- Konu Sahibi Summer-girl
-
sizi de hayirlisiyla evlendirelim artik
bence deneyin...
arayacagim tek kisi o demissiniz. bence bu önemli. demek ki güven var aranizda.
oturup sohbet de edebiliyorsunuz sonucta.. evlilikte arkadaslik dostluk arti puandir bence.
e adami zaten azcok taniyorsunuz hem. katil degil sapik degildir. sil bastan tanimak zorunda degilsiniz birini.
alici gözle bakin bakalim
hakkinizda hayirlisi olsun
Ask olsun, cok mu bu tur konular aciyorum ki?
Tesekkur ederim.
Bir defa actiginizi hatirliyorum. Cok icten yazmistiniz.
Simdi böyle bir konuyu okuyunca heyecanlandim ve sevindim sizin adiniza
Insanin mutlulugu bazen burnunun ucunda oluyor ama uzaklarda ariyoruz...
Gecmisini bosverin. Suan ki hali ve size olan davranislari önemli.
ben evlendim aynı böyle bir adamla oluyor yaniiiHerkes olumlu demiş ben tam tersi olumsuz düşünüyorum.
Çok hızlı yaşadım artık doydum, evleneyim yuvam olsun istiyorum derler bu tipler 2 ay sonrada ciddi ilişki bana göre değilmiş diye tüyerler.
Neden sizinle rakı içerek birliktelik hakkında konuşmak istiyor? Aslında tam aksi ayıkken konuşulması gereken konular bunlar. Ciddi konular sonuçta.
Arkadaş olarak uyumlu iseniz çift olarak uyumlu olup olmayacağınızı yaşamadan bilemezsiniz. Denemekten bir şey çıkmaz ama sonuç olumsuz olursa evet bir arkadaşınızı kaybedebilirsiniz bunu göze almalısınız.
Ay valla ben yıllar önce aynı dershanede bi cocuk vardi öyle ucuk öyle şımarıktı ki, tabi o zamanlar kızlarla çocuk keserdik bi arkadaşım ay bu çocuk çok hoş değil mi demişti bende içimden bununla hayatta evlenmem demistim5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.
Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.
2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.
Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.
Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?
Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?
Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
Valla açık konusayim ben bakir bir adam istemezdim bu yastan sonra.Onun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.
Sizin deneyimsiz olmanız onuOnun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.
Bakire özlemi olabilir. El degmemis gonca gül mantiginda olabilir.Ne tatlisiniz.
Amaci cinsellik olsaydi bu yasa kadar hic sevismemis birini tercih etmezdi sanirim. Yanilmiyorumdur umarim.
Asklarin en en en guzelini bulursunuz umarim. ❤
40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.
Deneyin bence5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.
Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.
2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.
Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.
Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?
Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?
Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?