14 aylik cok büyük..yani ben cok tecrübeli degilim ama 14 aylik bir cocuk neden gece 8 kere kalksin anlamadim..hep böylemiydi.bir yerde bir hata yapmissiniz ..alismis..
evet doğduğundan beri durumumuz aynı beşiğine alıştırmak istedim ama gece sürekli uyandığı için çok yorucu oldu sürekli al beşiğinden emzir tekrar beşiğine koy yarım saat sonra tekrar uyansın tekrar al emzir........ oda bana zor geldi doktoruna soruyorum normal diyor ama artık benim sinirlerim yıpranıyor uykusuzlukdan
tabi yipranir..gunduz nasil emiyor..?
sabah uyandığında emziriyorum öğlen uykusuna yatmadan önce emziriyorum akşam emziriyorum birde gece yatmadan önce emziriyorum
walla ilginc 15 aylik bir bebegin gece 8 kere kalkmamasi lazim hatta yatarken icer sabaha kadar kalkmamasi lazim..benim cevremdekiler öyle..siz bu sorunu 15 aydir yasiyorsaniz cok vahim..hem sizde mahvolmussunuzdur..bu zamanaa kadar duzen oturmasi lazimdi..
sizinle yatmaya alismis fena heralde , normalde 4-5 aydan sonra gece fazla kalkmasini önlemek gerekiyor.benim bildigim kadariyla 4 aydan itibaren 8-10 saat emmeden uyuyabiliyorlar..benim bebegim emmeden 6-7 saat uyuyor benimde sorunum erken yattigi icin ben bu 6-7 saatten fazla faydalanamiyorum :)
gunduz uyutmayin iyice yorun pestilini cikarin :) belki gece deliksiz uyur ..
canım ben şöyle duymuştum bebekler gece en fazla 2 kere emzirilmeliymiş. yoksa çok kalkmaya alışırlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?