Sizin kızıniz biliyor olabilir ama diğerlerinin seviyesine göre de hareket etmek zorunda. Müfredat bunun için var.
Ben İngilizce ogretmeniyim. Girdiğim sınıfta her öğrenciye seviyesine göre ders anlatamam. Öğrencinin ders dışında bir sorusu ya da konu anlatımına ihtiyacı olursa tabi ki yardım ederim, anlatırım. Ama bakanlığın verdiği kitabı ve müfredatı uygulamak zorundayım. Farklı kaynaklara da ancak seviyelerine göre başvurabilirim.
Öğretmen sadece örnek vermiş bence.
Diger sınıfla kıyasla yaptı ama. Geçen senelerde bu tarz bir sıkıntı yaşanmış gibi hissettim.müfredatta olanları anlatırsa heralde yeter çocuğunuza başka ne verebilir ki özel okul olması lazım öyle ingilizce falan eğitimi için
Bunun için dua ediyorumÖğretmen sadece örnek vermiş bence.
Evet veliler ve öğrenciler bu tarz sıkıntılar yaşatıyor malesef. Sürekli kiyaslanmak her insanı gerer. Eğer işini hakkıyla yapıyorsa ve vermesi gereken bütün konuları veriyorsa bu uyarıyı baştan yapması çok normal. Ama eminim ki bunu dikkate almayan çok insan olacaktır yine de. Bakın siz bile o tokalasti bizimki tokalaşmadi diye bir kiyaslamaya girmissiniz bile. Bu eğitimde bir kıstas mı sizin için?Diger sınıfla kıyasla yaptı ama. Geçen senelerde bu tarz bir sıkıntı yaşanmış gibi hissettim.
Anaokulu için evet. Kızımı tanıdığım için daha sevecen,daha az disiplinli bir öğretmenle okul hayatına atılmasını isterim. Sert mizaçlı,ilgisi az insanlara kendini açamayıp içine kapanıyorEvet veliler ve öğrenciler bu tarz sıkıntılar yaşatıyor malesef. Sürekli kiyaslanmak her insanı gerer. Eğer işini hakkıyla yapıyorsa ve vermesi gereken bütün konuları veriyorsa bu uyarıyı baştan yapması çok normal. Ama eminim ki bunu dikkate almayan çok insan olacaktır yine de. Bakın siz bile o tokalasti bizimki tokalaşmadi diye bir kiyaslamaya girmissiniz bile. Bu eğitimde bir kıstas mı sizin için?
Konu sahibi 1 sınıftan bahsediyor:)Okul öncesinden bahsediyorsunuz değil mi?
Öğretmen hakkıyla ilgilenerek oyun oynatacaksa taktir ettim ben sözlerini.
Bu yaptığınız bir önyargı. Henüz çok erken davranıyorsunuz. Öğrenciye canım, cicim, aşkım diye yaklaşıp doğru düzgün ders anlatmayan çok meslektaşım var malesef. Ders içinde nasıl olduğunu bilemezsiniz. Eğer dediğiniz gibi gerçekten çocuğunuzun içine kapanmasına sebep olacak kadar sert mizaçlı biriyse sınıf değiştirmek isteyebilirsiniz. Biraz gozlemleyin bence.Anaokulu için evet. Kızımı tanıdığım için daha sevecen,daha az disiplinli bir öğretmenle okul hayatına atılmasını isterim. Sert mizaçlı,ilgisi az insanlara kendini açamayıp içine kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?