Uyucam işte uyucam .

Onun size kahvaltı yemek hazırlaması gerek bence.. Hamilesiniz bol bol uyuyup dinlenmeniz lazım.. Bence eşiniz bu konuda biraz cahilmiş bişeyler okutun ona

babam aynı esin gibi oldugundan sırf bu yüzden bile esime sükür diyorum ya en sevmedigi sey destop erkek gece 2 3 de yatarım esim sabah kalkar 6 da gider isine ben gündüz 11 gibi uyanır keyfime bakarım ben ararım esimi uyandıgımda uykum bölünmesindne nefret ederim o yüzden esin beni aramaz mesela uykum bölünür diyee

Yarın sabah sizi kahvaltiya kaldırdığında bi lokma at ağzına daha sonra lavaboya koş artık midenin kaldirmadigini şöyle buna rağmen de hala usteliyorsa insaf yok derim

benim eşimde aynıydı
hatta hamileyken sabahın 6 da ye diye ısrar ederdi
9 ay öyle geçti gitti
kızım dogunca kendi yapıyor ben hazırlayıp yatıyorum

Çocuğum olmadığı için hamilelik nasıl bir şey bilemiyorum.Empati yapamadığım için nasıl bir durumda olduğunu anlayamam ama tahmin ediyorum ki zordur yani.Bu yüzden bence haklısın.Eşinin tavrını çok gereksiz buldum.Bu kadar birlikte yemeğe düşkünse akşam yemeklerini birlikte yersiniz olur biter.O da biraz anlayışlı olsun yani.Kalkamıyorsan kalkamıyorsundur,yalan söyleyecek halin yok.Ben hamile olmadığım halde sabahın 6sında kahvaltı edemem.Afedersin kusarım edersemde.Kendisi yiyebiliyorsa yesin,seni niye zorluyor ki.Sen çocuk değilsin,kendi disiplinini kendin sağlarsın zaten.Okula giden çocuk musun sen eşin uyuma saatlerini ayarlıyor.Kalkma bundan sonra.Bir zahmet kahvaltısını hazırlasın,eli ayağı tutuyor sonuçta.Hazırlamasa bile akşamdan hazırlıyormuşsun zaten daha ne yani? Bırak akşamdan kahvaltı hazırlamayı,çalışmadığı halde,eşi giderken yataktan kalkıp bir güle güle demeyen kadınlar var.Hamile halinle akşamdan kahvaltısına kadar,çayına kadar hazırlık yapıyorsan,senin kıymetini bilsin.

Canim bu cok iyiydi gece uyandirayim dimi disiplin şart :) bende zofran kullaniyorum serum aliyorum iki gun iyiyim sonra yine basa sariyorum :) benimde herseyde midem bulaniyor ozellikle arabada radyoyu aciyo çıldiriyorum saga cek demeye kalkmadan batıyo araba halimi de görüyo yine aynı bebegimde babasina cekmese bari :) bende hic kilo alamadim vermedim de ama hcg hormonum cok yuksekmis o yuzdenmis doktorum doguma kadar bile sürebilir bu bulantilar dedi aslinda kaynanam da dolduruyor kocami galiba neis 8 aylik bi komsusu varmis 8.ayinda ogrenmis hamile oldugunu karnimda bisey beni yiyo demis oyle gitmis doktora ben abartiyomusum

Cok saol canım ya vallahi elimden geleni yapiyorum ben ama eşim resmen asker disiplini uyguluyor bazen askerde boyle söyle yapardik diyor dalga geciyor benle ,alarmi 5.30 kuruyo ya hic alarm calmaz cunku 4.30 da uyanir benimki alarma gerek kalmaz 40 dk benle ugrasir burnumu ceker bebegini sever sacimi taramaya bile calisir son hamle de iki eliyle göz kapaklarimi acar düsunun halimi koca bi bebek sanki ..ha bide yüzume su atmisligi var o an aglarim iste en nefretvettigim sey

Var oyle insanlar cnm yukarda biride yazmis ya prenseslik modundan cikin die:) halbuki 1 gun yasadiklarimi yaşasalar kusmaktan bogazlari tahris olsa surekli kusarken kastigi icin kaburgalari batsa asil prenses benmisim der:) bunu yasamayan bilemez..Oyle bisey ki Babam bnm kanser oldugumu dusunmus anneme hamile degil yalan soyluyorsunuz demis..Hatta cevremde herkes bnm gibi olacak diye hamile kalmaya korkuyolar..
Gercekten cok zordu Rabbim bu imtihanla beni sınadı cok zorlandim ..
Lavoboya giderdim kusmaya salona gelemezdim halsizlikten surune surune giderdm..Bnm kv den oyleydi bu sekildeyim.die sana bakmaya gelicem dedi geldi 1 hafta kaldi gitti 2 ay snra 11 e kdr yatiyodu kahvaltisini ben hazirladm dedi:)
Ki ben kahvalti bile yapmiyodm ayip olmasn die oturuyodm iki bisy yiyip tekrardan kusuyodm..
Bana tursu suyu iyi geliyodu cnm ama hani tursuculardakinden konserve usulu satilanlar degil bide tarhana corbasi bi bunlari dene belki sana da faydasi olur..

Ayy eşim bana yapsa o an ki sinirle yapıştırırım herhalde suratının ortasına bir tokat En sinir olduğum şey birinin beni uykudan uyandırması.Nedense biri uyandırırsa saatlerce uyumuş olsam bile uykumu alamamış gibi oluyorum.Sadece saatimin alarmı ve kendi kendime uyanma gibi bir huyum var benimde.Nefret ederim uykudayken yapılan hareketlerden.Erken uyanan bir insanım ama dediğim gibi kesinlikle kendim uyanmalıyım,başka biri ses yaptımı kriz geçiriyorum resmen

Ama bi detay var hamileyim ki cok zor geciriyorum haklilik payim hic mi yok
Istifra etmiyorsan hazirlayip sofrada oturmalisin başka bi çözüm yok. Ben sofra hazirlarken sürekli cikartiyordum zor bir durum allahtan eşim öğretmen ilk 3.5 ay istifra ettim tatildi ben yemedim 2.ay sonra eşim hazirladi biraz sonra ben duzeldim hazirladim bende uyudum bi ara ama simdi oda gitti akşamdan tüm kahvaltıklari hazirla sabah çay yap hemen sen yeme masaya otur . Sonra istedigini yap

bence sen ailenin yanina git babanla aran iyi ise baban ben sana kizima eziyet cektir diye vermedim esin hakkedem vicdamsiz

Bebeginin cinsiyeti ne canim ah neler cekiyoruz :) tursu suyu bana da iyi geliyo cok tuaf :) pirinc pilavi ve tabiki haslanmis patates :)

yok artık. abartmış ozamn. başta aman kalsan ne olacak diyordum da vazgeçtim... istemediğim saat uyandırılınca çıldırıyorum. yakınlarda olsa pataklayabilirim. uyku arasında ne yaptığımı bilmiyorum .

Hamilesin uyku istemen kadar doğal bişey yok ama şuda bi gerçek eşin sizin için sabahın 6sında kalkıp işe gidiyorsa bi kahvaltı vede baş başa yediğiniz bi kahvaltı bi akşam yemeği varsa bunu istemek acımasızlık değil bence ben üç çocuklu bir anneyim en küçüğüm 6 aylık gece 3 te yatıyorum ve sabah 7 de bazen 06:30 da kalkıyorum önceden yiyemezdim erken ama şimdi her sabah eşimi kahvaltı yaptırmadan işe yollamıyorum öyle peynir zeytinde değil her sabah başka çeşit bence sende yapmalısın çok zor oluyor biliyorum bende en tatlı uykumdan kalkıp hemde 3-4 saatlik uykuyla gezmek istemiyorum ama o okadar çalışırken bi kahvaltı zor gelmemeli arkadaşım...

:) bende aglıyorum kendi gülüyo kahkaha atiyo oturuyo masaya beni bekliyo belki 30 bardak tabak kirilmistir yari uykulu kahvalti maceramda

Sende haklısin canım ama evlilige daha adapte olamadan hamilelik basladi düzene oturtamadim bende ugrasiyorum olucak insallah uyku hep problemdi bende okul hayatimda basarizligimin sebepleri arasinda ilk ikiye girer,hamilelikte daha da artti ama esimde biraz abartiyor tam saatinde uyansa bi 30 dakika sıkcam kendimi ama cok erken uyaniyo yatak keyfi yapiyo beni 40 dakika oncesinden uyandiriyo falan cocuk gibi bu konuda..

Şu hamileliği hastalık gibi görmeyin ne olur ya, ne hassassınız hemen psikolojiniz bozuluyor eşin belli ki seninle kahvaltı etmek istiyor, amacı sana hizmet ettirmek değil ki yemekler aile için çok önemlidir

Ayrıca tüm gün tv izlemek zorunda değilsin,kitap oku,dışarı çık gez ,arkadaşlarınla buluş ne bileyim tv izlemedende bitirebilirsin koca günü

Ama hastayim gercekten 5 aylik hamileyim hic kilo almadim cunku beslenemiyorum cunku hersey disari çıkiyor biraz asosyalim malesef bikac kisiyi taniyorum onlarda calisan bayanlar ,yanliz disari cikmiyorum hic napabilirim ki kücük bi ilce burasi,bi kursa katilmayi düsunuyorum basvurdum geri dönus bekliyorum ..

Işe gitmeyen biri neden saat 6da uyansın ne gereği var .
Beraber kahvaltı yapmayınca aile olunmuyor mu ne kadar saçma takıntılar bunlar .
Herkesin diline yapışan bi mantığı olmayan saçma kurallar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…