- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya uyumam 4 5 i buluyor resmen ama dediğin gibi sürekli düşünüyorum bu ara yattığım yerden öyle mi böyle mi diye dertler bitmiyor ki :)bende aynı dertten muzdaribim uykudan ölüyorum ama uykuya bır turlu geçemiyorum çünkü beynim sürekli düşünüyo dertler sıkıntılar derken sabah saat 4 e 5 e kadar dönup duruyorum.düşünmeyi bir kesebilsek bence sıkıntı kalmayacak ama olmuyor :)
kafana taktigin bi sorun mu var acaba?
amin çok sağol canım gerçekten çok kötü ve sinir bozucu bir durum . ahh o dertler yok mu zaten sürekli uykularımızı kaçırıyor uyuyamıyorum resmen ya çok kötüyüm cidden tavsiyen için teşekkür ederim canım çayı alıp birkaç güne içerim inşallah çok sağol :)Allah kolaylık versin uykusuzluk çok sinir bozucudur.. Birşey insanın kafasına takıldıysa takılır, dertleri tasaları bi kenara bırak demekle de malesef kenarda kalmıyor ve insanı uykusundan ediveriyor, böyle durumlarda destek almak lazım, kafam dolu olduğunda ben de uyuyamam döner durur sabahı ederim.. Melisa çayını tavsiye ederim içine de biraz bal, gerçekten gevşetiyor, ben üç fincandan sonra genelde sızıyorum :)
Arkadaslar bır zamanlar aynı dertten muzdarıptım...''unıson'' adında bır ılac buna son vermeme yardımcı olduu...Zaten uyku problemı yasayanlar ıcın Hıcbır zararı da yok ayrıca...Mesela aksam 23:00 gıbı alıyorsunn yarım saat bıle olmadan tık gıdıyorsun :) O kadar rahat delıksız uyku cekıyorsun kııı uykuyaa doyamıyorsunn :) Eczanelerden arastırın ıstersenızz...
ilaçlara karşı birazcık pimpiriğimdir aslındaama teşekkür ederim yine de bilgin için canım araştırırım ilacı :)
Ilac kullanan bır ınsan degılım bende ama bu ılacı zor zamanlarımda kullanırım uyku duzenım cabuk bozulur benım bu ılac da uykuyu duzene getırmek ıcın zaten...Rıca ederımm![]()
düşündüğün bişeyler mi var cnm yolunda gitmeyen ? gece yatarken yenilen bir tabak yoğurdun uykuyu getirdiğini herkes söyler oda olmazsa netten uykuyu sağlayan bitki çaylarına bakabilirsin birde sabah erken kalkmanı tavsiye ederim güneş doğmadan ezanla kalk ve o gün geceye kadar uyuma ben hep böyle yapıyorum seninle de paylaşmak istedim
anladım canım yan etkisi olur mu acba diye korkarım yoksa işe yarıyorsa niye kullanmayım teşekkürler tekraradan :)
öyle mi senin açtığın konuyu görmedim canım bende de bu dert olduğu için hemen yazdım yardım alabilmek için uyuyamıyorum resmen bu ara halim kötü :S tavsiye veren birkaç arkadaş oldu sana da söyleyim canım melisa çayını tavsiye etti bir arkadaşımız bir arkadaşta yatmadan yoğurt yememi önerdi bir arkadaşta unıson diye bir ialç önerdi canım senin de aklında bulunsunbende aynı dertten muzdaripim hatta bikaçgün önce aynı sorunu bende paylaştım allahallah ismimmi deişmiş diye bakıym dedim. evet eğer güzel bir çözüm bulabilirsen lütfen haber ver![]()
tamam canım teşekkür ederiö yardımın için :)Hıcbır yan etkısı yok canım 13 yasın altındakıler kullanamıyor o kadar aldıgında prospekdusu okursun zatenn...
Arkadaslar bır zamanlar aynı dertten muzdarıptım...''unıson'' adında bır ılac buna son vermeme yardımcı olduu...Zaten uyku problemı yasayanlar ıcın Hıcbır zararı da yok ayrıca...Mesela aksam 23:00 gıbı alıyorsunn yarım saat bıle olmadan tık gıdıyorsun :) O kadar rahat delıksız uyku cekıyorsun kııı uykuyaa doyamıyorsunn :) Eczanelerden arastırın ıstersenızz...
sabah uyanınca mal gibi yapmıomu.uyanmakta zorluk çekiyomusun yani .çok iht.var(