• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuyu kaçırmak

Böyle şehir efsaneleri duymuştum eeskiden. Kahve kola nası bişey oluyör yani, toz kahveyle mi karıştırıyoz kolayı?

Bildiğimiz büyük bi kupanın içine 1 kaşık kahve (benim yaptığım nescafe gold du ama başka sert şekersiz bi kahvede olur sanırım ) üstünede kolayı yavaşçana ekliyosun ama dikkat et hemencecik taşar ondan sonra köpükler biraz kayboluncada iyice karıştır dik kafaya
Afiyet olsun :KK53:

Ya sen böyürtlensin. Tembellik etme. Ayrıca eniştenk nerde. O niye hazırlamıyo? Az uyusan da o hazırlasa olmaz mı ki? Kıyamam ya uyku fena bişey:/
Hf sorma, o benden çok koşturdu bütün gün, adamı sekiz saat avm'ye hapsettim delirecek gibiydi. Herkeslerin hediyesini alma işini ona kitledim baygın ve bitap halde kendi ekranına burnunu gömmüş uyumamaya çalışıyor o da. Halimiz yaman.

Ben de uykusuzluktan zor ayakta duruyorum. Iki gundur gordugum yerde uyuyorum. Su iciyorum sadece, duş falan da aldim hicbir ise yaramadi. Ama ben namazi bekliyorum tek fark bu, o yuzden uyanigim :-)

Ben onu bi kez yapmaya çalışrım yapamadım. Ölçeği ve içilme biçimi nasıl onun ya:KK53: tek seferde dikicek miyiz? İyice karıştırcak mıyız? Nescfe mi türk kahvesi mi? Yahu kafamda deli sorular:KK72:

1 bardağa 1 kaşık kahve.Tek seferde diksen de yavaşda içsen etkisi aynıdır heralde ama ben direk dikiyorum ve sade sert nescafeylen yapıyorum.:KK50:

Valla kahveyi bile demin akıl ettim, düşünün o kadan dibe vurmuş durumda beyin fonksiyonları yani.
O değil de yüzü yıkamak olayı sanılanın aksine uyku getiriyormuş, yüze su değmesi boğulma aktivitesini çağrıştırdığından zihin tarafından uykuya geçmeye neden oluyormuş felan. Benimkinin yalancısıyım ben de.
Öyle miymiş bilmiyordum, ben yıkamasam mutlaka uyuyakalıyorum. Kahve zaten geçiriyor direk uykuyu o çok net..

Amaaan bogurtlen ac dolabi 10 dk.da hazirlayiver valizi olsun bitsin sonra yat uyu mis gibi baslarsan bitirirsin kolay gelsin.. Iyi yolculuklar simdiden :)

Canim benim favorim soguk duş. Adami fena ayitir dipcik gibi yapar :D
Kolay gelsin

He yaaaa.. Nasıl hallediyodun peki ders zamanı gelen uykuyu

Halledemiyordum :-) sinavlara her zaman calismadan girerdim. Tek avantajim hocayi derste dinlemekti. O bilgilerle girerdim sinava :-) sonuc 4luk sistemde 3.45 diploma puani :KK70::KK70: neyse ben de yatiyorum artik :KK3:

Back
X