ilgilenirim canım tabii ki ama şu an istanbul gibi daha büyük bi kente en azından uykusuzluk sorunum için gidecek zamanım yok ne yazık ki ama yine de senin bu konuda ne yaptığını takip etmek isterim.çok sağol
benim bulunduğum yerde de yok imkanlar. ailem izmire yakın oraya gidince gidicem inşallah ama maliyetli bir iş.
biorezonans denen bir yöntem var görüştüğüm bir yer bana üç seans yeterli olur dedi ama seans başı 150 tl
hipnozun sensıda öyle her seans 150 tl. izmirden görüştüğüm bir doktor, bir iki seans deneyelim ne yapabileceğimi o zaman kesin söylerim dedi
akapunkturda kullanılıyor ama onun için bir yer bulamadım henüz
transkraniyal elektromanyetik stimülasyon diye bir yöntem ama etkisinin geçisi olduğu yazmıştı bir başka forumda arkadaş
bide laser akapunktur ama yapan yer hiç bulamadım, en azından telefonla bilgi alma için.
bu yöntemlerin hepsi sigara bırakmak için de kullanılan yöntemler. alternatif tedavi yöntemleri diye geçiyor.
zaten tıbbın ilaçtan başka çözümü yok. ilaçlarda biliyorsun alsan sersem gibisin almasan uykusuz, uzun vadede sinir siteminin dengesini iyice bozuyor. bizim sorunumuzda asla kullanılmamalı.
uzun oldu ama ben çaresizlikten herşeyi takip ediyorum.
ben yaklaışk 1000 tl yi gözden çıkardım, çünkü bu dediğim yerler ya peşin çdeme alıyor yada vade farkını koyup taksit yapıyor.
bir ay kadar beklersen sonuçlarını yazarım.
ben çok çektim, benim gibi çeken birine bir faydam olursa ne mutlu bana...delikafadulden