Uykusuzluk ve hipnoz konusunda yardım

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba arkadaşlar. Yıllardır uyuma problemi yaşıyorum. Ara ara Uyku ilacı kullanıyordum ama şu an hamileyim ve kesinlikle uzun bir süre kullanamayacağım ilacımı. Bazen uykuya dalmada sorun yaşıyorum bazen ise gece uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Onun dışında seste ve ışıkta ya da gündüzleride kesinlikle uyuyamam. Çok şey istemiyorum kesintisiz 5-6 saat uyuyayım yeter bana. Bu konuda hipnotizma tedavisi olmayı istiyorum. Bilgi verebilecek ya da uzman tavsiye edebilecek kimse var mı? Düzce de oturuyorum ama İstanbul da ailem yaşıyor yani oradanda isim tavsiyesi verebilirsiniz. Teşekkür ederim.

eğer başka bir hastalık belirtisi yoksa hipnoz faydalı olabilir. Ancak hipnoz konusunda çok şarlatan var dikkatli olun. Hekim ya da psikolog olmayan birisinden hipnoz falan almayın. Ben size birisini önereceğim, hipnoz derneğinin de başkanı kendisi, Dr. Ali Eşref Müezzinoğlu, İstanbulda kendisi. Güvenerek gidebilirsiniz. turkpsikoloji.com sitesinde röportajı falan da vardı. adres ve telefonuna internetten ulaşabilirsin. Geçmiş olsun

8 yıl kadar önce aynı şikayetle gittiğimde herhangi bir rahatsızlık bulunmadı. Eşim de doktor O da psikolojik olduğunu düşünüyor. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda araştıracağım.

mehtaperkan telkin cdsi sipariş edebilirsin.kuantumcoaching.com burada ferhan Efeçınar var kendisi kuantum koçu ben de sipariş ettim kendim ve kardeşim için dinliyorum orada rahat uyumak telkin cdsi de vardı bu telkin cdleri kişiye özel oluyor yani telkinlerde ismini söylüyorlar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus bu işle uğraşan başka bir site Atakan Sönmez bey yapıyor cdleri Atakan beyden sipaiş edip kullananlar çok faydasını gördüklerini söylüyolar siteyi inceleyip Atakan Beyle irtibata geçersen sana yardımcı olur.Bi de kisiselgelisim.gen.tr var burada da Önder bey hazırlıyomuş cdleri ben buradan sipariş etmeyi düşünüyodum ama kuantumcaoching.com da Ferhan Hanımın yaptığı cdlerden sipariş ettim Önder Bey de kişiye özel telkin yapıyor işte ilk başta seni dinleyip sadece senin sorunlarına özgü telkin cdsi hazırlıyormuş ama bu hazırladığı cd terapi gibi düşün sadece senin sorunlarına yönelik olduğu için cd de 3-5 konu işleyebiliyormuş bu yüzden fiyat 350 tl civarı olur dedi.Telkin cdsi nedir dersen müziğin altına subliminal mesaj(bilinçaltı mesaj) gömüyolar yani sen sadece müziği duyuyosun internetten biraz araştırma yap istersen google a telkin cdsi yazrsan çıkacaktır.bu söylediğim siteler

Teşekkür ederim ilgin için. En kısa zamanda araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…