Uykuya doyamayan kocam!!!

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Eşim uykuya çok düşkün biri. (Kendisi sonradan böyle olduğunu söylüyor) . Nişanlılık döneminde falan da bu konu sorun olmuştu kış döneminde falan yatsı namazını kılınca uyuyakalırdı..
Evlenince böyle olmaz, birlikte Zaman geçircez derdim ama tam da böyle olmaz dediğim gibi oldu..
Kan tahlili yaptırmıştı ve tsh3 ve 4 yüksek çıkmıştı..
Düğün girdi araya bir daha da işten izin alıp gitmedi tekrar.. Eklemleri ağrıyor, ne kadar uyusa da uykusunu alamıyormuş..
Akşamları 9 olunca Ada'm uyuklamaya başlıyor gidip yatıyor ya kendim kalakalıyorum öylece..
Birkaç aydır çalışmıyorum ben, ama çalıştığım zamanlarda da kaçta yatarsam yatayım 8 de ayakta olurdum..
Hergün böyle böyle çok canım sıkılıyor ya, kahve yapıyorum uykusunu açsın diye ama yok..
Ne yapayım sizce bana bir akıl verin..

Ya allah yardımcınız olsun ne diyelim ? Umarım en yakın zamanda tekrar doktora gider ve tedavi uygulanır.

Şahsen ben olsam yani sevişmek varken neden uyumak ? Sanırım yapamazdım devam edemezdim...

Sonradan olmuş o zaman,tiroid ilacı vermedi mi doktor vermesi gerekirdi.Ben de tiroid hastasıyım ilaç sayesinde iyiyim çok şükür bu tip ilaçlar ömür boyu kullanılır.Kahve vs fayda etmez boşuna vermeyin tiroidden kaynaklı sonuçta.

Ya allah yardımcınız olsun ne diyelim ? Umarım en yakın zamanda tekrar doktora gider ve tedavi uygulanır.

Şahsen ben olsam yani sevişmek varken neden uyumak ? Sanırım yapamazdım devam edemezdim...
Sağlık sorunu yüzündenmiş ama yinede devam etmezmisiniz böyle durumda keyfi değil sonuçta.

Tiroid disinda uyku apnesi ya da deviasyondan dolayi nefes alamama problemleri varsa da boyle bir durum yasaniyor olabilir.
Bazi uyku merkezleri var detayli olarak inceliyorlar. Bir gorunmekte fayda var

Dr bu şikayetlerinin nedeni bu değildir dedi ben de yanındaydım.. Hatta ailenden biri bu kan tahlillerini yaptırsın genetik mi değil mi değilse daha detaylı incelememiz lazım dedi..

Dr bu şikayetlerinin nedeni bu değildir dedi ben de yanındaydım.. Hatta ailenden biri bu kan tahlillerini yaptırsın genetik mi değil mi değilse daha detaylı incelememiz lazım dedi..
Tiroidin başlıca nedeni uyku zaten bende eşin gibiydim ilaç kullanıyorum şimdi ilk akşamdan uyurdum otobüs.dolmuş,araba yolculuğu misafirlikte bile uyurdum düşünün yani.Hangi bölüme gittiniz?

Tiroidin başlıca nedeni uyku zaten bende eşin gibiydim ilaç kullanıyorum şimdi ilk akşamdan uyurdum otobüs.dolmuş,araba yolculuğu misafirlikte bile uyurdum düşünün yani.Hangi bölüme gittiniz?
Endokrin bölümüydü sanırım..
Kendisi zaten bu durumdan hoşnut değil, elimde değil diyor..

Aynen onun elinde değil eşinizi anlıyorum aynı durum bende de vardı çünkü.
Yani yukarıda arkadaş demiş ya devam edemezdim diye , keyfi veya bir problem olmadan anlattığım gibi olsa ben de şuan ayrılırım..

keyfi gibi durmuyor ama sanki..bir tetkik yapılması lazım sorun netden kaynaklı..
evlıyken bekar yaşamak zor anlıyorum senı,umarım çözersiniz

Yani yukarıda arkadaş demiş ya devam edemezdim diye , keyfi veya bir problem olmadan anlattığım gibi olsa ben de şuan ayrılırım..
Tekrar başka doktora gidin tahlil ve nodül var mı yok mu ona bakarlar.

Bu konu daha önce açılmamış mıydı yahu?
Acaip dejavu oldum, kahveye kadar yazmış.

Yazıktır adama yoruluyordur iş yerinde. Ben de dönem dönem uykuya çok düşkün olurum bu ayrılma sebebi falan olmaz. Sağlık söz konusu yani eşinize destek olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…