Uyucam işte uyucam .

Yazdiklariniz mantikli gercekten kahvalti disinda asla müdahalesi yok sadece sabah kalk alis bebek icin benim icin diyor,sem sabah kalk disarda yapalim kahvaltiyi da diyor yani tek basina asla kahvalti yapmiyor nedeni nedir bilmem yari uykulu ayakkabimj giydirip disarda kahvalti yaptirdigini bilirim benim hiyumda kötü uykuyu seviyorum

Ay o saatte kahvaltımı olur.
Bizde sabah kahvaltısı yapamıyoruz iş yerınde yıyoruz ıkımızde .s

Bilmiyorum hic düsuedim devam edemezdim sanirim ama denemek isterim tabi esimde devam edemezsin evde calis yeter diyor ay sizde bana kızmayin lıtfen herkesin kötü huyu olabilir benimde bu napim nasil uyanabilirim söyleyin madem

Bilmiyorum hic düsuedim devam edemezdim sanirim ama denemek isterim tabi esimde devam edemezsin evde calis yeter diyor ay sizde bana kızmayin lıtfen herkesin kötü huyu olabilir benimde bu napim nasil uyanabilirim söyleyin madem
kötü huy değil elbette. Sadece takıldığım nokta "eşinin izin vermemesi" ve bu snein için bahane olması.
Ne kadar çok kadın tanıyorum ki doğuma kadar bir-fiil çalışıyorlar.
Hamile olmak hastalık veya ayrıcalık değildir.
Kolay olduğu için kadınların kullandığı bir durumdur sadece.
Kendine uğraşlar bulup aktif hale gelebilirsin. Yoksa eşin İZİN VERMEDİĞİ için hep eve mahkum kalacaksın.

İnsan sabahın karanlığında, kahvaltı masasında tek başına yalnız hisseder. Kötü bir psikoloji gerçekten :) Kendinizi biraz zorlayarak erken kalkabilirsiniz, diye düşünüyorum ben. Beraber kahvaltı yaparsınız, hem size hem de eşinize günün geri kalanı için moral olur.

Sabahları uyku çok tatlı da gelse erken kalkan yol alır demişler. Aynı şekilde, güne erken başlayarak, gününüz daha verimli ve güzel geçecektir. Her gün kalkamasanız da biraz sizin biraz da eşinizin hoşgörüsü ile anlaşabilirsiniz umarım.

Tesekkur ederim 20 haftadaym hala bulantim var uyandigim gibi disari cikariyorm sirf bu yuzden bile bütn gün uyuyabilirim insallah bulantim gecerde bemde esime katilirim bu uyku huyumu hic sevmiyorum zorluyorum olmuyo

Esin hakli.
Sabahin korunde beraber kahvalti etmek harika bir sey.
Bizde bunu durtukleyen taraf benim.
Uykum varsa da kahvaltidan sonra yatarim. Canim kahvalti etmek istemiyorsa sadece cay icerim.
Ama o masada beraber oturulacak.

Evliliginiz icin alt tarafi sabah kalkip iki muhabbet edemiyorsaniz ohooo.

Bu arada anne olunca uyuyamayacaksin diyen arkadaslara bir sorum var, uyku depolanabilen bir sey mi?

:)) eşimde kalk kalk erken kalkan yol alir diyor , bunu duydugum an ay sabah mi oldu diyorum gözüm kapali :)

Yahu bayanın hamileliği zaten sıkıntılı gecıyomuş.. E hadi adamın amacı bırlıkte kahvaltı masasında oturalım sohbet edelim beraber kahvaltı yapalım olsun. İstemeye istemeye sabahın köründe kalkan agrılı bulantılı bi hamilelik geciren bi bayan,sabahın o saatınde o sofrada esi ile ne kadar guzel vakit gecirebilir ki :) disipline edecekmiş.. Bebek doğunca zaten istese de uyuyamayacak.. Kimi disiplin ediyosun hayırdır yani.. Eşimin Biraz anlayışlı olması gerektıgını düşünüyorum ben kaldı ki herkesin hamileliği bir olmuyo..

Tesekkur ederim 20 haftadaym hala bulantim var uyandigim gibi disari cikariyorm sirf bu yuzden bile bütn gün uyuyabilirim insallah bulantim gecerde bemde esime katilirim bu uyku huyumu hic sevmiyorum zorluyorum olmuyo

20. haftandaysan az kalmıştır geçmesine genelde 4. aydan sonra geçiyor
Uyumak istiyorsanda uyu boşver demek vücut istiyor, bende hamileyken kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyordum,
bebiş gelince uyu uyuyabilirsen

20. haftandaysan az kalmıştır geçmesine genelde 4. aydan sonra geçiyor
Uyumak istiyorsanda uyu boşver demek vücut istiyor, bende hamileyken kafamı koyduğum yerde uyuyakalıyordum,
bebiş gelince uyu uyuyabilirsen
:) benim annem dogurana kadar her sabah bosaltirmis mideyi kardesimde 4 aylik hamile bigun bile kusmadi ben ise gunde 5,6 herkesin farkli oluyor en cokda uykuyla basim dertte

Dimi dimi hic vakit geciremiyorum ictihim cay 5 dakikadan fazla durmuyo midemde hop lavaboya yine de geri adim atmiyoruz yine aynıyiz :) sevgili kocam alarm calmadan 40 dk once basliyo eliyle göz kapaklarimi acmaya olur ya cocuklar yapar annelerine aynen oyleyiz

Ne alaka cnm esi erken gidiyor die hergun o saatte kalkip kahvalti hazirlamak zorunda dgl ki zaten hazirliyomus ama adam hazir cayi koymaktan aciz..buradaki asil konu adamin ben kalkiyorum oda kalksin demesi ve hamile esine bunu yapiyor var boyle adamlar ya gercekten var..yalniz esin erken kalktigi icin erken yatiyodur bu sefer sen gec kalkarsan onun uykusu geldiginde sen hala uyanik olucan bu yonden senin canin sklabilir daha cok..ama zaten bebek olunca duzenin cok bozulucak..

Hem koca gün canın sıkılıyor hemde kocanla bi sabah bi akşam yemeğinde bulusabiliyosun onda da sabahi iç etmek istiyosun. Güzelim bu kadar usengec olmayın, ben 8.5 aylık hamile olana kadar sabah 6 da uyanıp ise gittim akşam 7 de geldim. Beterin beteri var yani.
Çıkın şu prenses lik modundan.....

Ben haklısın diyenlerdenim

Eşim de hamile halimle beni 6 da kaldırmaz yani

Işe giden kalkıyor evet ben de kalktım hamileydim ile gidiyordum vs vs

Ama siz işe gitmiyorsunuz paşa kocanız da kendi hazırlayabilir kahvaltı hatta size de tost vs yapabilir kalkınca yersin diye

Bebek dogunca esinle ayni anda sofraya bile oturamayacaksin canim esine soyle buna hazirlikli olsun seni de rahat biraksin hamile kadin o saatte ne diye sicacik yatagindan kaldirilir mal mi bu adam?

:) benim annem dogurana kadar her sabah bosaltirmis mideyi kardesimde 4 aylik hamile bigun bile kusmadi ben ise gunde 5,6 herkesin farkli oluyor en cokda uykuyla basim dertte
Bnde 8 ay kustum cnm 1 bardak su icemedim doya doya ..herkes kilo alirken ben 13 kilo verdim tam ve 34.haftada suyum artmadigi icin erken dogum yaptim hatta dogumdan ciktim yine kustum ve o son oldu ..bnmki cok zor gecti 2 gunde 1 serum yiyordum en agir bulanti ilaclari kullandm o gunlerimi hatrlamak bile istemiyrm ..Esimde bana kizardi bisey yemiyosun ondan kusuyosun die halbuki o isten gelince karsmda gordugumde bile midem bulanirdi ..Hatta yanima otursa kalkar karsi koltuga gecrdm komik ama gercktn midem bulaniyodu evden tv kapaliyken simsiyah goruntusu bile aklima kusmayi getiriyodu..Kendini kotu hissettgnde serum ye olur mi en cok onun faydasi oluyo..Bide bigun gece 3 gibi esini uyandr cok kotuyum hastaneye gidelm die uyucam derse de ama kalk disiplinli ol cocuk uyandircak bizi alisman lazm de..

ayyyy igrenc gercekten aynısını babam anneme yapıyo ki 10 senedir de emekli olcak babam her sabah asker gibi 5 30 da kalkar cay koyar annemi kaldırır hadi kalk diye kalkmazsa bagrınır kalkarsa gene bagrınır cünkü annem sofrada uyur haklı yani kadın sabahın 6 sında ne kahvalrtı annem bizde oturur gece 1 de yatar babam askeriye usuk aksam 10 da yatar ne olursa olsun cenazede olsa macta olsa adamın uyku saati hic degismez yazık anneme ve sana allah sabır versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…