Yazdiklariniz mantikli gercekten kahvalti disinda asla müdahalesi yok sadece sabah kalk alis bebek icin benim icin diyor,sem sabah kalk disarda yapalim kahvaltiyi da diyor yani tek basina asla kahvalti yapmiyor nedeni nedir bilmem yari uykulu ayakkabimj giydirip disarda kahvalti yaptirdigini bilirim benim hiyumda kötü uykuyu seviyorumvalla şu konudan sonra ben de kadınları anlamayan erkeklerle aynı tarafa geçmeye karar verdim.
ya şimdi bu eş, arkadaşla ilgilenmese adamı beğenmezsiniz, adam karısıyla ilgileniyor, hem de içi boş ilgi değil, onunla sohbet etmek güne birlikte başlamak istiyor. neymiş hamile kadın erken kaldırılır mıymış?
E adam işi bıraksın o zaman eşinin en uygun olduğu saatte eve gelsin, eşi ile ilgilensin. Memnun olacak mısınız?
Ben adım gibi eminim, konu sahibi ben kahvaltı hazırlayamıyorum, midem bulanıyor falan dese, adam onu da yapacak, çünkü derdi kahvaltı hazırlansın bana falan değil. Ki o egoda olan biri akşam yemeği için demediğini bırakmazdı değil mi?
Bilmiyorum hic düsuedim devam edemezdim sanirim ama denemek isterim tabi esimde devam edemezsin evde calis yeter diyor ay sizde bana kızmayin lıtfen herkesin kötü huyu olabilir benimde bu napim nasil uyanabilirim söyleyin mademeşin çalışmanı istemiyor da sen çok mu istiyorsun peki?
Eşin senin kocan mı yoksa senden sorumlu adam mı?
Ya da eşinin her dediğini harfiyen uygulayacak mısın ömrünün sonuna kadar?
Eşin çalışmanı isteseydi çalışacak mıydın gerçekten?
kötü huy değil elbette. Sadece takıldığım nokta "eşinin izin vermemesi" ve bu snein için bahane olması.Bilmiyorum hic düsuedim devam edemezdim sanirim ama denemek isterim tabi esimde devam edemezsin evde calis yeter diyor ay sizde bana kızmayin lıtfen herkesin kötü huyu olabilir benimde bu napim nasil uyanabilirim söyleyin madem
Tesekkur ederim 20 haftadaym hala bulantim var uyandigim gibi disari cikariyorm sirf bu yuzden bile bütn gün uyuyabilirim insallah bulantim gecerde bemde esime katilirim bu uyku huyumu hic sevmiyorum zorluyorum olmuyoSabah bulantısı kadar kötü hissettiren bir şey yok
En azından bu durum geçene kadar eşin daha anlayışlı davranabilir
Güne beraber başlamak çok keyifli oluyor ama sizin böyle bir durumunuz varken size eziyet oluyorsa
eşinizle paylaşın daha anlayıışlı davranması için uyarın
:)) eşimde kalk kalk erken kalkan yol alir diyor , bunu duydugum an ay sabah mi oldu diyorum gözüm kapali :)İnsan sabahın karanlığında, kahvaltı masasında tek başına yalnız hisseder. Kötü bir psikoloji gerçekten :) Kendinizi biraz zorlayarak erken kalkabilirsiniz, diye düşünüyorum ben. Beraber kahvaltı yaparsınız, hem size hem de eşinize günün geri kalanı için moral olur.
Sabahları uyku çok tatlı da gelse erken kalkan yol alır demişler. Aynı şekilde, güne erken başlayarak, gününüz daha verimli ve güzel geçecektir. Her gün kalkamasanız da biraz sizin biraz da eşinizin hoşgörüsü ile anlaşabilirsiniz umarım.
:)) eşimde kalk kalk erken kalkan yol alir diyor , bunu duydugum an ay sabah mi oldu diyorum gözüm kapali :)
Tesekkur ederim 20 haftadaym hala bulantim var uyandigim gibi disari cikariyorm sirf bu yuzden bile bütn gün uyuyabilirim insallah bulantim gecerde bemde esime katilirim bu uyku huyumu hic sevmiyorum zorluyorum olmuyo
Tesekkur ederim cok saolunÇok tatlısınız, mutluluğunuz daim olsun :)
:) benim annem dogurana kadar her sabah bosaltirmis mideyi kardesimde 4 aylik hamile bigun bile kusmadi ben ise gunde 5,6 herkesin farkli oluyor en cokda uykuyla basim dertte20. haftandaysan az kalmıştır geçmesine genelde 4. aydan sonra geçiyor
Uyumak istiyorsanda uyu boşver demek vücut istiyor, bende hamileyken kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyordum,
bebiş gelince uyu uyuyabilirsen
Dimi dimi hic vakit geciremiyorum ictihim cay 5 dakikadan fazla durmuyo midemde hop lavaboya yine de geri adim atmiyoruz yine aynıyiz :) sevgili kocam alarm calmadan 40 dk once basliyo eliyle göz kapaklarimi acmaya olur ya cocuklar yapar annelerine aynen oyleyizYahu bayanın hamileliği zaten sıkıntılı gecıyomuş.. E hadi adamın amacı bırlıkte kahvaltı masasında oturalım sohbet edelim beraber kahvaltı yapalım olsun. İstemeye istemeye sabahın köründe kalkan agrılı bulantılı bi hamilelik geciren bi bayan,sabahın o saatınde o sofrada esi ile ne kadar guzel vakit gecirebilir ki :) disipline edecekmiş.. Bebek doğunca zaten istese de uyuyamayacak.. Kimi disiplin ediyosun hayırdır yani.. Eşimin Biraz anlayışlı olması gerektıgını düşünüyorum ben kaldı ki herkesin hamileliği bir olmuyo..
Bnde 8 ay kustum cnm 1 bardak su icemedim doya doya ..herkes kilo alirken ben 13 kilo verdim tam ve 34.haftada suyum artmadigi icin erken dogum yaptim hatta dogumdan ciktim yine kustum ve o son oldu ..bnmki cok zor gecti 2 gunde 1 serum yiyordum en agir bulanti ilaclari kullandm o gunlerimi hatrlamak bile istemiyrm ..Esimde bana kizardi bisey yemiyosun ondan kusuyosun die halbuki o isten gelince karsmda gordugumde bile midem bulanirdi ..Hatta yanima otursa kalkar karsi koltuga gecrdm komik ama gercktn midem bulaniyodu evden tv kapaliyken simsiyah goruntusu bile aklima kusmayi getiriyodu..Kendini kotu hissettgnde serum ye olur mi en cok onun faydasi oluyo..Bide bigun gece 3 gibi esini uyandr cok kotuyum hastaneye gidelm die uyucam derse de ama kalk disiplinli ol cocuk uyandircak bizi alisman lazm de..:) benim annem dogurana kadar her sabah bosaltirmis mideyi kardesimde 4 aylik hamile bigun bile kusmadi ben ise gunde 5,6 herkesin farkli oluyor en cokda uykuyla basim dertte
ayyyy igrenc gercekten aynısını babam anneme yapıyo ki 10 senedir de emekli olcak babam her sabah asker gibi 5 30 da kalkar cay koyar annemi kaldırır hadi kalk diye kalkmazsa bagrınır kalkarsa gene bagrınır cünkü annem sofrada uyur haklı yani kadın sabahın 6 sında ne kahvalrtı annem bizde oturur gece 1 de yatar babam askeriye usuk aksam 10 da yatar ne olursa olsun cenazede olsa macta olsa adamın uyku saati hic degismez yazık anneme ve sana allah sabır versin....Ozet..Eşim sabahin 6 sinda ise gidiyor isine meslegine aşik bense butun gün evde yanlizim hic arkadaşim yok sitemde bütün bayanlar calisiyor onlar isten dönuncede esim dönmus oluyor tv izle izle bi hal oldum ,bari sabah gec uyanayim diyorum uyandim mi uykuya tekrar dalmam zor oluyor ama esim 6 dan once uyandiriyor disiplinli ol diyor kahvalti hazirliyorum gözüm kapali illa otur yanima sende yap diyor ama yiyemiyorum hamileyim bulantilar zaten cok kotü ama anlamiyor 2 gun aksamdan hazirladm kahvaltisini cayi termusa koydum dolaptan masaya koyucakti ama neymia bensiz olmazmis ya bana da yazik psikolojim bozuldu evde bi basima siz söyleyin kim hakli nasil davranmaliyim bu gidisle bebege bakamazsin diyor cok üzüluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?