- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
niye yaş olsun ki konu sahibinin hayat tarzını zaten biliyordur.herkes sevişiyor mu flört ederken ülkemiz de?Uyum dediğiniz cinsel anlamda mi?
Yani adamın talepleri olacaktır mutlaka? Ben sevisemem diyorsanız o iş yaş gibi.
Bu yaşa kadar cinsellik yaşamamanızın nedeni dini sebepler ise tabiki sorun yaşarsınız.Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.niye yaş olsun ki konu sahibinin hayat tarzını zaten biliyordur.herkes sevişiyor mu flört ederken ülkemiz de?
artık evlilik düşünüyorsa gayet de yaşıyorlar.o hızlı adamlar var ya sözde açık ilişki sevenler rahat kadın sevenler iş evliliğe gelince ya ilişkisi olmamış ya da çok az flört yaşamış kadın tercih ediyorlar maalesef.erkek dünyasının iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.
Bu yaşa kadar cinsellik yaşamamanızın nedeni dini sebepler ise tabiki sorun yaşarsınız.
O zaman şans verin adama. Kimbilir belki aşık olursunuz.Bunu yasamam icin asik olmam gerekiyor. Dinle iliski bir durum degil bu.
Uyum dediğiniz cinsel anlamda mi?
Yani adamın talepleri olacaktır mutlaka? Ben sevisemem diyorsanız o iş yaş gibi.
niye yaş olsun ki konu sahibinin hayat tarzını zaten biliyordur.herkes sevişiyor mu flört ederken ülkemiz de?
40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.
Bence bu kadsar gerilmeyin
Biraz oluruna bırakın
İş cinselliğe gelince istemiyorsanız hayır deyin zira hayır dedikten sonra aradan zaman geçince evet diyebilirsiniz ama evet dedikten sonrasını değiştiremezsiniz
Etmeli bence. Hayat sizin hayatınız. Ama karşılıklı beklentiler de onemliönemli.Beni de tedirgin ediyor bu durum.
Yani siz de bu iki yüzlü adamları göklere çıkarıp evleniyorsun öyle mi? Mantıklı olan bu yani.artık evlilik düşünüyorsa gayet de yaşıyorlar.o hızlı adamlar var ya sözde açık ilişki sevenler rahat kadın sevenler iş evliliğe gelince ya ilişkisi olmamış ya da çok az flört yaşamış kadın tercih ediyorlar maalesef.erkek dünyasının iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor
konuyu saptırmayın rahat kadın normal olan kadın zaten kimseden icazet almasına gerek olmadan ister cinsellik yaşar ister yaşamaz olan kadın demek.adamları göklere mi çıkardım önce okuduğunuzu anlayın lütfen.maalesef erkeklerin çoğu böyleler ikiyüzlüler yazdım.gerçekler bunlar ülkemizde ister beğeninn ister beğenmeyinnnYani siz de bu iki yüzlü adamları göklere çıkarıp evleniyorsun öyle mi? Mantıklı olan bu yani.
Ayrıca ne demek rahat kadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?