nedir dersen müziğin altına subliminal mesaj(bilinçaltı mesaj) gömüyolar yani sen sadece müziği duyuyosun internetten biraz araştırma yap istersen google a telkin cdsi yazrsan çıkacaktır.bu söylediğim siteler