Uyku sorunu bende de var. Hatta kendimi bildim bileli böyleyim. Geceleri kesinlikle uyuyamıyorum. Okula, işe, her yere uykusuz gitmeye alıştım. Yıllarca her şeyi denedim ama bu sorunu hiçbir zaman çözemedim. D vitamini eksikliğim yok, günde 20-25 km yürüdüğüm zamanlar da oldu (tura çıktığım zamanlarda). Vücudumu aşırı yorsam ve gözlerim acısa bile beynim çalışmaya devam ediyor, kendimi uykuya bırakamıyorum yani. Çay kahve alışkanlığı olan biri de değilim. Zaten ezkaza kahve içsem 3 gün uyuyamıyorum. Kola bile içmiyorum kafein var diye.
Uzun süren gözlemlerimden sonra durumumun tamamen psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü sıkıcı bir iş yapmam gerekiyorsa veya hoşlanmadığım birisiyle konuşmak zorunda kalıyorsam anında uyku çöküyor, ayakta uyuyorum resmen. Otobüse veya uçağa biner binmez fişim çekilmiş gibi tak diye kafam düşüyor. (Uyumazsam yol tutar zaten) İnsandan çok makine gibiyim, belli durumlarda kendimi kapatıyorum, ama o durum oluşmadığı sürece çalışmaya devam ediyorum. Çok sinir bozucu bir şey gerçekten.