- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Valla kahveyi bile demin akıl ettim, düşünün o kadan dibe vurmuş durumda beyin fonksiyonları yani.Önce bir el yüz yıkama, sonra da şekersizz bir kahve.
Ben genelde bu ikiliyle mükemmel sonuçlar yakalarım. Sınav zamanlarımda çok yardım etmişlerdi sağolsunlar... :))
Ben onu bi kez yapmaya çalışrım yapamadım. Ölçeği ve içilme biçimi nasıl onun yaPek sağlıklı bi tavsiye olmayacak ama mideniz sağlamsa kahve kola karışımını öneririm.Sınav haftalarının vazgeçilmezidir 2 gün uykusuz zombi gibi gezdiğimi bilirim yok onlar olmaz derseniz enerji içecekleride baya ayık tutuyor tecrübeyle sabit
Böyle şehir efsaneleri duymuştum eeskiden. Kahve kola nası bişey oluyör yani, toz kahveyle mi karıştırıyoz kolayı?Pek sağlıklı bi tavsiye olmayacak ama mideniz sağlamsa kahve kola karışımını öneririm.Sınav haftalarının vazgeçilmezidir 2 gün uykusuz zombi gibi gezdiğimi bilirim yok onlar olmaz derseniz enerji içecekleride baya ayık tutuyor tecrübeyle sabit
o j harfi felan verdi zaten bi tirillik, alttan bi titreme geldi bana :/soğuk dujal
o j harfi felan verdi zaten bi tirillik, alttan bi titreme geldi bana :/
Biz uyursak herkes ölür ayol :/Yat uyu gitsin bogurtlenim
Benim de yarina misafirim var tonla is var ama hic bisi yapacak mecalim yok
Valla kahveyi bile demin akıl ettim, düşünün o kadan dibe vurmuş durumda beyin fonksiyonları yani.
O değil de yüzü yıkamak olayı sanılanın aksine uyku getiriyormuş, yüze su değmesi boğulma aktivitesini çağrıştırdığından zihin tarafından uykuya geçmeye neden oluyormuş felan. Benimkinin yalancısıyım ben de.
valla meslek gereği okurken epey uykusuz kalmayı öğrenmiştim sen bi yat istersen bi saat sonraya alarm kurSabah erkenden yolculuk var. Fakat gel gör ki bütün günün yorgunluğuynan bi uyku bastırdı, bi bastırdı anlatamam. Uyuyamam ama, valizler hazırlanacak, evde işler var falan. Kılını kımıldatamayan bir böğürtlen. Ne yapsam da uyumasam? Uykudan ağlayasım var nerdeyse :/
Biz uyursak herkes ölür ayol :/
onu yapma ya kalp krizi riski falanı filanı ne gerek var :SBöyle şehir efsaneleri duymuştum eeskiden. Kahve kola nası bişey oluyör yani, toz kahveyle mi karıştırıyoz kolayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?