Akşam 12:30 a kadar deliler gibi dans ettim yorulmak için sanırım faydası oldu.Spora git leş gibi terle.
canım benim çok teşekkürler düngece spor ve çayları denedim diğer arkadaşların tavsiye ettiği ve senin dediğin şeyi de denedim. Bende noktalar çıkmadı bir türlü çünkü neredeyse beş altı saniyede bir göz kırpma ihtiyacı hissettim. neyse ama azmettim uyguladım noktalar çıkmamasına rağmen yaklaşık otuz beş dakika (ki bu süre benim için çok iyi bir süre) sonra daldım çok teşekkür ederim.Tam adamina geldin:))) senelerce uyuyamadim ama simdi yastiga degmeden uyuyorum:))
Taktikler bende:)
Simdi canim yataga yattin gozlerini kapa. Ama biraz yukari bak. Yani goz bebeklerin azcik yukari baksin cok degil. Biraz boyle dur odaklan bi noktaya. Sonra gozunun onune noktalar gelir minik minik. Bi tanesini takip et ona dal. Ama dik dik bakmA baygin baygin bak:) Bu arada da rahat olman lazim ama. Uyuyamicam dedikce uyuyamazsin. Neyse bu en son takip ettigin nokta bi anda kaybolur, cunku uyumus olursun:)))
Ama bu surec hemen olmaz yavas yavas uykuya dalis suresinin kisaldigini gorursun. Sadece uyuyamiyorum deme yatinca uyucam diyerek yat. Optum seni, iyj uykularrrr:)))
bende önümüzdeki ay check up a gireceğim hem gizli şekerimi hem de bu dediğini özellikle soracağım canım doktoraBendede uyku sorunu vardı kan tahlili yaptırdım metabolizmam yavaş çıktı şekerde sınırda sonra doktor yağ yakıcı olarak bir hap yazdı hem 5 kilo verdim hem akşam uyku uyumam kolaylaştı mutlaka doktora görün derim
Daha da erken uyursun canim zamanla. Uyguladigina ve ise yaradigina cok sevindim su an:))canım benim çok teşekkürler düngece spor ve çayları denedim diğer arkadaşların tavsiye ettiği ve senin dediğin şeyi de denedim. Bende noktalar çıkmadı bir türlü çünkü neredeyse beş altı saniyede bir göz kırpma ihtiyacı hissettim. neyse ama azmettim uyguladım noktalar çıkmamasına rağmen yaklaşık otuz beş dakika (ki bu süre benim için çok iyi bir süre) sonra daldım çok teşekkür ederim.
bende önümüzdeki ay check up a gireceğim hem gizli şekerimi hem de bu dediğini özellikle soracağım canım doktora
ÇOK TEŞEKKÜRLERDaha da erken uyursun canim zamanla. Uyguladigina ve ise yaradigina cok sevindim su an:))
Ha bi de gozunu kirpma ihtiyaci belki cok yukari baktigindandir 45derecelik aci yeter en fazla. Maksat baygin bakmak:)
Uykusuzluk için değil başka sebeplerden ama inan bana devamlı testler yaptırıyorum minik check up gibi . bütün değerlerim tam çıkıyor. Hatta bayan bir doktor dedi ki benim tahlillerimi yapalım böyle çıkmaz dedi. herşey full dedi. ama bunun için özel yaptırmak zorundayım şu an farkına vardım . belki de onun ölçülecek değerleri farklıSendeki yazdığına göre epey ağır vaka burada önerilen çözümlerle geçiştirme doktora gitmekle en doğrusunu yaparsın ,
Gecer gecer devam:))ÇOK TEŞEKKÜRLER
haklısın ben aslında tam 90 derecelik açı ile bakmaya çalıştım ondan oldu. Hatta baktım olmuyor bir türlü göz kırpmadan duramıyorum ben de tek gözümü elle kapatıp diğer gözümle tavsiyelerini yaptım. :))bir de internette bir dakika boyunca devamlı ve hızlı birşekilde gözlerinizi kapatıp açın dedi. onu da denedim geçenler o da işe yaramıştı ama gece gözlerim ağrımıştı bu sefer.
VAYY 13 dakika süper valla ben hayatım boyunca bu sayıyı görmedim . ama inancım artttı sayenizdebak akşam 22,30 da arkadaşaım mesaj attı,dedım uyucam,iyi geceler,yatağa girdim,sabah telefonuma baktım,22,47 de yeğenım resimler yollamış watsapdan,telimin sesi açık bu arada,ama ben bunları sabah gördüm,düşün yanı nasıl dalıp gitmişim,çok can sıkıcı bir durum,haklısın,doktora git
inan bana,bak dun akşam düşündüm,hepmi böleydım dıye,ne hatırladım,18-19-17 yaşlarında yaşamışım böle sorun,ama o zamanlar işsizdim,bütün gün evdeve idim,çok sağlıksız beslenıyordum,kesınlıkle bunlar önemli,şimdi çok sağlıklı ve spor yapan ,tv izleyemeyen kıtap okuyan,çok gezen biriyımVAYY 13 dakika süper valla ben hayatım boyunca bu sayıyı görmedim . ama inancım artttı sayenizde
Marka ne.Nekadar aldin kac aydir kullaniyosun?Nezaman fayda etti.Ben de imsonmia var galiba ilac almadan uyuyamiyorum bazen ilac aldigim halde uyuyamiyorum.Drlar care bulamadi.Lutfen cvp.Ben melatonin kullanarak çözdüm .İstersen bir araştır.
Marka ne.Nekadar aldin kac aydir kullaniyosun?Nezaman fayda etti.Ben de imsonmia var galiba ilac almadan uyuyamiyorum bazen ilac aldigim halde uyuyamiyorum.Drlar care bulamadi.Lutfen cvp.
vucut ve beyın yorulmazsa dalamazsın,akşam yedıkleırn ağır ise,ben yastığa başımı koyuyorum,gidiyorum,her gün spor yaparım,akşam yemek yemem,ılık bur duş,huzur içinde dalarım,sigara,kahve yok,çayı sadece sabah içerim,yatmadan camı acıp havalandırırım,pijamalrı nevresımı her gün çırparım,güzellik bakımlarımı yapar,mışıl mışıl uyurum
Ya bana marka ismi versen kullandiginkinin Allah rizasi icin.Hic degilse Bas harflerini.n11 e baktim secmekte zorlaniyorum fiyat farki da var.Ben 3 aydır kullanıyorum.Melatonin ilaç değil uyku hormonu.Pilotlar,hostesler deniz aşırı uçuşlarda kullanırlar.Netten de araştırabilirsin .İlaç olmadığı için sersemlik,uyanamama da yapmıyor .Zımba gibi uyanıyorsun ve keyifli oluyorsun.Ben netten alıyorum bir sürü marka var.Yavaş salınımlı olanları daha iyi .Amerikada yaşayan bir tanıdığın arsa ordan da getirtebilirsin.Ben n.11 den alıyorum fiyatları çok uygın oluyor.Büyük eczanelerde de var ama çok pahalı aşırı kargo parası alıyorlar.
Tabıkı,başım üstüne buyrunBi şey sorabilir miyim size,konuyla alakali degil ama mesajinizla alakali?
Tabıkı,başım üstüne buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?